Ja Rokki Soi ja Sibelius-lukion kamarikuoro semifinaaleihin

Ja Rokki Soi ja Sibelius-lukion kamarikuoro semifinaaleihin

Suomen Paras Kuoro - La 5.3.2011, klo 20.05

Oululainen Ja Rokki Soi -kuoro jatkaa kilpailua Suomen parhaan kuoron tittelistä yleisöäänestyksen perusteella. Tuomaristo valitsi jatkoon Sibelius-lukion kamarikuoron Helsingistä. 

389
tykkää tästä

Keravalainen Aiolis-kuoro putosi tässä vaiheessa jatkosta, mutta kuoron peli ei ole pelattu loppuun. Tuomaristolla on mahdollisuus nostaa kaikkien pudonneiden kuorojen joukosta vielä yksi jatkoon.

Vuoden 2011 Suomen parhaan kuoron metsästys jatkuu jälleen TV2ssa ensi lauantaina 12.3. klo 19.10. Ennen tv-lähetystä on mahdollista seurata kuorojen valmistautumista koitokseen suorassa nettilähetyksessä klo 17.30 alkaen. 

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (34)

Toivottavasti tuotantoyhtiö kuuntelee jokaisen lähetyksen uudelleen ja miettii, miten saisi parannettua äänentoistoa, sillä tällä hetkellä se on surkea. Jos tuomareiden luureista tulee laulut samanlaisena kuin TV:stä, voi itku. Studiohan itsessään imee kaiken äänen, joten äänentoisto tulee tällaisessa kilpailussa varmistaa ja siihen, että kaikki kuoron äänet kuuluvat. Aivan varmasti kuorot kuulostavat erilaiselta kunnon akustisessa ympäristössä.

Panostusta La 5.3.2011, klo 20.46

Ei voi kyllä muuta sanoa, kun että miten tuollaisella esityksellä voi saada yleisön äänet? Kaikella kunnioituksella, mutta Oulun esitys oli kyllä huonointa kuorolaulua mitä olen hetkeen kuullut. Ilmeisesti menestys tässä kisassa riippuu siitä kuinka hyvin sukulaiset valjastaa äänestämään... Harmi sinänsä, mutta onneksi päivän selvästi paras kuoro pääsi tuomareiden äänillä jatkoon.

Ja totta tuokin, että bändi oli aivan liian kovalla. Laulu etusijalle niin tulee ne kuorojen tasoerotkin paremmin esille.

Anonyymi La 5.3.2011, klo 20.30

Tänään nähdyssä lähetyksessä oli tosi ärsyttävää kun orkesteri soi niin voimakkaasti kaikkien lauluesityksien yli että oli vaikeaa saada sanoista selvää, siis kotikatsomossa.
Ohjelma sinänsä oikein hyvä, mutta olisi tosi kiva kuulla myös kuoron laulua.

Anonyymi La 5.3.2011, klo 20.24

Siis ihan oikeesti .Tästäkö maksetaan tv- lupamaksuja??? Eih. Eih!!!

Amatööri La 5.3.2011, klo 20.08

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä