Estradilla: Maalaispoika 60 v

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (5)

Oli ihan oikein, että Alatalo sai olla näkemässä, kuinka hänelle tehdään kunniaa. Oma suosikkini kautta aikojen on Hyasinttien aikaan.

Atro Niiniluoto Ma 3.10.2011, klo 11.01

Kiitos hienosta konsertista! Alatalo - Rinteen biisit ovat koskettavia. Hienoja ja erilaisia solisteja mukana. Odotan innolla kakkososaa, kun Hallikainenkin on vielä mukana! Mp

maalaisp Su 2.10.2011, klo 15.36

Hyvä Mikko, hienoa että lauluja syntyy aina vain. Elämä on täynnä aiheita ja mies ideoita! Teepä lauluja, ainakin melodioita, myös muille solisteille. Kiitos konsertista, se on tärkeä etappi monen aikalaisen matkan varrella.

jeessi La 1.10.2011, klo 11.02

Kyllä Markus Allanin konserttikin olis ollut kiva Tv:ssä nähdä ;)

Anonyymi To 29.9.2011, klo 22.00

Hyvä Alatalo - Rinne! Satojen laulujenne joukossa on muutamia kymmeniä tosi ikivihreitä, joita moni solisti vielä tulkitsee joskus omalla tavallaan. Ei kö tsemppii vain jatkossakin. Kuuskööt on ihan hyvä ikä tehdä jotakin syvällistä ja pysyvää. Kun pintapärske vähenee, syvät virtaukset kasvavat.

60plus To 29.9.2011, klo 11.20

Estradilla

Tunnelmaa ja ajankuvaa säilöön jo 10 vuotta

Estradilla livetaltioinneissa tähtien loistoa

Estradilla-konserttisarja on tallentanut Suomen ykkösartistien ja kokoonpanojen teoksia jo 10 vuotta. Koko ajan on hyvin tärkeänä elementtinä ollut estetiikka: alkuperäinen konserttisalin tunnelma halutaan välittää aina katsojan kotisohvalle asti. Ohjelman tarkoitus on tarjota nautintoja sekä elämyksiä suomalaisen musiikin hengessä.

Estradilla edustaa YLE Tohlopin vahvaa tv-musiikkitaltioinnin perinnettä, mikä ilmenee siinä, että ohjelma on nautinnollista sekä kuvallisesti että äänellisesti. Konsertit ovat lähes suoria livetaltiointeja. Ne on kuvattu yhdellä otolla, minkä ansiosta ”tässä ja nyt” -tunnelma säilyy. Tämä kaikki tehdään niin artistia, orkesteria kuin estradia kunnioittaen. Ohjelman tuotantoprosessissa on haluttu taistella formaatteja vastaan, ja syntyessään valmis tuotos onkin yksilöllisellä tavalla räätälöity teos, joka kestää aikaa.

Estradilla-taltioinnit elävätkin YLE TV2:n ensiesitysten jälkeen tallenteina kuukauden YLE Areenassa, ja useat esitykset ovat saaneet levityksen myös DVD-tallenteina.

Muualla Yle.fi:ssä