”Ura on niin pitkä kuin postimiehillä”

”Ura on niin pitkä kuin postimiehillä”

Iskelmä-Finlandia - Ma 18.7.2011, klo 12.47 - Toimittaja: Riikka Laitinen

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1310984948861

226
tykkää tästä

Markku Aro on ollut aikaisemminkin ehdolla Iskelmä Finlandian saajaksi vuonna 2001. Markku Puputti alias Markku Aro on tehnyt pitkän musiikkiuran ja jatkaa edelleen. Aron ensimmäinen single Käyn uudelleen eiliseen julkaistiin vuonna 1968 ja siitä alkoi suomalaisen musiikkikansan valloitus. Aron vankka suosio on säilynyt vuodesta toiseen säännöllisten levytysten ja voimakkaan lavakarisman ansiosta.

1970-luvulla Aro oli yksi Suomen suosituimpia iskelmäartisteja. Hänen tunnetuimpia ja pidetyimpiä kappaleitaan ovat muun muassa Hyvännäköinen, Anna kaikkien kukkien kukkia, Etsin kunnes löydän sun sekä Keskiyön aikaan. Aro on uransa alusta asti kuulunut tanssikansan suosikkeihin, sillä hän on hyvin maanläheinen esiintyjä, eivätkä turhat tähden elkeet ole häneen tarttuneet. Aro on ollut koko uransa uskollinen omalle tyylilleen niin ulkoisessa olemuksessa kuin musiikin sarallakin.

Iskelmä Finlandian saaja ratkeaa Tapsan Tahdeilla Nokialla 28.7.2011, palkinnon jakaa ÄKT:n pitkäaikainen toiminnanjohtaja Arto Alaspää. Yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan Satumaan nettisivuilla, siirry äänestykseen tästä. Videossa haastattelijana Yle Viihteen Anssi Repo.

Lisää artisteista:Markku Aro

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (7)

en ala. iskelmä finlandian ois suont markku arolle. make on paras

saara To 28.7.2011, klo 21.05

Olisi reilua, jos Puputti tai Danny voittaisi Iskelmä-Finlandian. Mariska on liian uusi tulokas, vaikka tekstittääkin hyvin esim. Jenni Vartiaiselle. Pepe Willbergistä en pidä, koska hänen Aamu-kappaleensa soi aivan liian usein radiossa. Se ei edes ole niin hyvä kuin Markku Aron tunnetuimmat biisit. Markulle onnea äänestykseen ja toivottavasti hänen valitaan voittajaksi illalla.

Äänestäkää Markku Aroa To 28.7.2011, klo 17.52

Toivon kyllä, että Markku voittaa, sillä olen samaa mieltä edellisten kanssa. Markku on kyllä herrasmies, isolla H:lla!!! Onnea kisaan!

Ikuinen ihailijasi Ti 26.7.2011, klo 20.59

Nokialla jaettava palkinto taitaa tällä kertaa myös jäädä Nokialle, kun Markku Aro kuittaa pokaalin. Vaikea on kuvitella, että joku muu pystin kuittaisi, vaikka huippunimiä toki kaikki. Nyt kuitenkin pitkä ura, ammattitaito ja karisma ratkaisee kisan Markun eduksi!

Rautatieläinen Su 24.7.2011, klo 14.43

Samat sanat, tallella on vieläkin nimmarilla varustettu valokuva jostain n. 40 vuoden takaa. Onnea kisaan, voiton ansaitsisit sinä eikä kukaan muu!

Anonyymi Ke 20.7.2011, klo 21.16

Hienoa Markku, olet supersuosikkini ollut jo teini-iästä lähtien, sain sinulta valokuvankin nimikirjoituksellasi, vuosia sitten, se aarre on edelleen tallella pöytälaatikossani. Olet se sama Markku Aro kuin silloin ennen, sinua ei onneksi ole nykytuulet muuttaneet, ja olet säilyttänyt oman charmikkaan tyylisi. Voitto kotiin, Markku!

Anonyymi Ti 19.7.2011, klo 12.58

Onnea kisaan Markku! Olen aina tykännyt äänestäsi ja menevistä lauluistasi. Pitkää "postimiesuraa" edelleen!:)

Anonyymi Ma 18.7.2011, klo 21.01

Uusimmat

Iskelmä-Finlandia

Iskelmä Finlandia on jaettu vuodesta 2001 ja vuosien mittaan se on noussut yhdeksi merkittävimmistä suomalaisen kevyenmusiikin tunnustuksista. Palkinnon arvo on 10 000 euroa, ja se myönnetään menestyksekkään ja pitkän uran tehneelle taiteilijalle tai lyhyemmän uran tehneelle muusikolle, jonka näytöt ovat muuten erinomaiset. Palkinnon saajan valitsi tänä vuonna ÄKT:n entinen toiminnanjohtaja Arto Alaspää ja luovutettiin Pepe Willbergille Tapsan tahtien Iskelmä Finlandia -gaalassa 28.7.2011.

Yleisön suosikki -äänestyksessä eniten ääniä sai Danny.

 

Vuoden 2011 Iskelmä Finlandia -ehdokkaat:

  • Danny
  • Mariska
  • Markku Aro
  • Meiju Suvas
  • Pepe Willberg

 

Tapsan tahdit -nettisivulle tästä.

Muualla Yle.fi:ssä