YLE Teema

 

Kulttuuridokumentti

Paul Merton ja matkailun ihmeet

Julkaistu maanantaina 15.10.2012 3 kommenttia 81 suositusta

torstai 20.3. klo 14.30

Teemalta tuttu brittikoomikko Paul Merton matkustaa ympäri maailmaa uudessa kuusiosaisessa sarjassa. Ensi osassa nähdään Suomessa rakennettu maailman suurin lemmenlaiva Allure of the Seas!

1/6 Risteilyllä. Ensimmäisessä osassa Paul risteilee Karibialla. Aluksena on Suomessa rakennettu maailman suurin risteilylaiva Allure of the Seas, joka on totisesti valtava: viisi kertaa Titanicin kokoinen Allure kuljettaa yli 6 000 matkustajaa ja 2 500 miehistön jäsentä!

2/6 Ibiza. Paul matkustaa bilesaarten bilesaarelle, missä hän yrittää vapautua estoistaan ja oppii ymmärtämään hedonismin maailman pääkaupunkia heittämällä vaatteensa ja sitten pukeutumalla naiseksi.

3/6 Florida. USA:n aurinkoisimmasta osavaltiosta olisi määrä löytyä täydellinen perheloma teemapuistoineen. Floridassa harrastetaan myös sikojen kilpa-ajoja ja koiramusiikkia Woofstock-festivaalilla.

4/6 Karavaanarielämää. Paul palaa lapsuutensa lomiin ja lähtee asuntovaunulla Englannin rantakohteisiin Punch and Judy -teattereineen ja sirkuksineen.

5/6 Alpit. Paul yrittää kohentaa mielensä ja ruumiinsa terveyttä, mutta tie hyvinvointiin ja onneen on vaikea. Paul esiintyy Itävallassa vihannesorkesterin riveissä ja saa Sveitsissä lääkäriltä ankarat määräykset.

6/6 Skotlanti. Paljasjalkainen lontoolainen etsii Skotlannin erämaista reipasta ulkoilua ja seikkailuja. Kaupunkilaispoika Paul saa taistelijan koulutusta, ajelee maastopyörällä ja osallistuu elämänsä ensimmäiseen metsästysretkeen.

Lisätietoa ohjelmasta

(Paul Merton's Adventures: Adventures of a curious globetrotter, Britannia 2011) Tuotanto Channel 5

Suosittele81 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

Anonyymi

Paul Merton on muutens alkuperäisen britti-Uutisvuodon ikiaikainen kapteeni.

Anonyymi

Carl Pilkington, Stephen Fry ja Paul Merton: näitä laatujuontajia kun saisi enemmäkin katsottavakseen - uusinnatkin kelpaisivat! Ehdottomasti herkullisin An Idiot Abroad, miksei uusimpia kausia ole näytillä: jonkinlaisen kulttisuosion Pilkington täälläkin taisi saavuttaa? Mutta kiitos nyt tästä Mertonistakin.

Yle Teema

Anonyymi kirjoitti:
Ehdottomasti herkullisin An Idiot Abroad, miksei uusimpia kausia ole näytillä: jonkinlaisen kulttisuosion Pilkington täälläkin taisi saavuttaa?

Hei Anonyymi,
An Idiot Abroad eli Ääliö ulkomailla siirtyi kanavauudistuksen myötä TV2:een, ja uusia jaksoja on sieltä luvassa ensi vuonna.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook