YLE Teema

 

Tiededokumentti

Lihavaakin lihavampi

Julkaistu keskiviikkona 28.03.2012 0 kommenttia 163 suositusta

Tiededokumentti: Lihavaakin lihavampi

sunnuntai 3.2. klo 16.05

Lihavaakin lihavampi on neliosainen sarja, jossa ylipainoiset nuoret britit tutustuvat maailman ylipainoisimpiin maihin: USA:han, Argentiinaan, Kreikkaan ja Kuwaitiin. Matkalaiset asettuvat asumaan itseäänkin lihavampien ihmisten luo syömään ja elämään heidän tavoillaan. Samalla he saavat käsityksen siitä, miksi juuri nämä maat ovat nopeimmin ylipainoistuvia koko maailmassa. Mutta sitäkin mieleenjäävämpiä ovat kokemukset, jotka kertovat armottomalla tavalla siitä, miten hengenvaarallinen sairaus ylipaino on. Antavatko järkytykset pontta elämäntapojen parantamiseen vai unohtavatko nuoret matkailijat kokemansa ja palaavat vanhaan elämäänsä?

Lisätietoa ohjelmasta

(Fat and Fatter, Britannia 2010) Tuotanto BBC

Suosittele163 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Lähiruokaa lautaselle

Dokumentti Amerikan lähiruokaliikkeestä, joka taistelee paikallisesti tuotetun, terveellisen ruuan puolesta mautonta, teollista ja vaarallista ruokaa vastaan.

Ruokavaliot puntarissa

Kaksiosaisessa dokumentissa neljä ylipainoista brittijulkkista lähtee matkalle etsimään terveempien elämäntapojen salaisuutta vieraista maista: raa'an kalan Japanista, karppaajien Kaliforniasta, kasvissyöjien Intiasta ja välimerellisestä Italiasta.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook