YLE Teema

 

Iiro ja DJ Slow - taustamusiikkia ostoskansalle

Julkaistu perjantaina 15.07.2011 4 kommenttia 172 suositusta

Iiron keikkabussi suuntaa Lahteen hyvin erikoiselle keikalle. Mukaan bussiin astuu Vellu Maurola aka DJ Slow, taustamusiikin rautainen ammattilainen. Lahdessa sijaitsee Suomen ainoa tavaratalo, jossa ei soi ollenkaan taustamusiikki. Mikä oiva paikka tutkia musiikin vaikutusta kuluttajakäyttäytymiseen! Iiro ja Vellu tarttuvat haasteeseen, laittavat tutkimuslaboratorion pystyyn ja heittäytyvät innolla taustamusiikin kiehtovaan maailmaan. Saavatko sopivat soinnut ostajan tarttumaan tuotteeseen? Vellu opastaa Iiroa pysymään tyylikkäästi taustalla, mutta miten käy esiintyvän taiteilijan, joka kaipaa yleisön välitöntä rakkautta ja suuria tai edes keskisuuria aplodeja?

Suosittele172 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Lahjapaketti: Iiro irti

Viime kesänä nähtiin jo melkein kaikkea mahdollista, mutta musiikkilajeja on vielä kokeilematta. Niinpä pianovirtuoosi Iiro Rantalan on jälleen aika pestautua eri artistien keikoille, pakata soittokamat bussiin ja suunnata tien päälle.

Kommentit

pelle triljoona

Häh? Kuka toi äijä luulee olevansa? Väheksyy kaikkia kenen kanssa on tekemisissä tässä goddamn ohjelmassa! Mun mielestä niin sanottu "iiro" voi painua himaansa ja tunkea sinne syvälle tympääntyneet mielipiteensä ja kertakaikkiaan häipyä julkisuudesta! Häivy "iiro" häpeä"iiro"!

timothy

Iiro on ihan mahtava persoona ja esiintyjä. Jätkällä on sekä äly, että huumori hallussa musiikillisten taitojen ohella. Varsinkin se Eppujen kanssa heitetty sessio oli todella hyvä.

Iiiro

pelle triljoona kirjoitti:
Häh? Kuka toi äijä luulee olevansa?

Kylläpäs nyt tuli häijy trollaus. Joko kaveri ei ole tosissaan, tai sitten on hemmetin kateellinen.

Anonyymi

Iiiro kirjoitti:
pelle triljoona kirjoitti:
Häh? Kuka toi äijä luulee olevansa?

Kylläpäs nyt tuli häijy trollaus. Joko kaveri ei ole tosissaan, tai sitten on hemmetin kateellinen.


Ja v-tut!

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook