Juttusarjat

 • Levylöytö

  Lähde löytöretkelle poplevyjen aarreaittaan! Ylen Äänilevystön tiimi sukeltaa Levylöytö-palstalle kiinnostavia, hauskoja, outoja ja hienoja pophelmiä omista kokoelmistaan.
  Hyppää Levylöydön matkaan – nämä levyt kannattaa tsekata!

 • Neljänsuora videoblogi

  Valtava maailma kutsuu! Uuden levyn myötä käynnistyy keikkaturnee ja Satumaassa lähdetään seuraamaan Neljänsuoran menoa. Antti, Esko, Juha, Jarkko, Jussi sekä tekniikkahemmot Kimmo ja Janne nappaavat Yleltä videokameran mukaansa ja raportoivat Satumaassa viikoittaisessa videoblogissa keikkaelämän sattumuksista ja tunnelmista juhannukseen saakka.

 • Kotikriitikko arvioi

  Ylen Satumaa toivottaa Kotikriitikot tervetulleiksi mukaan tekemään Suomen parasta ja monipuolisinta kevyen musiikin nettipalvelua. Kaikki halukkaat voivat liittyä mukaan Satumaan Kotikriitikoiden joukkoon lähettämällä 1000-2000 merkin mittaisen arvion kokemastaan konsertista tai keikasta osoitteeseen satumaa.toimitus@yle.fi.

 • Joulumokalenteri

  Joulumokalenteri helpottaa paineita

  Tänä vuonna ensimmäistä kertaa julkaistava Satumaan Joulumokalenteri auttaa sinua selviytymään joulun odotuksesta tai muuten vaan synkistä talvipäivistä. Joulumokalenterissa 24 Ylen ohjelmista tuttua ääntä tai kasvoa kertoo pienen tarinan, joka toivottavasti pudottaa paineita sinunkin harteiltasi. Hellitä jo, joulu tulloo!

 • Markon ja Suvin videoblogi

  Millaista on meininki Sinitaivas 2010 -kiertueen kulisseissa? Markon ja Suvin lahjomattoman realistiset raportit paljastavat kaiken.

 • Minä ja Irwin

  Irwin - Kuva: Rocket Records

  Kolmelle eri vuosikymmenelle ulottuneella urallaan Irwin jätti jälkensä suomalaisten sieluihin ja musiikkimakuun. Tutustu Satumaan Minä ja Irwin -kilpailun tarinoihin.

 • Tangokuninkaallisten takana: Tanssiorkesteri Fantasia -videoblogi

  Tanssiorkesteri Fantasia –videoblogissa seurataan keikkaelämän kommelluksia tangokuninkaallisten takapuolelta.

 • Kuunkuiskaajat videoblogi

  Kuunkuiskaajat videobloggasi tunnelmistaan ja sattumuksistaan Euroviisukeväänä 2010.

 • Pop-Talk

  Pop-Talk - Kuva: YLE

  Pop-Talk tarttuu musiikkimaailman ajankohtaisiin ilmiöihin ja ihmisiin. Esillä ovat sekä musiikin tekijät että takapirut. Laulujen ja levyjen lisäksi keskustellaan bisneksestä, teknologiasta, mediasta ja muusta ajankohtaisesta. Pop-Talk katsoo musiikkia vähän laajemmasta näkökulmasta.

  Sarja on päättynyt.

 • Saunoo tähtien kanssa

  Tarja Närhi kartoittaa artistien intiimialueet saunapuhtaana ja ilman turhaa tärkeilyä.

  Tilaa Saunoo tähtien kanssa podcastina

 • Kun Klabbi lauloi...

  Kari Tapio - Kuva: Jyrki Valkama YLE

  Kari Tapio, sinivalkoinen ääni, kaikkien suomalaisten tuntema. Keikkailua vuodesta -63, albumeja 28, kokoelmia pitkälti toistakymmentä, lauluja lukematon määrä. Jokaisen laulun taustalla on paitsi tekijän tarina, myös kuulijan tarina. YLEn Satumaa kerää muistoja, tunnelmia, – iloja ja suruja, joita suomalaiset ovat kokeneet Kari Tapion laulujen myötä.

 • Lauri Tähkä videoblogi

  Lauri Tähkä & Elonkerjuu kiersi Suomea 1.10.2009-2.1.2010. Satumaan videoblogissa seurattiin bändin lavantakaista elämää.

 • Minä ja Agents

  Agents-yhtyeen musiikki on koskettanut 30 vuoden aikana monia suomalaisia. Millaisia muistoja sinulla on Agentsista? Vai tiedätkö jonkun herkullisen Agentsiin liittyvän anekdootin? Lue Satumaan Minä ja Agents -kirjoituskilpailun satoa.

Muualla Yle.fi:ssä