YLE Teema

 

Keskiviikon Kino

Caramel

Julkaistu maanantaina 09.05.2011 0 kommenttia 195 suositusta

keskiviikko 21.12. klo 21.45

Nadine Labakin vuonna 2007 ohjaama värikäs, romanttinen ja surumielinen komedia naisista, jotka työskentelevät kauneushoitolassa Beirutissa. Suurin huoleenaihe on rakkaus ja sen oikean löytäminen.

Beirutilainen kauneushoitola on neljän ystävättären pakopaikka arjelta ja sodan uhalta. Jokainen naisista yrittää selviytyä mutkikkaan elämäntilanteen ja konservatiivisen yhteiskunnan ristipaineissa. Layale on suhteessa naimisissa olevaan mieheen, Nisrine ei ole enää neitsyt ja menee pian naimisiin, Rima on lesbo, ja Jamal on huolissaan vanhenemisestaan. Naapurissa ompelimoaan pitää ensimmäistä kertaa rakastunut Rose.

Lisätietoa ohjelmasta

Caramel (Sukkar banat), Ranska/Libanon 2007. O:Nadine Labaki. N: Yasmine Elmasri, Nadine Labaki, Gisele Aouad, Joanna Moukarzel. K3

Löydä lisää:

Libanon, Beirut
Suosittele195 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Gilbert Grape

Lasse Hallströmin ohjaama lämminhenkinen elokuva nuorukaisesta, joka on jumiutunut uinuvaan pikkukaupunkiin työlään perheen kera. Pääosissa Johnny Depp, Leonardo DiCaprio ja Juliette Lewis.

Lahjapaketti: Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor kuoli maaliskuussa. Teema kunnioitti kesällä Hollywoodin kulta-ajan kirkkaimman tähden uraa esittämällä sarjan hänen elokuviaan. Lahjapaketissa nähdään nyt uudestaan kaksi hyvin erilaista Elizabeth Taylor -elokuvaa: Muistojeni Pariisi ja Kleopatra.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook