naisten em-jalista ruotsi-venäjä

• Julliazius, 28.08.2009 16:14

olin siis tuollasta katsomassa eilen. puhuin päivällä että ukraina-hollanti pelistä olisi kyse mutta siis se oli ollut jo sunnuntaina ja nyt olikin ruotsi-venäjä :--) ottelun alussa kaikennäköset ''alkujuhlallisuudet'' suoritettiin (kansallislaulut ymsyms) ja melkein heti ottelun alettua huomas että tää peli oli jo 100-0 ruotsille.

maalit tulee tässä: ekalla puoliajalla n. 4 minuuttia kun oltiin pelattu niin ruotsille maali ja about puolessa välissä puoliaikaa tosi hieno, toinen maali ruotsille. toisella puoliajalla venäjä yritti edes hieman ja sai pari ihan hyvääkin paikkaa mutta siihen se jäi. vähän ennenku lähettiin niin ruotsi sai vielä kolmannen maalin (noin 10min etuajassa lähdettiin).

osaan kyllä niin hyvin kirjottaa että huhhuh. menen myös mahollisesti helsinkiin kattomaan 29pv peliä, se on vissii suomen peli ;) toivottavasti ymmärsitte ja hyvää jatkoa D: