YLE Teema

 

Suosittelu lisätty!

Teeman elokuvafestivaalin juliste 2013: lataa itsellesi, ole hyvä!

Julkaistu keskiviikkona 02.10.2013 0 kommenttia 70 suositusta

Teeman elokuvafestivaalin juliste vuosimallia 2013 on valmis, olkaa hyvät! Julisteen voi aiempien vuosien tapaan ladata itselleen omaan käyttöön.

Julisteen on tänäkin vuonna suunnitellut Ylen graafikko Kirsi Kukkurainen. Julisteen kasvot on lainattu festivaalilla tv-ensi-iltansa saavasta ranskalaisesta kauhuklassikosta Silmät ilman kasvoja (Les yeux sans visage, 1959).

Elokuvafestivaali järjestetään tänä vuonna 20.-24. marraskuuta, keskiviikosta sunnuntaihin. Luvassa on viisi päivää maailman parasta elokuvaa: kaivattuja klassikkoja ja uuden elokuvan parhaimmistoa, mukana useita tv-ensi-iltoja. Katso koko ohjelmisto täältä.

Festivaalijulisteen voi ladata itselleen omaan käyttöön. Juliste on pdf-muodossa, ja siitä on kaksi eri kokoista versiota: A4 ja A3. Napsauta jompaa kumpaa alla olevista linkeistä avataksesi tiedosto pdf-lukijalla tai tallenna tiedosto napsauttamalla linkkiä hiiren oikealla napilla ja valitsemalla tallenna-vaihtoehto (menettely vaihtelee hieman eri selaimissa).

A4-JULISTE

A3-JULISTE

 Creative Commons -lisenssi
Teeman elokuvafestivaali 2013 -juliste, tekijä Kirsi Kukkurainen, Yle, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton lisenssillä.
Alkuperäinen teos on julkaistu osoitteessa teema.yle.fi.

Suosittele70 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Teeman elokuvafestivaali 2013

Teeman elokuvafestivaali järjestetään tänä vuonna 20.-24. marraskuuta. Luvassa viisi päivää elokuvan juhlaa: useita tv-ensi-iltoja, uuden elokuvan parhaimmistoa ja kauan kaivattuja klassikkoja.

Elokuvafestivaalin ohjelmisto 2013

Teeman elokuvafestivaalin koko ohjelmisto keskiviikosta sunnuntaihin: 15 pitkää elokuvaa, joista kymmenen nähdään nyt ensi kertaa televisiossa.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook