YLE Teema

 

Francon jälkeen - Alcántaran perhe (7)

Julkaistu maanantaina 01.08.2011 121 kommenttia 888 suositusta

sunnuntai 24.11. klo 12.45

Alcántaran perheen arkea seuraava draamasarja jatkaa kesätauon jälkeen 13. tuotantokauden uusin jaksoin. Lipputehtaan toiminta alkaa päästä vauhtiin vaikeuksista huolimatta. Carlos alkaa vihdoin kypsyä valitsemaan elämässään itse, mitä haluaa.

16.9. Osa 224. Lippukauppaa (Una mujer de bandera). Lipputehdas saa ensimmäisen tilauksen, ja jokainen tekee parhaansa, jotta tilattu erä valmistuisi ajoissa. Rautatielakko uhkaa kuitenkin sotkea kaiken.

23.9. Osa 225. Viimeinen taisto (La última batalla del macho montés). Antoniota huolestuttaa sekä Mercedeksen työmatka että Carlosin opinnot. Miguelin appi päättää repäistä vielä kerran ja lähtee juhlimaan!

30.9. Osa 226. Uusia maisemia (La mujer y la tierra). Mercedes ihmettelee esimiehensä käyttäytymistä työmatkalla, mutta myös oma elämä mietityttää. Carlos muuttaa Felipen kanssa yhteiseen asuntoon, mutta parantaako se oloa?

7.10. Osa 227. Salaisuus ja kasapäin valheita (Un secreto y muchas mentiras). Mercedeksellä on salaisuus, jota hän ei halua perheensä tietävän. Paquitan ja Miguelin avioliitto on kriisissä. Miten tästä eteenpäin?

14.10. Osa 228. Totuuden hetki (La hora de la verdad). Mercedes menee lääkäriin kuulemaan tulokset koepalastaan. Carlosin suhde Aranchaan on ristiriitainen. Paquita haluaa turvata tyttäriensä tulevaisuuden.

21.10. Osa 229. Naisten päivä (El día de la mujer). Kansainvälinen naisten päivä saa tunteet kuumenemaan, miksi naisten asema on niin erilainen ja miksi he ansaitsevat vähemmän? Antonio on huolissaan Mercedeksestä.

28.10. Osa 230. Yllätyksiä (Sorpresas). Mercedeksen leikkauksen tulos on yllätys, mutta perhe on tiiviisti äidin tukena. Antoniolle huoli on liikaa. Carlos suunnittelee yllätystä, muut ehtivät kuitenkin ensin.

4.11. Osa 231. Hyviä uutisia (Todo pasa factura). Mercedes jatkaa elämäänsä kuten ennen Antonion neuvoista huolimatta. Uusia töitä on tarjolla kahdelle perheenjäsenelle. Karina tukee Carlosia tämän sekavassa suhteessa Aranchaan.

11.11. Osa 232. Elämänhalu (Vivir). Mercedes on voimaton rankkojen hoitojen jälkeen ja Antonio päättää viedä hänet maaseudun rauhaan Sagrillasiin, jossa koko kylä haluaa hoitaa häntä. Carlos oivaltaa oikeiden ystävien merkityksen.

18.11. Osa 233. Valoa näkyvissä (Siempre amanece). Mercedestä jännittää, ovatko hoidot tehonneet. Toni tekee juttua mielenosoituksesta, jossa vaaditaan oikeutta avioeroon ja aborttiin, ja jossa häntä odottaa yllätys.

25.11. Osa 234. Musiikkia jokaiselle (La movida y mucho más). Musiikkielämän murros kuuluu myös San Genarossa, kun Josete ystävineen miettii levyn julkaisua. Manu del Lobon musiikki yhdistää alueen aikuiset.

1.12. Osa 235. Pitkä yö (Larga noche de transistores y teléfonos)
Mercedes ja Antonio viettävät onnistuneen loman Venetsiassa, mutta paluu arkeen on dramaattinen. Vallankaappaus parlamentissa saa espanjalaiset pelon valtaan.

9.12. Osa 236. Mies talossa (El hombre de la casa)
Jokainen kokee pelon omalla tavallaan. Mercedes ja Antonio lähtevät Valenciaan Ineksen luo ja Carlosilla on näytön paikka, kun hän jää pitämään huolta perheestä.

16.12. Osa 237. Unelma toteutuu (El sueño cumplido)
Mercedes ja Antonio saavat hyviä uutisia pankista ja lipputehtaallakin riittää tilauksia. Inésin unelma näyttää toteutuvan. Carlosin baari on hälyn keskellä.

Lisätietoa ohjelmasta

Pääosissa: Imanol Arias, Ana Duato, Maria Galiana, Ricardo Comez.
Tuotanto: Television Española/Grupo Gagna Producciones, Espanja 2007-08. Sarjan kotisivut

Suosittele888 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Odessan kummisetä (12)

Miša Japontšik, "Odessan kuningas", oli gangsteri ja vallankumouksellinen, joka hallitsi Odessan kaupunkia lyhyen hetken vallankumouksen vuosina. Isaak Babelin novelleihin perustuva draamasarja kertoo hänen ihmeellisestä elämästään.

Kommentit

La mujer

Kiitos niin tavattoman paljon Francon ajan näyttämisestä, sarja on parasta sitten saksalaisen Kotiseudun (Heimat). Upeat näyttelijät,mahtava dramaturgia ja mikä määrä lähihistoriaa tulee opittua, espanjankielestä puhumattakaan. Gracias!

La mujer

Kiitos niin tavattoman paljon Francon ajan näyttämisestä, sarja on parasta sitten saksalaisen Kotiseudun (Heimat). Upeat näyttelijät,mahtava dramaturgia ja mikä määrä lähihistoriaa tulee opittua, espanjankielestä puhumattakaan. Gracias!

Mauri

Tras la muerte de Carrero Blanco, una vez más la serie me llevó a la catarsis. El Comienzo del Fin coincidía con la consumación de la primavera y el nacimiento de una nueva vida en el hemisferio norte.

Esperaba con ansias el desenlace de la historia y más cuando uno de los actores más longevos de la serie, Tony Leblanc (Cervan), vaticinaba en uno de los documentales que cerraba una de las temporaras que la serie en términos de ficción y realidad tomaba un giro muy interesante tras el atentado al supuesto predecesor de Franco.

Al siguiente lunes después de la muerte del Presidente del Gobierno Español, comprendí que la temporada se acababa con unos de los acostumbrados documentales, en este caso estrictamente contextual alrededor de la figura del desaparecido político.

Sin embargo, El Comienzo del Fin realmente significó para mi el termino de la temporada para dar paso a un Cuéntame Cómo Pasó veraniego que retrocedía 3 años en su historia. Un poco frustrado decidí resignarme y llenarme de paciencia para esperar los nuevos capítulos del otoño. Cualquier "computer geek" podrá decirme que en el Internet podré obetener todos los capítulos de la serie con el poder de un click. Es una opción muy válida y común en nuestros tiempos pero con respecto a Cuéntame Cómo Pasó he decidio ser fiel a Teema y respetar los preceptos clásicos de la televisión como lo son los horarios de transmisión. Una historia desarrollada a largo plazo consolidará aquellos rituales mediáticos así como mi entusiasmo por aprender y disfrutar por más tiempo de una de las historias más interesantes de la televisión Finlandesa.

Gracias por su buen trabajo en el canal y por su tiempo en leer mi comentario.

Cuéntame

Koska Francon aika saadaan dvd-boksille suomenkielisillä tekstityksillä ???

Anonyymi

Francon aika on aivan mahtava sarja, toivottavasti se jatkuu vielä pitkään! Kiinnostava katsaus Espanjan lähihistoriaan, monipuolinen henkilögalleria, lennokas käsikirjoitus ja oman espanjantaidon parantaminen ovat sen valtteja. Espanjalaiset sarjat ovat muutenkin suosikkejani mutta Cuéntame como pasò on aivan paras!

Hurmaantunut

Olen koko kesän odottanut uusia jaksoja Francon aikaan. Parasta televisio-ohjelmaa mitä tiedän.
Olen miettinyt, minkälaista panostusta tarvittaisiin, että Suomen lähihistoriasta pystyttäisiin kertomaan yhtä mukaansatempaavasti.

muori

Hurmaantunut kirjoitti:
Olen koko kesän odottanut uusia jaksoja Francon aikaan. Parasta televisio-ohjelmaa mitä tiedän.
Olen miettinyt, minkälaista panostusta tarvittaisiin, että Suomen lähihistoriasta pystyttäisiin kertomaan yhtä mukaansatempaavasti.

olen samaa mieltä kanssasi. Odotan, milloin uudet jaksot alkavat,niin milloinkahan ne alkavat?

Ihmettelijä

Suomen lähihistoriasta on tehty mukaansatempaava sarja 90-luvulla, tekstiilitehtailijan perheen kautta, oliko nimi Puhtaat valkeat lakanat, tai jotain sinnepäin. Muistan itse katsoneeni joka jakson innokkaana odottaen seuraavaa. Mielestäni Francon ajassa ja siinä on jotain samaa nostalgiaa. Suosittelen ostamaan deeveedeenä, varmasti on saatavissa sellainenkin tallenne.

Anonyymi

Syksyn 2010 uudet jaksot alkavat 20.9.

Anonyymi

Miten pitkälle Yle Teema muuten aikoo esittää tätä sarjaa? Tajusin vasta tänään nettiä selatessani, että Espanjassa sarjan tekeminen jatkuu edelleen, vaikka Francon ajasta on tietenkin jo päästy jonnekin 80-luvulle ja Carlos kavereineen ovat varttuneet melkoisesti. Olisiko suomenkielinen nimi muutettava jossakin vaiheessa?

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Miten pitkälle Yle Teema muuten aikoo esittää tätä sarjaa? Tajusin vasta tänään nettiä selatessani, että Espanjassa sarjan tekeminen jatkuu edelleen, vaikka Francon ajasta on tietenkin jo päästy jonnekin 80-luvulle ja Carlos kavereineen ovat varttuneet melkoisesti. Olisiko suomenkielinen nimi muutettava jossakin vaiheessa?

YLE Teema ei ole aikeissa lopettaa sarjan esittämistä. Nyt esityksessä on pieni tauko, mutta uudet jaksot alkavat 20.9. Suomenkielistä nimeä saatetaan pohtia uudelleen jossakin vaiheessa.
YLE Teeman nettisivutoimitus

Mikko

Mainio sarja, parikymmentä jaksoa jäi välistä niin on hienoa että jaksoja uusitaan näin kesäisin että sai kiinni juonesta. Jos kaikki Suomalaiset tv-kanavat olisivat kaupallisia niin tällaista laatusarjaa ei täällä nähtäisi.

Sarjassa on myös paljon aikakauden musiikkia mm. Lluis Llach.

http://www.youtube.com/watch?v=aX4eZ1fpYwA

hyväänkin voi jäädä koukkuun

Aloitin sarjan seuraamisen vasta kesällä. Pääsin hienosti jyvälle, kun jakso 101 kertasi aikaisempaa. Aivan upea sarja: historiaa sekä aitoja elämäntilanteita ja tunteita. Itse olen jotakuinkin kertojaminän ikäinen, joten sarjan seuraaminen tuo lapsuusmuistoja mieleen. Vaikka olen elänyt lapsuuteni luterilaisessa Suomessa, löydän paljon yhtymäkohtia kotini arvoihin. On todella hienoa myös tutustua Espanjan historiaan ja pitää yllä espanjan kielen taitoani.

Hienoa, että sarja jatkuu pian.

Outi

Hienoa, että sarja taas jatkuu! Olen odottanut sitä kovasti. Sarja kertoo hienosti Espanjan historiasta ja myös yleisesti ihmisluonnosta. On myös mukavaa kuulla espanjaa ja pitää kielitaitoa yllä. Vanhempanikin (suurta ikäluokkaa) tykkäävät sarjasta, tuo muistoja mieleen omasta nuoruudesta.

Kiitos YLE Teemalle sarjan lähettämisestä.

FRÖ-ken

Kiitos tästä sarjasta! Odotan kovasti dvd.tä, koska aloin seurata sarjaa "liian myöhään". Ja kiitos että Teema on ostanut jatkoa. Sarja on todella huolellisesti toteutettua ajan kuvausta, olen elänyt nuoruuteni 60-70 lukujen vaihteessa ja on mukavaa muistella noita aikoja ja kuohuja - myös silloin Espanjassa matkustelleena. Kiitos Teema!

Arturo

Television hienoin sarja. Kiitos YLE. Ja se nimi kannattaisi todella muuttaa. Kaikki luulevat sitä tylsäksi historiadokumentiksi. Totta myös yksikään kaupallinen kanava ei esittäisi tällaista sarjaa, jossa ihmisyys, välittäminen ja vastuu toisista on punaisena lankana. Kerrassaan lumoava sarja hienoine näyttelijöineen. Paras draama tulee nykyään Espanjasta!

Anonyymi

Tämä on kyllä jo toistoa, mutta Francon aika on todella TV:n paras sarja. Hienoa, että se jatkuu. Viihdyttävä sarja, joka on samalla fiksu ja näyttelijät kertakaikkiaan loistavia. Toivoisin vielä, että sarjaan olisi taas saatavissa espanjankielinen tekstitys kuten alkujaksoissa oli. Silloin se kävisi myös espanjankielen opetusohjelmasta.

Anonyymi

Tosiaan toi nimi on hivenen harhaanjohtava. Nyt se tuo mieleen enimmäkseen tylsän dokumentin Espanjan johtajasta. Jos nimi pidettäisiin espanjankielisenä, se herättäisi huomattavasti enemmän mielenkiintoa ja moni varmasti haluaisi edes vilkaista, "mikä tämä sarja/ohjelma on?".

hyväänkin voi jäädä koukkuun

Viime jakso oli upea kuvaus espanjalaisesta maaseudusta ja jouluvalmistelista 1970-luvulla. Kohtaus, jossa veljekset kävivät isänsä teloituspaikalla sai minut ulvomaan itkusta. Tuli mieleen, että Suomessakin on ollut verinen ja julma sisällissota, jossa saman kylän kasvatit ovat tappaneet toisiaan. Taas kuvattiin niin loistavasti aitoja tunteita. Olen kuin toisessa maailmassa, kun syvennyn sarjaan. Onneksi ymmärrän kieltäkin melko hyvin.

Angst

Miksi, miksi, miksi, miksi, miksi?

Miksi en koko ***** kesän ajan stalkannut näitä ***** nettisivuja, jotta saisin tietää armahalta YLEltä, että milloin he suvaitsevat taas lähettää sarjan jaksoja? Kiitos kaunis, nyt on neljä jaksoa jäänyt väliin.

Ja vissiin saan odottaa uusintakierrosta vähintään puoli vuotta? Kuka enää ihmettelee, miksi ihmiset enää harvemmin katsovat telkkaria ja sen sijaan ostavat sarjojen jaksot kätevästi DVD-muodossa koko tuotantokauden kerrallaan?

Ja tästä tasostako pitäisi YLE-maksuja maksaa? Niin varmaan.

Outi

AINOA sarja, jota katson televiiosta! Jos jostakin erikoisen hyvästä syystä jää väliin, on pakko katsoa Areenalta - niin kuin nyt. Erinomainen ajan kuvaus ja kerrassaan mainioita henkilöhahmoja. Toivottavasti jatkuu kauan!

Outi

Voi kun näkisi pitempään Areenalta kuin viikon. Miten se dvd-politiikka? Yritin katsella Espanjan television sivuiltakin. Onko sarjaa missään saatavissa dvd:llä? En löytänyt Espanjassakaan.

Anonyymi

Tietääkö kukaan mikä oli kappaleen nimi/ esittäjä jaksossa 122 soinut biisi jossa laulettiin " i love you,jne "

Anonyymi

Tämä sarja on ehdottomasti parhaita TV-sarjoja, mitä nähty on. Siinä on sopivassa suhteessa tavallista arkielämää uskottavine ihmissuhteineen ja toisaalta historiaa, jossa nähdään tämä kummallisuus: fasismi sai jatkaa loputtomiin, eikä maailmanyhteisö siitä kovinkaan hermostunut. Kokonaisuus on tasapainoinen.

Anonyymi

Olen pitkälti samaa mieltä täällä aiemmin kommentoineiden kanssa: Francon aika - näin sen koimme on todella yksi parhaimmista Suomessa esitettävistä tv-sarjoista. Historiallinen konteksti on niin huolellisesti, mielenkiintoisesti ja monipuolisesti toteutettu, etten suomalaisenakaan katsojana tunne ulkopuolisuutta, vaikkei Espanjan historia ole minulle tuttua. Henkilöhahmot ovat persoonallisia ja niiden rakentamiseen on selvästi syvennytty. Näyttelijätyö vakuuttaa, ja kun se yhdistyy kiinnostaviin fiktiivisiin hahmoihin, vaikuttaa Alcantaran perheen elämänmeno aivan aidolta ja todelliselta. Tasapainoisen hauskaa ja koskettavaa draamaa.

Toivon, että YLE esittäisi sarjasta kaikki tehdyt tuotantokaudet (ja myös ne, joita ilmeisesti Espanjassa tehdään edelleen)!

Kujakatti

Toivottavasti saisimme jossain vaiheessa sarjan jaksot toiveuusintana alusta asti.

Kuulun sakkiin joka alkoi katsoa sarjaa liian myöhään, ja tämä on paras mikä telkusta tulee.

nainen60

Olen samaa mieltä. Itse aloitin sarjan katsomisen kun 10 - 20 jaksoa oli jo esitetty. Katsoisin mielelläni sarjan alusta asti joskus.
Kiitos sarjan esittämisestä YleTeemalle. Aikakauden kuvaus on aitoa ja näyttelijät ovat hyviä. Lapsetkin osaavat roolinsa aidon tuntuisesti.

Fani

Olisiko mahdollista näyttää Francon aikaa useammin kuin kerran viikossa? Sarjassa on niin paljon jaksoja ja nyt on menossa viisi vuotta sitten tehdyt. Olisi kiva seurata sitä vaikka kaksi tai kolme kertaa viikossa. Olen samaa mieltä kuin edelliset, sarja on paras sarja koko televisiossa. Olen seurannut alusta asti eikä yksikään jakso ole jäänyt väliin.

Anonyymi

Mihin katosi Tonin juristityttöystävä Marta. Häntä ei ole näkynyt aikoihin. Sarjan nimen muuttaminen alkaa olla kohta ajankohtaista, lähestymme vallanvaihdosta.

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Mihin katosi Tonin juristityttöystävä Marta. Häntä ei ole näkynyt aikoihin. Sarjan nimen muuttaminen alkaa olla kohta ajankohtaista, lähestymme vallanvaihdosta.

Muistaakseni lähti Pariisiin, muttei mitenkään lopullisesti kai poistunut sarjasta.

Anonyymi

Fani kirjoitti:
Olisiko mahdollista näyttää Francon aikaa useammin kuin kerran viikossa? Sarjassa on niin paljon jaksoja ja nyt on menossa viisi vuotta sitten tehdyt. Olisi kiva seurata sitä vaikka kaksi tai kolme kertaa viikossa. Olen samaa mieltä kuin edelliset, sarja on paras sarja koko televisiossa. Olen seurannut alusta asti eikä yksikään jakso ole jäänyt väliin.

Kyllä kerran viikossa on sopiva. Useampi esityskerta sitoo liikaa. Ja toisaalta "Ei makeaa mahan täydeltä!" Tämä sarja on todella mieleeni. Maanantai-illan varma TV-ohjelma avaa viikon. Jo useita vuosia on mennyt francon ajan mukana. Useimmille sarjoille on tyypillistä, että juttu alkaa väljähtyä. Tässä ei vielä ole tapahtunut niin. Todellinen koko perheen leffa, vauvasta vaariin! Ukko-74v

Anonyymi

Minä olen myös odottanut kuin kuuta taivaalta DVD-boksia Francon aika-sarjasta. Rakastan aivan valtavasti tätä sarjaa.
Itse matkustin ensimmäisiä kertoja Espanjaan, kun Franco vielä oli vallassa - 1973 lähtien. Muistan niitä tunnelmia.Tapasin myös suomalaisia, jotka asuivat Espanjassa, ja olisin itsekin halunnut sinne töihin, mutta monet sanoivat, että se on vähän vaikeaa - juuri Francon vuoksi.
Tämä suomalainen nimi FRANCON AIKA hämäsi minuakin; luulin pitkään, että se on dokumentti. Ajattelin, että onpas moniosainen dokumentti! Kerran sitten katsoin ja hoksasin, ettei se dokumentti olekaan. "Villakoiran ydin" tässä vuodatuksessa on se, että alku-ajan jaksot jäivät näkemättä, mikä harmittaa suuresti. Espanjasta DVD:tä saisi tilattua, mutta olen odottanut, että sarja ilmestyisi Suomessa. Osaan hiukan espanjaa, mutta olisi hyvä, jos niissä olisi suomenkielinen teksti.
VOIKO KUKAAN VAIKUTTAA SIIHEN, ETTÄ SAISIMME SUOMEEN "Cuéntame cómo pasó" DVD-BOXIT ???
Monet olisivat kiitollisia. Terveisin, Berit Saukko

P.S.Paljon tyhjänpäiväisempiäkin boxeja ilmestyy joka kuukausi.

Anonyymi

Outi kirjoitti:
Voi kun näkisi pitempään Areenalta kuin viikon. Miten se dvd-politiikka? Yritin katsella Espanjan television sivuiltakin. Onko sarjaa missään saatavissa dvd:llä? En löytänyt Espanjassakaan.

Olen ymmärtänyt, että Espanjasta voi tilata netin kautta Cuéntame-boxeja. GOOGLEN kautta löytyy sellainen sivuston kuin :
Cuéntame cómo pasó - Web Oficial - RTVE.es

Sillä sivustolla on boxeja NÄKYVILLÄ. Itse en osaa tilata netistä, enkä ole perehtynyt asiaan vielä. Mutta harkitsen kyllä tuota mahdollisuutta, jos Suomeen ei ilmesty kyseistä sarjaa DVD:nä.
Toivottavasti saat tilattua sitä kautta.(Tekstitystä ei tietenkään ole)
Terveisin, Berit

Antonino

Milloinkas YLE näyttää seuraavat jaksot eli jaksosta 146 eteenpäin ? Sarjaahan on tehty jo reilusti yli 200 jaksoa. Sarja on ainoa, jota olen seurannut säännöllisesti jo parin vuoden ajan. TV:stä katsomatta jäänyt jakso on pakko katsoa netin kautta.

Anonyymi

Fani kirjoitti:
Olisiko mahdollista näyttää Francon aikaa useammin kuin kerran viikossa? Sarjassa on niin paljon jaksoja ja nyt on menossa viisi vuotta sitten tehdyt. Olisi kiva seurata sitä vaikka kaksi tai kolme kertaa viikossa. Olen samaa mieltä kuin edelliset, sarja on paras sarja koko televisiossa. Olen seurannut alusta asti eikä yksikään jakso ole jäänyt väliin.

Kerran viikossa on hyvä tahti. Jos olisi tiheämmin niin joutuisi katsomaan useammin netistä ja varmasti jäisi jaksoja väliin.

Sarja tuo mieleeni yhtymäkohtia omaan lapsuuteeni (70-luvulla). On muuten yllättävää kuinka paljon yhtäläisyyksiä löytyy. Tietysti kaikki elintasoon ja tekniikkaan liittyvät asiat kuten huonekalut, autot, tv-ohjelmat jne., mutta myös esim. moraalikäsitykset ja nuorisokulttuurin +vasemmistolaisuuden esiinmarssi. Ja varmaan monen muunkin kodissa on ollut se mummo, jonka rooli on ollut aika lailla samanlainen kuin Herminialla Francon ajassa.

Anonyymi

Francon aika on aivan ihana sarja. Erinnomainen idea ja hienosti tehty ja toteutettu. Kyseisestä sarjasta on käsitykseni mukaan tehty myös italialainen versio.. ?

Itsekin kyselen, että onko Francon ajasta tulossa siis DVD-boksia ?? Olen varma, että ostajia ainakin löytyisi!

Sarjan kaikki jaksot löytyvät espanjankielisiltä virallisilta sivuilta ilman tekstityksiä, mutta vaikka osaan espanjaa melko hyvin, tietyt sanonnat ja sanat ovat päässeet unohtumaan. JOTEN ONKO NYT NIIN VAIKEAA SAADA SE FRANCON AJAN DVD-BOKSI SUOMENKIELISILLÄ TEKSTEILLÄ MARKKINOILLE??

Muchas gracias :)

Mummo

Francon aika on paras sarja ikinä. Ainoa sarja mitä tällainen ikäihminen viitsii nykyään seurata. Ja ihana espanjan kieli, jota niin harvoin Suomen TV.stä kuulee. Toivottavasti Teema näyttää sarjan loppuun.

Anonyymiiii

Koska jatkuu uudet jaksot??? Syksyllä?? Pitää EHDOTTOMASTI laittaa kalenteriin päivä ylös! :)

YLE Teema

Uudet jaksot alkavat maanantaina 29.8.

alun missannut

YLE Teema kirjoitti:
Uudet jaksot alkavat maanantaina 29.8.

Sarja pitää ehdottomasti näyttää alusta asti uudelleen. Monet ovat missanneet täysin sarjan alun. Toivottavasti näytetään myös loppuun asti kaikki uudetkin jaksot. Ensi talvena jo voisi alkaa näyttämään sarjaa alusta uudelleen.

Anonyymi

Francon ajan eli Espanjassa Cuentame sarjan dvd boxeja on tosiaan espanjassa myytävänä,huomasin eräässä tavaratalossa niitä.

Anonyymi

Ihan ilmaiseksi sarjaa voi katsoa rtve.es sivuilta. Vaatii vain espanjankielen osaamista. Samoin DVD-bokseja on kaupan, kieli ja tekstit espanjaksi.

ÄKKIÄ SE SUOMI DVD-BOKSI KAUPPOIHIN TAI EDES UUSINNAT PYÖRIMÄÄN.

Kiitos ja anteeksi.

Anonyymi

Tuskin maltan odottaa

Anonyymi

YLE Teema kirjoitti:
Uudet jaksot alkavat maanantaina 29.8.

Todella hieno bongaus tämä kuten Los Serranos. Kiitos YLE:n ko. asioista vastaaville! Fisica o quimica voisi olla kova espanjalainen sarja myös teille!

Kun teitä aina morkataan, niin pitääpä sanoa että näiden espanjalaisten sarjojen takia maksan hymyillen TV-maksuni :)

Anonyymi

Siis alkaako uudet jaksot 29.8. vai 28.9? Ilmeisesti 29.8. kun silloin on maanantai, korjatkaa tuohon sarjan esittelytekstiin myös oikea aika kun siinä lukee nyt 28.9!

Anonyymi

Ja siihen voisi korjata myös lasten lukumäärän. Alcantaran perheessä on neljä lasta, ei kolme kuten esittelyteksti väittää.

Anonyymi

Kiitokset Teemalle hyvästä sarjasta. Kiinnostaisi tietää, kuinka paljon ohjelmalla on viikottain katsojia. Toivoisin myös jossakin vaiheessa sarjan uusintaa alusta lähtien. Myös sarjan saaminen DVD:lle suomeksi tekstitettynä olisi loistavaa, vaikka osaankin espanjaa.

Raimo K

Eikö tätä millään saa loppumaan?
Turhaa lähetysajan haaskausta, nettiin vaan koko... roska.

Maikki

Ihanaa, että uudet jaksot alkavat! Tämä on kautta aikojen yksi parhaista sarjoista, mitä telkkarissa on näytetty. Voi kun näin laadukasta ohjelmaa näkisi useamminkin.
Tietävätköhän Espanjassa ohjelman tekijät, että täältä löytyy suuri joukko ohjelman faneja? Lähettäisin fani-postia, mutta en osaa espanjaa.
Kiitos Ylelle tällaisen laatusarjan näyttämisestä!

Anonyymi

Espanjassa tiedetään, että sarjaa näytetään Suomessa. Tämän tiedon löytää RTVE.es sivuilta. Toivottavasti yle ostaisi espanjan yleisradiolta myöskin sarjat Aquila roja(punainen kotka) ja Isabel, sillä muuallakin maailmassa osataan tehdä historiallista draamaa kuin Italiassa. Eurooppalaiset sarjatkin voisivat olla uudehkoja, kuten Francon aika,eikä 90-luvulta.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook