Vesiputous

 • Moderaattorien Olympialaiset - Ehdotuskisa

  Mini-Eerikki, 17.06.2009 11:15

  Me ihanat moderaattorit (eli teidän jumalanne) olemme kehittäneet aivan äärettömän loistavan kilpailun, joka koskee moderaattoriolympialaisiamme! Moderaattoriolympialaisten uusi jakso löytyy aina tiettyinä päivinä etusivun On-Air-osiosta. Kannattaa seurata aktiivisesti!

  Ja nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa meidän urheilulajeihimme, sillä juuri teillä on valta päättää meidän kilpailumme sisältö!

  Nimittäin paras lajiehdotus, joka teiltä tulee, palkitaan ruhtinaallisesti! Joten älä hukkaa aikaa vaan osallistu heti, sillä kilpailuaikaa on vain kesäkuun loppuun asti, jolloin jostain meistä ihanista ihmisistä valitaan voittaja, ja parhaan lajiehdotuksen antajalle ilmoitetaan voitosta, ja pian hän saakin palkinnon postissansa.

 • Vesiputous II

  Mini-Eerikki, 04.06.2009 12:48

  Vesiputous II

  jeejee

 • Enää kolme koepäivää ja sitten --> loma.

  Vesiputous, 20.05.2009 19:05

  Ja kesällä pääsemmekin seuraamaan meidän iki-ihanien Summerilaisten omia blogeja täällä Summerin netissä, kannattaa siis seurata aktiivisesti !

  Otan myös mielelläni vastaan ehdotuksia, mitä haluaisitte blogissani nähdä. Perussuunnitelma on jo aika kohdillaan, mutta kaipaisin vähän vinkkejä. :---)

  Enää 11 päivää ja Summeri alkaa !

 • Enää 13 kouluaamua jäljellä. ♥

  Vesiputous, 03.12.2008 15:06

  Ja kolmas luukku avattu joulukalenterista, ja enää 24 päivää mun synttäreihin. o_O Ja muistakaa myös talvi-Summerin (ex Wintteri) jaksot jotka alkavat 2712, muistutan tästä sen takia, että kyseinen 27. pvä sattuu olemaan minun syntymäpäiväni. >8D Ja tottakai talvellakin kannattaa Summeria katsoa ! ♥

  Sitten olen jo iso tyttö, saa onnitella !!!1

   

  Nojoo anyway, lumet sulivat sniffar, mutta ehkä jouluna olisi edes vähän vaaleampi maa.

   

  Värjään hiukset tänään kai pinkiksi. =)

 • Asiallinen ja korrekti käyttäytyminen

  Vesiputous, 07.11.2008 22:38

  Asiallinen ja korrekti käyttäytyminen

  @ British Museum

 
 

Ninja kiipeää puuhun