YLE Teema

 

Paul Merton ja Intian ihmeet

Julkaistu perjantaina 27.11.2009 2 kommenttia 361 suositusta

Paul Merton ja Intian ihmeet

torstai 18.11. klo 23.15

Teemalla nähdään maanantai-iltaisin uusintana sarja Paul Merton ja Intian ihmeet (Paul Merton in India). Sen jälkeen on vuorossa uusi sarja Paul Merton ja Euroopan ihmeet.

Brittikoomikko Paul Merton on tullut tunnetuksi myös TV2:n Matkapassin Kiina-sarjasta. Mertonin huumorintaju on surrealistista, joten sarjan ote Intiaan on samanlainen. Vastakohtien maana tunnettua Intiaa hän kuvaa seuraavasti: maalla on avaruusohjelma ja se on IT-alan kehityksen kärjessä – silti kansalaiset palvovat rottia ja käärmeitä.

Merton aloittaa kaksi kuukautta kestävän matkansa Intian pääkaupungista Delhistä ja saa opastusta intialaiseen etikettiin. Hän käy yhden koneen lentokentällä, tapaa apinapartion ja tutustuu Rajasthanissa rottatemppeliin.

Viisiosaisessa sarjassa on luvassa mm. illallinen korkean turvallisuustason vankilan vankien kanssa, tapaamisia Intian monien ennätysmiesten kanssa sekä vihaisia elefantteja, pulskia tanssivia poliiseja, sokeiden krikettiotteluja, naurujoogaa ja paljon muita Intian ihmeitä. Matka käy miljoonakaupungeista maaseudulle ja takaisin.

1/5. Delhi. Brittikoomikko Paul Merton aloittaa matkansa Intian pääkaupungista ja saa opastusta intialaiseen etikettiin. Hän käy yhden koneen lentokentällä, tapaa apinapartion ja tutustuu Rajasthanissa rottatemppeliin.

2/5. Punjab. Merton matkaa vauraaseen Punjabiin ja tapaa siellä pulskia, tanssivia poliiseja. Seikkailut jatkuvat Delhissä sokeain krikettiottelussa ja Jaipurin proteesipajassa. Lopuksi hän yhyttää äkäisen eunukkijengin.

3/5. Shillong ja Kolkata. Mertonin matka jatkuu Shillongiin, Intian rock-mekkaan. Kolkatassa hän tutustuu turvakotiin prostituoitujen lapsille. Keralassa on aikaa veneillä ja Tamil Nadussa pohtia uskon ja taikauskon voimaa.

4/5. Hyderabad ja Bangalore. Hyderabadissa Mertonille esitellään maailman suurin kolmipyörä ja lisäksi hän saa oppia käärmeenpyynnissä. Bangaloren vankila tunnetaan hyvästä ruuastaan - ja salsatunneista!

5/5. Chennai ja Mumbai. Merton tapaa tänään naurujoogan harrastajia, tutustuu elokuvamaailman todellisuuteen ja pohtii katulapsien kohtaloa. Matka päättyy Mumbaihin hurjan ennätysmiehen seuraan.

 Sarjan jaksot ovat nähtävillä YLE Areenassa seitsemän päivän ajan.

Lisätietoa ohjelmasta

Tuotanto: Tiger Aspect

Suosittele361 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Paul Merton ja Euroopan ihmeet

Brittikoomikko Paul Merton tarkastelee Euroopan perusnähtävyyksiä vähän ja keskittyy maanosamme erikoisuuksiin, jopa kahjouksiin.

Kommentit

Atro Niiniluoto

Aikaisemmin tuo sarja on jäänyt minulta näkemättä, mutta on todettava, etteivät britit ole tottuneet intialaisiin.

baB

Atro Niiniluoto kirjoitti:
Aikaisemmin tuo sarja on jäänyt minulta näkemättä, mutta on todettava, etteivät britit ole tottuneet intialaisiin.

Ohjelmana kuitenkin mainio Intiasta edes vähän kiinnostuneille. Matkakuumetta!

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook