YLE Teema

 

Isä Matteon tutkimuksia (7)

Julkaistu tiistaina 14.05.2013 51 kommenttia 145 suositusta

Isä Matteon uudet jaksot alkavat keskiviikkona 16.7.2014. Sitä ennen uusitaan kahdeksas tuotantokausi alkaen 2.6.

keskiviikko 7.8. klo 19.00

Kepeän komediallisessa jännityssarjassa sydämellinen mutta teräväkatseinen kirkonmies Isä Matteo johtaa laumaansa ja tutkii rikoksia.

Umbrian maakunnan vuorilla ja laaksoissa tapahtuu ikäviä rötöksiä, joten Isä Matteolla riittää työsarkaa. Aitous ja oveluus sekä aseistariisuva hymy ovat ne avut, joiden turvin hän pääsee lähelle ihmisiä, niin hyviä kuin pahojakin. Näin hänen onnistuu ratkoa seurakuntansa lampaita kohdanneita tai heidän tekemiään visaisia rikosjuttuja.

Isä Matteo ei tuomitse langenneita lampaitaan. Siinä missä Isä Matteo hoitaa aivotyön itse, jalkatyöstä ja jälkipyykistä vastaavat karabinierit Anceschi ja Tommaso. Kotiseurakunnan lampaat sekä muut ystävät ja kylänmiehet tuovat oman paikallisvärinsä Isä Matteon sävyisään elämään.

Lisätietoa ohjelmasta

Don Matteo, Italia 2006-2008. N: Terence Hill, Nino Frassica, Natalie Guetta, Francesco Scali, Flavio Insinna, Pietro Pulcini. O: Giulio Base, Andrea Barzini. T: Rai, Lux Vide.

Suosittele145 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

Atro Niiniluoto

Kuluvana vuonna olen ensi kertaa katsonut tuota sarjaa. Se on yhtä aikaa jännittävä ja hauska.

don matteo fanclub

Huomasin surukseni ja kauhukseni tuossa selatessani jaksoja eteenpäin, että jossain vaiheessa ei ole enää tulossa jaksoja nettiin. Katson Ylen Areenan kautta ohjelmat. uusien jaksojen loppupään jaksoja ole ostetu netti oikeuksia? Entä n 9n tuotantokauden jaksot - tuleeko ne ylelle?

Anonyymi

Areenan tietojen mukaan nyt näytetään Don Matteosta 144 osaa. Nettitietojen mukaan se tarkoittanee kausia 1-7, joista tulee yhteensä 144 jaksoa. http://www.imdb.com/title/tt0178132/
Jaksoja on kuitenkin tehty 167 kpl, joista 23 ns. kahdeksannella tuotantokaudella. Onko mitään mahdollisuuksia nähdä nämäkin?

Jeps

Haluaisin itsekin tietää tuleeko 8.kauden jaksot Areenaan vai onko ainut mahdollisuus katsoa jaksot Teemalta silloin kuin tulevat?

Anonyymi

Luulis et tulee areenaan jaksot!! Koska media maksukin taas nousee :O

Anonyymi

Toivottavasti tätä sarjaa näkee mahdollisimman pitkään ja mahdollisimman monta osaa! Aivan loistavaa katsottavaa!!

Anonyymi

Paras sarja mitä yle esittää!

Erinomaista, jos sarja jatkuu vielä nyt esitettävän kahdeksannen kauden jälkeen!?

Anonyymi

9ttä kautta kuvaavat italiassa

Anonyymi

Aivan loistava sarja. Toivottavasti Yle ostaa myös 9. tuotantokauden jaksot.

Arkisin kello 19.00 TV on Teemakanavalla

Anonyymi kirjoitti:
Aivan loistava sarja. Toivottavasti Yle ostaa myös 9. tuotantokauden jaksot.

ODOTAN ja toivon sekä tehkää ostopäätös NYT. Yle verorahoilla voi helposti ostaa tämän sarjan yhdeksännen tuotantokauden jaksot ajoissa. EU-eurooppalisuus vaatii myös italiankielisten sarjojen esityksiä vai mitä :-) eikä pelkkää HBO amerikkatuubaa

Anonyymi

Ihana ja vastustamaton sarja - etenkin meille Italia-faneille. Huumoria, vähäsen jännitystäkin ja ennen kaikkea italialaista elämää. Sopii hyvin myös italian kielen opiskeluun!

Anonyymi

Kiitos ihanasta Isä Matteon tutkimuksia -sarjasta. Todella laadukasta koko perheen viihdettä! Toivottavasti yle ostaa myös 9. tuotantokauden, ja voimme edelleen nauttia hyvästä sarjasta.

Anonyymi

Kiitos mahtavasta sarjasta! Lempeätä ja tuomitsematonta Matteota jaksaa aina katsoa hymyillen! Toivottavasti tämä jatkuu vielä pitkään. Kiitos!

Giulio Tommasi

SERIE OTTIMO !

Jari J. Marjanen

Karabinieerit "Anceschi ja Tommaso"? Pitänee olla Zecchini ja Tommasi (Tommaso olisi etunimi)?

Anonyymi

Kiitos mukavasta sarjasta. Saisiko 20.8. esitettyyn jaksoon tekstityksen?

"Natalie"

Missä on tämän illan osa Isä Matteosta? Meni ilta piloille!

Terveisiä kaikille Italia- ja Don Matteo -faneille!

PS: Erinomainen tapa oppia italian puhekieltä.

Anonyymi

Kiitos hyvästä sarjasta, joka arki seiskalta telkkarin äärellä. löysin sarjan vasta seiska tuotantokaudelta ja olen tykännyt. Lähettäkää pliis yhdeksäskin tuotantokausi, maltan tuskin odottaa.

Anonyymi

Tätä sarjaa (Don Matteo) lisää, Kiitos!
Kerrankin hyväntahtoinen sarja upeissa maisemissa ja nautinnollista katsottavaa.Ei mitään ameriikan hömppää.HIenoa kuulla italian kieltä, vaikkei sitä ymmärräkään (tekstitys helpottaa :) ) Antakaa meidän suomalaisten nauttia lisää hienosta sarjasta!

Marshallo

Paras ulkomaalainen sarja mitä on tv:stä tullut,älkää vaan lopetako sitä.

Areenalta

Katsomme myös tätä televiostamme Areenan kautta. Toivottavasti sarja jatkuu ja tulee areenalle.

Tällaisia harmittomia sarjoja tarvitaan enemmän!

Anonyymi

Koska sarja jatkuu nythän se jää tauolle?

Leila

Aivan ihana sarja, vaihtelua muista sarjoista. Toivottavasti sarjan jatko-osat voisimme nähdä!?

Anonyymi

Myös minä odotan jatkoa isä Matteolle. On ihana katsoa tänä levottomana ja itsekkäänä aikana ohjelmaa, jossa aina paha saa palkkansa vaikka ymmärtämyksellä ja tavalliselle elämälle annetaan sille kuuluva arvo maailmassa. Eikä sovi unohtaa sarjan ihania pareja <3
Toivottavasti yle jotenkin kommentoisi suunnitelmiaan tämän ohjelman uusien jaksojen suhteen. Kaikki emme ehkä halua katsoa BBtä tai muuta "realitypornoa"

Anonyymi

"Mainio kuulla! Sain juuri tiedon, että myös yhdeksäs kausi on hankittu Ylelle ja se esitetään Teemalla aikanaan."

Toisella sivulla lukee näin. Isä matteo siis jatkuu..

Mimmi

Kiitos Ylelle Isä Matteon 9. kauden ostosta!!! Hieno päätös! On niin niin hyvä sarja.

Anonyymi

PARAS SARJA pitkään aikaan. Mahtavaa että sarja jatkuu... toivottavasti pian jo.

Anonyymi

Aivan ihana sarja, suoraan sanottuna aina illan odotetuin sarja. Harmittaa niin vietävästi tämä tauolle lähtö, mitä nyt huomenna tähän aikaan??? Olisipa hienoa saada edes jotain vinkkiä siitä että milloin tämä tykätty ja pidetty sarja palaa taas takaisin tv ruutuun. Niinkuin aikaisemmissakin viesteissä käy ilmi, niin yhdyn myös näihin mielipiteisiin, että kaikkien näiden mitä kummallisempien reality sarjojen rinnalla, isä matteo on vaan niin hyvä, mukava ja miellyttävä ohjelma seurata. Näillä mietteillä jään odottelemaan tulevia jaksoja.

Marja

Eipä ole parempaa sarjaa tullut aikoihin. Ihanan eläväistä ja tempperamenttista italian kieltä. Asiat ratkeaa aina hyvällä tavalla. Tätä vaan on saatava lisää...

Giuliana

Aivan ihana viimeinen jakso! Käydään kaikki tunneskaalat läpi epätoivosta iloon. Ja kantavana voimana usko parempaan. Isä Matteo saa joka jaksossa ajattelemaan elämän perusasioita, mikä oikeasti on tärkeää ja mikä kantaa elämässä vaikeina aikoina. Lisäksi vielä huumoria (Cecchini on ihana!) ja romantiikkaa (komea pari Giulio ja Patrizia). Sekä tietenkin upea Gubbion kaupunki ja italian kieltä. Hieno sekoitus. Jännä nähdä, miten tästä jatkuu, yhdeksättä kautta kai kuvataan Italiassa? Vai näkyykö se jo siellä telkkarissa?

Anonyymi

Todella ihana sarja kaikin puolin. On hauska ja välillä vähän jännittäväkin, sekä romantiikkaa. Joskus olen muutamia jaksoja nähnyt ylen kanavalta, mutta nyt katsoin kaikki, joko tv.stä tai yle areenasta. On se hyvä, jos jää tv.stä katsomatta, niin voi areenasta katsoa. Olisi se todella ihanaa, jos jatkoa vielä tulisi. Ja vielä saman kaltaisena. Kiitos vielä kerran ihanasta sarjasta!!!!

Annenyymi

Tämän sivuston mukaan yhdeksännen kauden jaksoja aletaan näyttää Italiassa vasta lokakuun lopulla. Jos se pitää paikkansa, saamme kai odottaa uusia jaksoja pidemmän aikaa.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Don_Matteo_episodes#Season_9_.28201...

Kymmenettäkin kautta on jo suunniteltu.

don matteo jyrää

joo niin vain jäi emäntäkin koukuun tohon huippu sarjaan minä sitä katsoin joka päivä kun tuli .emäntä siihen että ; ai jaa tulee taas toi sun pappi sarja : no katos kummaa niin vain rouvakin istui lopuksi sohvalle ja rupesi seuraamaan seikkailuja gubbiossa ..siis aivan kertakaikkiaan mahtavan hyvä sarja lisää ja äkkia kiitos

Toivon ussintaa sekä jatkoa parhalle sarjalle

Toivottavasti saamme Isä Matteon tutkimuksia -sarjalle jatkoa.
Se on ainoa sarja jota olen halunut seurata TV:stä säännöllisesti.
Erinomaista italian kielen harjoittelua: selkeästi lausuttu ja riittävän yksinkertaiset lauseet.
Luonnekuvaukset hyvän eurooppalaisen klassisen kirjallisuuden veroisia.
Koko perheelle sopiva lämminhenkinen ja myös hauska.
Kristilliset arvot on esitetty tavalla, jonka luulisin kaikkien uskontojen edustajat voivan hyväksyä.

Voisiko koko sarja esittää alusta uudelleen sillä aikaa kun odotamme uusia jaksoja Italiasta?

Anonyymi

Hyvä idea lähettää koko sarja aivan alusta uusia jaksoja odotellessa!
Meitä on paljon jotka "löysimme" sarjan kesken esityskauden, ja
ensimmäisten kausien jaksot on näkemättä.
Lähetysaika klo 19 on myös hyvä, ehtii sopivasti töiden jälkeen
tehdä kotihommat ja sitten rentoutua hetken hyvän sarjan parissa.
Jää hyvä mieli loppuillaksi :)

Anonyymi

"Natalie"

Minäkin toivon, että Yle lähettäisi koko sarjan alusta asti uudelleen, sekä Teemalla että Areenassa, sillä aikaa kun odotamme uusia jaksoja. Todellakin sarjan aurinkoisuus, huumori, mutta myös elämän nurjien puolien läpikäyminen rakentavassa hengessä vie itse kutakin eteenpäin. Cecchini hurmaa, ja Isä Matteon rohkaisut valavat uskoa elämää kantaviin hyviin voimiin.

Pian uusintoja!

Anonyymi

Isä matteo sarja aivan ihana, tässä sarjassa on myös syvällinen sanoma. Toivottavasti sarja jatkuu ja uusinnatkin on tervetulleita. Kiitos ihanasta sarjasta !!!

Anonyymi

Isä matteo sarja aivan ihana, tässä sarjassa on myös syvällinen sanoma. Toivottavasti sarja jatkuu ja uusinnatkin on tervetulleita. Kiitos ihanasta sarjasta !!!

Anonyymi

Vaikka olen seurannut don Matteo sarjaa haukan lailla en ole koskaan onnistunut näkemään aivan ensimmäisiä jaksoja. Pyydänkin hartaasti että jos sarja uusitaan alusta niin siitä kerrottaisiin etukäteen muutamaankin kertaan. Tähän asti on ollut ihan sattuman kauppaa että on huomannut sarjan tulevan kun lähetysaika ja kanava on vaihdellut.

Aizirtap

Mahtava sarja! Hyvä toi idea että näytettäisiin ihan alkujaksot uusintana uutta kautta odotellessa.

incredible!

Olen samaa mieltä kuin aiemmin kommentoineet; Matteo on ylen parhaimpia lähettämiä sarjoja, luultavasti paras koko yleltä! Tämä on aina yhtä positiivista katsottavaa ja jokainen jakso on samalla opettavainen, hauska ja koskettava. Onneksi jaksoja voi katsoa vielä pitkään areenasta!
Tämä on ihan jotain muuta verrattuna noihin amerikkalaisiin hömppiin. Toivon oikeasti että kausi 9 tulisi meilläkin jossain vaiheessa -mahdollisimman pian siis!

Tällainen sarja tosiaan piristää päiviämme harmaan syksyn keskellä!

sisar Maria

Matteo pelasti aina päiväni. Oli edes jotain mukavaa katsottavaa arki-illan alkajaisisksi.

Hauska, liikuttava, romanttinen ja vähän jännitystäkin mukana, vaan ei väkivaltaa.

Kaipaan helmat hulmuten pyöräilevää padrea. Lisää kiitos!!!

Matteo-fani

Kiitos sarjasta, jonka katsominen tuotti aina hyvän mielen! Viihdettä, jonka kaltaista haluaisin enemmän yle:n ohjelmistoon.

Anonyymi

Ihana sarja, kodissani kaikista odotetuin! Sääli, että on nyt päättynyt. Jään kaipaamaan Isä Matteota ja kaikkia sarjan ihastuttavia hahmoja. Toivottavasti saamme vielä 9. tuotantokaudenkin ohjelmaan!

Ikinuori muori

Ehdin sarjaan mukaan vasta muutamaan viimeiseen osaan, mutta ihastuin heti Julion ja Patrician ruskeisiin silmiin ja heidän stooriinsa. T. Hill don Matteon osassa tuntui ensiksi tosi oudolta (lännensankari), mutta nyt oikeinkin hyvä juttu. Odotan jatko-osia, mutta olisi kiva, jos kaikki osat näytettäisiin vaikka areenassa uudelleen, koska olen nähnyt vain muutaman.

Sofia

Koska saamme nähdä yhdeksännen kauden? Se kai alkaa RAI:lla nyt tammikuussa. Milloin Ylellä?

Bud Spense

Olisi tosiaan paikallaan, että YLE lähettäisi uuden kauden Don Matteota jo hieman aikaisemmin kun parin vuoden kuluttua Italian esityksestä.

Myös Terence Hillin toinen super suosittu sarja Passo Dal Cielo olisi loistava saada myö Suomeen. Kolmatta kautta aletaan tehdä nyt Italiassa. Hän esittää siinä metsänvartijaa ja tarinat ja tunnelma ovat hyvin Don Matteomaisia.

-S-

Bud Spense kirjoitti:

Myös Terence Hillin toinen super suosittu sarja Passo Dal Cielo olisi loistava saada myö Suomeen. Kolmatta kautta aletaan tehdä nyt Italiassa. Hän esittää siinä metsänvartijaa ja tarinat ja tunnelma ovat hyvin Don Matteomaisia.

Täältä löytyy vielä toinenkin Ylen katselija, joka kyseisen sarjan haluaisi nähdä.

Anonyymi

Olisi mukava nähdä Passo dal cielo -sarja! Tapahtumat sijoittuvat vuorille, joten maisematkin olisivat kauniita.

Voieiii

Patriziaa ei näyttele enää Pamela Saino 9.sarjassa! Italian uutiset kertoo, että rooli haluttiin muuttaa ja niinpä vaihdettiin näyttelijä. Mikä menetys ja pettymys.


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook