Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Uuden Musiikin Kilpailu haastaa TV:n muut reality-musiikkikilpailut

Uuden Musiikin Kilpailu haastaa TV:n muut reality-musiikkikilpailut

Uuden Musiikin Kilpailu - Ma 9.1.2012, klo 15.39 - Toimittaja: Airi Saastamoinen

129
tykkää tästä

Idols ja The Voice of Finland saavat haastajan kun UMK:n TV-ohjelmat alkavat 27.1.2011. Reality-tyyppisessä sarjassa seurataan artistien matkaa kohti Helsingin jäähallissa 25.2. pidettävää UMK finaalia.  

Ohjelmissa seurataan kappaleiden ja esitysten kehitystä sekä avataan musiikki- ja mediabisneksen koukeroita. UMK:ssa on mukana sekä paikkansa suomalaisessa musiikkielämässä vakiinnuttaneita, että urallaan ensiaskeleita ottavia artisteja.

 ”Hienointa olisi, jos pystymme lanseeraamaan Suomeen uusia artisteja ja vähintäänkin uusia kiinnostavia biisejä", kertoo UMK:n tuottaja Anssi Autio.

UMK:n ensimmäisessä TV-ohjelmassa nähdään mm. kuinka esiraati valitsee 540 demosta  40 ja tuomaristo kelpuuttaa niistä 12 edelleen jatkoon. Tulevissa jaksoissa näitä biisejä ja artisteja sparrataan huippuvoimin, mukana on mm. Emma-palkittu tuottaja Jukka Immonen.

Kilpailussa tulee olemaan monta voittajaa, mutta vain yksi lähtee edustamaan Suomea Euroviisuihin. ”On ollut yllätys kuinka paljon Suomen euroviisuedustajan valintatavan muuttaminen herättää tunteita ja mielipiteitä.Yllätyksellisyys ja koettavien tunteiden kirjo eivät tule kuitenkaan ainakaan vähenemään kun ohjelmat alkavat", vakuuttaa tuottaja Anssi Autio.

Asiasanat: UMK2012

Kommentit (3)

Top China Wholesaler-Buy Wholesale Promotional Gifts Promotional Products from China. Our main products are consumer electronics, gifts and souvenirs, health care products, beauty products, automobile parts, household items, plastic products, metal products, kitchen supplies, stationery, sports goods, toys, watches, leather products, etc.
http://www.chinawholesaletown.com/

jywhy888 Ma 26.3.2012, klo 11.48

Jep. Mielestäni tässä kilpailussa on oikeastaan erittäin hyviäkin uusia artisteja mukana. UMK:n vahvuus on, että mukana on oikeasti lahjakkaita ja - korostan - kappaleensa alusta loppuun tehneitä muusikoita, jotka eivät yritä vietellä tuomaristoa muiden tekemisillä/sanoituksilla pahimmillaan pelkästään karaokessa harjoitetuilla taidoilla. Vaikka UMK:n osallistujia monen tahon toimesta leimataan julkisuustyrkyiksi, niin katsokaa miten niin monet ovat kappaleensa tehneet sävellyksestä äänitykseen. Maksullisten kanavien kilpailussa ainoastaan pieni siivu osallistujista on omaa musiikkia itse aktiivisesti tehnyt. Mukana niissä kilpailussa on kilpailijoita, jotka eivät sävellystyössä eivätkä studiotyöskentelyssä ole mahdollisesti olleet mukana koskaan. Hyviä laulajia tarvitaan aina, mutta tuskin Idolsin tai VOF:in voittajat omia kappaleita jatkossakaan tekevät. Sen hoitaa Risto Asikainen tai Leri Leskinen.

Anonyymi Ke 11.1.2012, klo 02.28

Jep, eli ei mitään laadukasta kisaa luvassa *shame*

Anonyymi Ti 10.1.2012, klo 23.50

Ajankohtaista

Pernilla on Uuden Musiikin Kilpailun voittaja

Katso När jag blundar Elävässä arkistossa

 

 


Uuden Musiikin Kilpailu 2012 Elävässä arkistossa

Uuden Musiikin Kilpailu 2012 finaalin huippuhetket

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1331907707966

 

Facebook

Mukana Ylen kanavat

YLE TV2YLE Radio SuomiYleXRadio X3MRadio Vega

Muualla Yle.fi:ssä