YLE Teema

 

Elokuvan juhlaviikko: Magnolia

Julkaistu keskiviikkona 21.09.2011 0 kommenttia 141 suositusta

sunnuntai 6.11. klo 21.00

Los Angelesin esikaupunkiin sijoittuva yhdeksän tarinan mosaiikki lasten ja vanhempien omalaatuisista suhteista. Paul Thomas Andersonin ohjaaman kolmituntisen episodielokuvan pääosissa ovat muun muassa Tom Cruise, Julianne Moore, Jason Robards, William H. Macy ja Philip Seymour Hoffman. Elokuvan on valinnut ja sen esittelee kansanedustaja, Popkult-ohjelman entinen juontaja Silvia Modig.

 "Magnolia on yksi lempielokuviani kautta aikojen. Se on aivan uskomaton episodispektaakkeli. Sitä voisi sanoa surumieliseksi mosaiikiksi, jossa liikutaan yhden vuorokauden aikana useiden päähenkilöhahmojen elämässä."

Lisätietoa ohjelmasta

Magnolia (Magnolia, USA 1999) O: Paul Thomas Anderson. N: Tom Cruise, Julianne Moore, Jason Robards, Philip Seymour Hoffman, William H. Macy, John C. Reilly, Melora Walters. Musiikki: Aimee Mann. (K11)

Suosittele141 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Elokuvan juhlaviikko

Elokuvan juhlaviikolla 30.10.-6.11. esitetään sunnuntaista sunnuntaihin kymmenen elokuvaa. Kunkin elokuvan on valinnut ja sen esittelee joku Teemaan liittyvä kulttuuripersoona: Aki Kaurismäki, Pia Andell, Silvia Modig, Peter von Bagh, Tuomari Nurmio…

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook