Taidetta

 • MITÄ MINÄ PIIRRÄN?

  venus186, 15.02.2010 09:09

  venus186 13.2.-10

  MITÄ MINÄ PIIRRÄN?

   

  Autoja? Kukkia?

   

  Ei. Mitä minä piirrän?

   

  Jäätelöitä? Pilviä?

   

  Mitä minä piirrän?

 • tuherrus

  tatjuska, 01.12.2009 13:55

  tuherrus

  Voisi tämä olla jonkinlaista taidettakin?

 • Egygtin pyramidit

  tatjuska, 19.10.2009 11:45

  Egygtin pyramidit

  No tässä olisi vähän erikoisella tyylillä tehty kuva Egygtin pyramideista.

 • Suomalainen maisema.

  tatjuska, 12.10.2009 17:04

  Suomalainen maisema.

  No tässäpä olisi kuva "supi" suomalaisesta  maisemasta. Tämä on yksi piirustustyyleistäni. Tein tätä puolitoista tuntia, vaikka se on A4-paperille tehty. Työ on tehty ohutkärkisellä mustalla kirjoitus tussilla.

 • F-3

  tatjuska, 11.10.2009 17:58

  F-3

  No tässä olisi omasta päästä keksitty kuva F-3-tornadosta.

 • Kuningatar Nefertiti

  tatjuska, 08.10.2009 14:24

  Kuningatar Nefertiti

  No tässä olisi Egyptin historiaan liittyvä kuva.

 • Nuori nainen.

  tatjuska, 07.10.2009 12:30

  Nuori nainen.

  No tässä olisi omasta päästä keksitty kuva nuoresta naisesta. Kuva on tehty hiilimäisellä mustalla kynällä. Tämä on yksi piirustustyyleistäni.

 • Neuleluonto TV esittää: Kaksin aina kauniimpaa!

  tatjuska, 24.09.2009 13:02

  Neuleluonto TV esittää: Kaksin aina kauniimpaa!

  Kyllä Kesällä kelpaa ottaa rusketusraidat!! Mitäpä muuta sitä tekee jos ei satu neuleita kutomaan niin kannattaa ajatella siis löhöämistä ja eikä välitää muun Maailman menosta mitään. Samalla siitä syntyy taidetta jota neuleet tarjoavat meille.  Neuleluonto TV esittää: Kaksin aina kauniimpaa! Näitä koskemattomia neule-erämaita löytyy myös meidän kotikonnulta ja ne onkin Neuleluonto TV suojelukohteita. On se hyvä, että tulevatkin sukupolvet pääsevät näkemään saman kuin me nyt!!! Ilman Neuleluonto TV:n suojelua ei olisi tätä tärkeää ja voisimme nähdä pelkkää kuivaa, kuolutta aavikkoa, mutta ihmisten ja neuleiden yhteistyön ansioista se on totta, onneksi. Liity nyt sinäkin siis mukaan Neuleluonto TV:n Remmiin, se on helppoa ja mukavaa!!! Kävelessämme rehevässä neuleviidakossa Tatjuska-Tiimimme kanssa, kuvasimme salaa säikyttämättä nämä neuleet luonnollisessa tilassaan, saimme ikuistettua näin ollen tämän todella erikoisen hetken ja päätimme sen näyttää kaikkille!!! Takana näkyvä tien rakensimme pienen pienistä kivistä, jotta muut innokkaat Neuleluonto TV:n katsojat pääsevät helpommin kuvaamaan ja eivätkä satu eksymään neuleviidakossa. Tie on tehty käsin ja menihän siinä kauan, mutta näin tie on 100% neuleluontoystävällinen!!! Kannattaa siis laittaa kamerat valmiiksi ja olla skarppina, sillä saatat törmätä neuleeseen ja sitten klik...klik. En ole varma saiko siis osallistua toisella työllä tähän neuleskabaan???

  Neuleluonto Terveisin: Tatjuska (Tatjuska-Tiimin vetäjä.)

 • Liputukset menossa siis satoi tai paistoi

  tatjuska, 24.09.2009 13:04

  Liputukset menossa siis satoi tai paistoi

  Liputukset menossa siis satoi tai paistoi. Eihän meitä neuleiden ystäviä haittoo jos muutaman vesipisaran pilvi puottaa sinne sun tänne. Ei me sentään sokeria olla. Minusta Suomen  ja koko Maailman neuleille voisi laittaa almanakkaan ihka oman liputuspäivän vai mitä? No minä ainakin olen päättänyt liputtaa joka päivä neuleiden kunniaksi. Mutta tuo uhkaavan näköinen ukkospilvi teki meille kiperän kysymyksen ja jos vastaamme väärin niin saamme vettä niskaan kuin saavista. Eli kysymys kuuluu montako pienen pientä neulepilven höntyvää löydät yhteen kasaantuneesta pilvestä?? Aikaa on siis vastata aina 2.10.2009 asti ja jos ei siihen mennessä ole löytynyt oikeaa vastausta niin paljastan sen itse! Onnea siis arvauskisaan kaikille!!! Se täytyy sanoa, että neuleissa minut sai lumoihin niiden värit ja sitkeys siitä kuinka kestäviä ne ovatkaan vaikka tilanne olisi mikä. Toinen asia joka sai minut heti mukaan on niiden teko! ja en voi enää olla tekemättä niitä, kun kerran aloitin!! Tosin tässä "touhussa" on kyllä mielikuvituskin laukannut ja ilman sitä neuleista ei tule mitään. Meidän kotikonnulla liputellaan siis näin!!! Itse olen myös antanut nimen neuleelleni ja se on: "Nekku Neule". Aika outo nimi, mutta nimi kuitenkin! Neuleisiin voit törmätä siis missä vain ja milloin vain! Peruskoulussa osasin kyllä parhaiden tehdä neuleita mutta nyt se meinaa hieman mennä aina välilä ihan solmuun ja eikä meinaa välillä muistaa mistäs se pitikään mennä seuraavaksi. Näitä virheitä huomaa sitten myöhemmin omassa neuletyössään ja se rupeaa huvittamaan, että mitenkäs se noin oikein meni? Sentään napin saan paitaan oikein päin ja ettei joudu nurjalle puolen paitaa tai housuja. No eipä pienet virheet "maailmaa kaada." Jos nyt olisin nykyään neuleiden teko-ohjeita antava opettaja niin olisi se kyllä yhtä kaaosta! Eli sukkapuikkokapina se olisi tosiaankin!! Mutta kun neuvojana on "kokenut virkkoja" niin kyllä se siitä lähtee ja sanonta kuuluu: "alku aina hankala ja lopussa kiitos seisoo." Tämä värssy on hyvä muistaa aina, kun aloitat  jonkun asian teon. Se täytyy sanoa vielä, että neuleet ovat 100% luontoystävällisiä!!! Muistaakseni käsityöt taisi olla peruskoulussa 8. ja ihmettelen sitä itsekkin. No toivon Teille iloisia ja pirteitä neuleen teko aikaa!!!! KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! SILLÄ "TARKKA KUIN MARKKA" OLEVA HENKILÖ NIMELTÄ: "SUNGLASSES" RATKAISI, ENNEN KUIN KILPAILU KERKESI ALKAA KUNNOLLA NIIN LOPPUI SE MYÖS NOPESTI! ONNEA SIIS VIELÄ KERRAN HÄNELLE!!! Tv: Tatjuska.

 • KOELSE 4 - Telkkarituunaus

  MikaelJugend, 06.08.2009 15:00

  Videoiden katsomiseen tarvitset Flash -laajennuksen.

  Tällä kertaa tehdään KOELSEssa taidetta televisioilla.

  Muistakaa, että tämän kokeilu kotona ei ole kannattavaa, sähkön kanssa leikkiminen on todella vaarallista. KOELSEn jengi on ammattitaitoisia sähkömiehiä ja tietävät mitä tekevät.

 
 

Ninja kiipeää puuhun