YLE Teema

 

Populaarimusiikki

Madonna Buenos Airesissa

Julkaistu tiistaina 29.09.2009 7 kommenttia 380 suositusta

maanantai 14.6. klo 21.20

Tätä oli tarjolla vuosi sitten elokuussa, kun Madonnan megakiertue saapui Helsingin Jätkäsaareen: maailman parhaita tanssijoita, huikaisevia ja seksikkäitä koreografioita, teknisesti massiivista ja kunnianhimoista show'ta, pophistorian suurimpia hittejä sekä tietysti - popin kuningatar!

YLE Teema esitti ensimmäistä kertaa 4. tammikuuta kokonaisuudessaan Madonnan Sticky & Sweet -kiertueen 120-minuuttisen konserttitaltioinnin Buenos Airesista, joka nähdään nyt uusintana. Nyt nähtävä taltiointi on kuvattu joulukuussa 2008 Argentiinan pääkaupungissa Buenos Airesissa. Yhteensä neljää loppuunmyytyä konserttia seurasi River Plate -jalkapallostadionilla yli 250 000 fania.

Argentiinalaiset ovat ehtineet odottaa Madonnaa jo 15 vuoden ajan, mutta lopulta odotus palkitaan massiivisella, huippuluokan show'lla. Kalustoa on pakattu mukaan 350 000 kiloa, ja suurimpien lavanumeroiden aikana estradilla kipuaa kolmisenkymmentä esiintyjää. "Ei ikinä enää", toteaa megatähti pitkäksi venyneestä tauosta. "On ihanaa olla kotona, tämä on lempikaupunkini."

Konsertin aikana käydään läpi koko tunneskaala iloisesta hurmiosta sydäntä särkevään rakkauteen. Keikka alkaa komeasti Candy Shopilla, jota seuraa sykkivä The Beat Goes on. Jo Voguen aikana alkaa tunnelma yleisön parissa kuumeta toden teolla, kunnes lopulta 64 000 argentiinalaista hyppii villisti musiikin tahdissa. Mutta Madonnalla on myösyllätys Etelä-Amerikan sykkivälle tangokaupungille. Raivokkaat ylistyshuudot repivät stadionin rakenteita, kun ilmoille kajahtaa Evita-musikaalista tuttu serenadi argentiinalaisille: Don't Cry For Me Argentina.

 

 

Lisätietoa ohjelmasta

Madonna Sticky and Sweet: Live From Buenos Aires, 2008

Taltioinnin ohjaus: Nathan Rissman ja Nick Wickham. Tuottajat: Madonna, Guy Oseary, Nicola Doring.

Madonnan kotisivut

Löydä lisää:

Madonna, pop-musiikki
Suosittele380 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

Jätkäsaaressa ollut

Loistavaa! Kiitos! Kuullaan samat kappaleet kuin Jätkäsaaressa. Madonna on maailman paras.

Anonyymi

No ei ole samoja kappaleita kaikki kuin suomen keikalla

Ohi meni

Uusitaanko tämä lähiaikoina?

Anonyymi

Ohi meni minultakin. Onko uusintaa tulossa?

Anonyymi

UUUSIIIKAAAA!!!!!!! EI NÄHNY!!!!

Anonyymi

Voisitekko uusia.Minullakin meni ohi jo toisen kerran.Yleensä katson vain Teema kanavaa ja mitä sieltä tulossa...

*ittuuntunut

MIKSI MADONNAN konsertti tulee MAANANTAI iltana kun ihmiset on töissä. Popin kuningatar maanantaisin tvstä just joo. Sitten PERJANTAI ja LAUANTAI iltaisin, kun on aikaa katsoa niin ei tule mitään katsottavaa. Järki mukaan ajatteluun...

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook