Ei aika mennyt koskaan palaa

Ei aika mennyt koskaan palaa

Yhteinen sävel - Ke 19.8.2009, klo 13.36 - Toimittaja: Sandra Saulo

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
846
tykkää tästä

Pauli Hanhiniemi tulkitsee kappaleen Ei aika mennyt koskaan palaa. Kerkko Koskinen: Yhteinen sävel "Ei aika mennyt koskaan palaa" -albumi koostuu tunteikkaista slaavilaisikelmistä, jotka Koskinen on sovituksillaan tuonut tähän päivään.

Lisää artisteista:Pauli Hanhiniemi

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (18)

Minun on nykyään kuunneltava "ei aika mennyt koskaan palaa" vähintään kerran päivässä! Se on sydämeen iskevä, ihana tulkinta. Ja sitten se rumpali!!!!

Anonyymi Su 12.2.2012, klo 19.06

Taas kuuntelin pitkästä aikaa tämän Kerkko Koskisen upeasti sovittaman ihanan, jo melkein unohtuneen klassikkobiisin. Ja Hanhiniemen Pauli vetää aina yhtä tyylikkäästi ja on niin symppis ja ihana AINA! Tykkään aina uusista sovituksista ja tuosta Hanhiniemen äänenväristä, laulutyylistä, tekemistään biiseistä ja kaikesta! KT nauttii, kiittää ja kumartaa tyytyväisenä, kiitos!

P.s. Harvoin ihmisellä on yhtä miellyttävä lauluääni ja puheääni. Kerran jossain hiljaisessa ravintolan aulassa kuulin taivaallista hyräilyä, ja sekin paljastui Hanhiniemen ääneksi, joka jo vei jalat alta. Kuvitelkaa vaan;)

Anonyymi Ma 27.6.2011, klo 01.59

http://www.youtube.com/watch?v=OoXrN3wtiUQ

Anonyymi To 3.6.2010, klo 22.14

Kuulin päivällä radiosta ja jäin koukkuun. Aivan loistava tulkinta!! Vanha iskelmä herää loistavalla tavalla uuteen eloon!!! Kiitos solistille ja kaikille muusikoille! Ammattilaiset asialla!

Kaitsu Pe 7.5.2010, klo 21.28

Mahtava veto Pauli, on harvinaista että poppilaulaja laulaa kunnon iskelmää ja tunteella. Täydet 10 p . Ei muuta kun lisää hyviä sovituksia Paulille.

Henry Mäntyniemi Pe 16.4.2010, klo 17.10

Kiitos Hanhiniemen Pauli, teitpä hyvä työn taas! Vanha ikivihreä saa tullakin esiin uusin ilmein ja jälki oli erinomaisen hyvää! Kiitos Pauli muutenkin musiikistasi, josta olen aina pitänyt oikein erityisesti! Täällä on sanottu jo moneen kertaan, mutta sanon saman, että tekemisesi on aina tehty tyylillä ja taidolla. Kiitos musiikistasi!

Anonyymi Su 15.11.2009, klo 15.04

Onnittelut kaikille tekijöille, Koskiselle ja muille! Olette loihtineet kerrassaan erinomaisen kokonaisuuden. Hyvä meno, joka soljuu jouhevasti eteenpäin eli mukaansatempaava. Bravo!

Ja Hanhiniemi - kaikki, mitä teet, on niiiin tyylikästä ja symppistä!!! Olen aina pitänyt lauluistasi ja esitystavastasi, vaikka et entisen naapurikunnan (nyk. kaupungin) kasvatti olisikaan. Kerrassaan upeaa! Poppikoneet on aina täysillä, kun vain radiostakin sattuu kuulemaan.
Olikohan Sinulla mahdollisuus valita mieleinen kappale, kun se sopii Sinulla kuin nappi silmään?

Anonyymi Su 15.11.2009, klo 14.57

Tyylikästä, niin tyylikästä!!! Sydämellistä ja empaattista ja taitavaa kaikilta osin! Hyvä Hanhiniemi ja Koskinen ja ihana hiukan unohduksissakin oleva ikivihreä!

Anonyymi Su 8.11.2009, klo 11.44

Olen aina pitänyt oikein erityisesti Pauli Hanhiniemen äänestä ja otteesta ja musisoinnista. Kertakaikkisen tyylikäs tuotos tämäkin, kuten kaikki, mitä hän tekee. Arvostan kovasti häntä. Hyvän ja ihanan vanhan biisin oli myös valinnut ja Koskinen on tehnyt varsin oivallisen sovituksen. Rakastan juuri lauluja erilaisin sovituksin. 10+, ei muuta voi sanoa, upeeta!

Anonyymi Ti 3.11.2009, klo 23.07

Näköjään se on ihan sama, mitä tuo Hanhiniemi laulaa; se tekee sen omalla tyylillään ja helevetin hyvin.Hui! Karvat nousi pystyyn!hieno juttu että tämmöistä tehdään.Kiitos!

mari To 1.10.2009, klo 19.42

Koskettava tulkinta ja sykähdyttävä ääni. Kaunista ja tunteellista. Aikamatka elämään. Kiitos Pauli Hanhiniemi ja kaikki levyn tekoon osallistuneet!

Konserttissa nähdään Ti 22.9.2009, klo 21.21

Mahtava biisi, ensi kuulemasta lähtien. Juuri sellainen, jota kuunnellaan autossa yksin volumenupit kaakossa.

Anonyymi Ti 22.9.2009, klo 10.00

Upeaa Hanhiniemen Pauli! Hän on säilyttänyt oman hienon tyylinsä ja äänensävynsä nuoruudesta tähän päivään niin esiintymisessään kuin lauluntekijänäkin. Upea sovitus myös! Ehkä laulajan ääni hiukan hukkui orkesterin pauhinaan ja hieno kappale menetti näin osan herkkyydestään ja koskettavuudestaan. Hanhiniemen ääntäkään ei kuitenkaan sovi verrata Amadeukseen, koska äänivarat ja sointi ovat ihan eri luokkaa, siis voitoksi Amadeukselle - tietenkin. Amadeusta siis sovi verrata kenenkään, koska tämä nuori tulokashan on ihan vailla vertaa ja aivan käsittämätön lahjakkuus ja ihana persoona. Mutta kaikki hyvät artistit kyllä mahtuu musiikkimaailmaan, joten nauttikaamme näistä parhaista ja toivotetaan heille kaikkea hyvää!!!!

Anonyymi Ma 21.9.2009, klo 07.05

Jotain sellaista "Juhani Markola & Herttuat"- meininkiä 70-luvulta!
Niin hyvää..niin hyvää...Se oli uskomatonta aikaa "Firman=lue Iso" Joensuun Kareliassa!

Anonyymi Pe 18.9.2009, klo 01.55

Ihan mielettömän ihana!
Hienoa Pauli, olet kaikkein paras, taitavin ja ihanin!
Tangokuninkailla puntit tutiskoot!!! ;0)

Seikku Ke 16.9.2009, klo 17.50

MAHTAVAA!!!, Kerkko, Pauli ja muut ammattilaiset. Tämä levy pitää ostaa!

Anonyymi Ke 2.9.2009, klo 17.04

Järkyttävän koskettava ja kaunis. Piti istua autossa niin kauan, että sain kuulla rauhassa kappaleen loppuun. Ja koneelle päästyä ensimmäisenä etsiä käsiin tiedot tästä biisistä.

Tuleva levyn ostaja Ti 25.8.2009, klo 11.01

Sattui syvälle. Matkustin elämääni ajassa. Kaunis tulkinta.
Koruttoman kaunis. Mieleni on alaston, sait orvaskeden esille.
Kiitos Pauli Hanhiniemi.

Nainen Kyynelissä Ti 25.8.2009, klo 10.44

Uusimmat

Yhteinen sävel

Yhteinen sävel on runsaudensarvi, johon kuuluu albumi, YLE Radio Suomi, konsertti, YLE Teeman dokumenttisarja ja Elävä arkisto. Ihanat slaavilaisiskelmät kuten Mustat silmät, Valkoakaasiat ja Rakastan elämää ovat jättäneet jälkensä suomalaisten sydämiin.

Ohjelmasarja uusitaan Yle Teemalla kesän toiveuusintana maanantaisin klo 20 6.6.-11.7. 2011

Katso lähetysajat Yle Teeman sivuilta

Suomalaisen iskelmän aikajana

Elävä arkisto: Kotimaisen musiikin historia

Muualla Yle.fi:ssä