YLE Teema

 

Löytöretki

Julkaistu perjantaina 27.11.2009 2 kommenttia 334 suositusta

torstai 21.6. klo 17.00

Camino de Santiago on ikivanha pyhiinvaellusreitti. Sitä kutsutaan myös Pyhän Jaakobin vaellusreitiksi, sillä Jaakobin, Jeesuksen opetuslapsen, uskotaan olevan haudattu reitin määränpäähän. Vaellusreitti ei ole mikään yksittäinen tie, vaan vaelluksen voi tehdä monesta paikasta Santiago de Compostelaan. Löytöretki-ohjelmassa kävely alkaa Espanjan ja Ranskan rajalta Roncesvallesista, joka on yksi suosituimmista paikoista aloittaa kävely.

Kävellen kuljettava matka on yhteensä 750 kilometriä. Ohjelmassa seurataan kävelijöiden fyysistä ja henkistä taivallusta kohti päämäärää. Kävelyreitin legendoja uhkuvat paikat ja yli tuhatvuotinen historia kietoutuvat osaksi kävelijöiden kokemuksia.

Kuukauden kestävälle vaellukselle mahtuu niin isoja kuin pieniä vastoinkäymisiä, itsensä voittamista sekä huimia maisemia. Fyysisen rasituksen myötä matkaajat vaeltavat kohti omaa sisintä, tunteita, pelkoja ja unelmia. Onnistuvatko kävelijät avaamaan uusia ovia ja luopumaan vanhoista taakoistaan? Kahdeksan jakson aikana selviää miksi kukin matkalle lähti, mitä siellä tapahtui ja miten koettu vaikutti paluun jälkeiseen arkeen.

Katso kävelijöiden esittelyt, päiväkirjamerkinnät ja jaksokohtaiset tiedot ohjelmasta osoitteesta: yle.fi/loytoretki (ohjelmatietoja ei enää päivitetä)

Ohjelmassa kuulovammaistekstitys.

Lisätietoa ohjelmasta

Löytöretki 1-8. Tuotanto Zodiak Television Finland, 2008.

Suosittele334 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

Pirjo

Kyllä kelpaa katsella, vaikka on uusinta. Kiitos teille

Sakari

Upeaa nähdä puhutteleva ja monella tavalla pysäyttävä Löytöretki jälleen! Kiitos toimitukselle tästä!!

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook