YLE Teema

 

Lataa Teeman juhlaviikon kymmenen elokuvajulistetta itsellesi

Julkaistu tiistaina 06.09.2011 6 kommenttia 315 suositusta

Teemalla vietettiin kanavan kymmenvuotissyntymäpäivän kunniaksi elokuvan juhlaviikkoa syksyllä 2011 motolla "kymmenen vuotta, kymmenen elokuvaa". Kaikista kymmenestä juhlaviikon elokuvasta tehtiin uudet hienot julisteet, jotka suunnitteli Ylen graafikko Kirsi Kukkurainen. Julisteet palkittiin Grafian Vuoden huiput -kilpailussa julistesarjan Hopeahuipulla toukokuussa 2012.

Voit ladata julisteita itsellesi tältä sivulta ja tulostaa niitä vaikkapa omalle seinällesi. Julisteet voi ladata joko jpeg-kuvatiedostoina (noin 3500 x 5000 px) tai pdf-muodossa, jolloin niiden oletuskoko on A3. Koska pdf-julisteiden grafiikka on kuitenkin kokonaan skaalautuvaa, kokoa voi suurentaa (tai pienentää) vapaasti.

Alla olevat pikkukuvat ovat linkkejä pdf-tiedostoihin. Napsauta kuvaa avataksesi tiedosto pdf-lukijalla tai tallenna tiedosto napsauttamalla kuvaa hiiren oikealla napilla ja valitsemalla tallenna-vaihtoehto (menettely vaihtelee hieman eri selaimissa).

 Alla olevat pikkukuvat ovat vastaavia linkkejä jpeg-tiedostoihin.

Creative Commons -lisenssi
YLE Teema 10 vuotta - elokuvan juhlaviikon julisteet, tekijä Kirsi Kukkurainen, YLE, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0 Muokkaamaton lisenssillä.
Alkuperäinen teos on julkaistu osoitteessa teema.yle.fi.

Löydä lisää:

elokuva
Suosittele315 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

Elokuvafani

Aivan mahtavaa! Kiitos!

Dave

Hienoa taidetta Kirsi!

anumiina

Hienoa työtä. Elokuvat valittu kattamaan laajaa katselijakuntaa. Graafikolle erityiskiitos julisteista. Näitä on ilo printata!

jukka s.

Hyvä että YLE edes yhdellä kanavalla pitää huolta ohjelmien ml. elokuvat tasosta !

Anonyymikko

Teema on aliarvostettua parhautta!

tommi

Kiitokset Teemalle hienosta sarjasta! Merkillistä miten te ette saa tasoa laskemaan... Onnittelut myös Kirsi K:lle onnistuneista julisteista, ovat parempia kuin monet Lahden julistebiennaalissa palkituista.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook