YLE Teema

 

Life Support - elämänlanka (K13)

Julkaistu torstaina 02.12.2010 0 kommenttia 176 suositusta

maanantai 19.12. klo 22.20

Ana teki nuoruudessaan valintoja, jotka tuhosivat hänen elämänsä ja rikkoivat hänen perheensä. Nyt hän yrittää hyvittää tekonsa tekemällä hyvää yhteisölleen ja auttamalla muita samanlaiseen tilanteeseen joutuneita. Vieraita ihmisiä on kuitenkin helpompi saada puolelleen kuin perheenjäseniä. HBO:n tuottaman tosipohjaisen draaman pääosaa näyttelee Queen Latifah.

Brooklynissä New Yorkissa asuvalla Analla todetaan HI-virus. Ensimasennuksen jälkeen hän ryhtyy auttamaan kaltaisiaan. Ana on saanut tartunnan suonensisäisistä huumeista, joita hän on käyttänyt miehensä (Wendell Price) kanssa. Anan teini-ikäinen tytär asuu isoäitinsä kanssa eikä tule toimeen äitinsä kanssa. Samalla kun Ana yrittää saada yhteyden tyttäreensä yksi hänen suojateistaan, Amare, katoaa. Ana yrittää löytää Amaren ja joutuu riskialttiiseen seikkailuun, jonka aikana hän oppii paljon rakkaudesta ja luopumisesta.

Tv-elokuvan on ohjannut Nelson George vuonna 2007.

Lisätietoa ohjelmasta

Life Support - elämänlanka (Life Support, USA 2007). Ohjaus: Nelson George. Pääosissa: Queen Latifah, Wendell Price, Rachel Nicks, Anna Deavere Smith, Evan Ross, Darrin Dewitt Henson, Gloria Reuben, Tony Rock, Tracee Ellis Ross, Rachel Nicks. Tuotanto: HBO. (K13)

Suosittele176 Suosittelee

Lähetä linkki

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook