YLE Teema

 

Opettaja.tv: Hyppytunti

Julkaistu perjantaina 02.07.2010 1 kommenttia 259 suositusta

Hyppytunti

maanantaisin klo 18.00

Hyppytunti on iloinen ja yllättävä koulun ja koulutuksen viikoittaisohjelma. Hyppytunnilla puidaan asioita, jotka puhuttavat opettajia juuri nyt, mutta esitellään myös uusia oppimista koskevia tutkimuksia ja metodeja. Ohjelmassa haetaan ideoita koulun arjen ja opetuksen pyörittämiseen niin toisilta opettajilta, oppilailta ja vanhemmilta kuin eri alojen asiantuntijoilta.

Voiko ranskaa oppia jos opettajan tapaa vain tietokoneen ruudulla? Miten koulupäivä sujuu keskellä hiekka-aavikkoa? Pystyykö suomalaisesta koulutusjärjestelmästä tekemään vientituotteen? minkälaista on venäläisten ysiluokkalaisten arki? Näihin ja muihin ajankohtaisiin kysymyksiin paneudutaan hyppytunnilla.

Tutustu Opettaja.tv:n tarjontaan.

Katso ohjelma Opettaja.tv:n sivuilta.

Lisätietoa ohjelmasta

Tuotanto YLE Oppiminen ja tiede / Opettaja.tv, 2011.

Katso Hyppytunnin ohjelmia ja vaikuta tuleviin aiheisiin

Suosittele259 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

sijainen saamessa

Katsoin Hyppytunnin 21.2. ja erityisesti vanhemman jatkuvan häirintäkäyttäytymisen vaikutuksen.

Itse olen joutunut vakavan syytteen eteen, ollut siinä vuoden ajan suuressa paineessa.
1.Oppilas, kiltti tyttö, väitti isälleen, että puristelin hänet mustelmille.2. isä tuli huutamaan, kiroilemaan ja nimittelemään koululle minua 3.kävin hänen ja kollegan kanssa asian läpi. isä ei uskonut.4.isä ilmoitti poliisille ja minusta tehtiin heti rikosilmoitus. saman- aikaisesti soitin lastensuojeluun ja samalle poliisille. 5. poliisi sanoi olevansa jäävi minun asialle.6. otin poliisiin pääpaikalle yhteyttä ja minua kehotettiin ottamaan asianajaja.7. vihdoin 11 kk:n jälkeen syyttäjä teki syyttämättä jättämispäätöksen. 8. as.aj. lasku yli 1800 euroa ja 2 kk:n palkka jäi saamatta. Minulle tuli lähes 4000 euron lasku pikku tytön valehtelusta! Miten tämä korvataan? Tässä ei ollut vain "ilmassa leijuva uhkaus". Olen viides opettaja, jota perhe syytti jostakin!!

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook