YLE Teema

 

Popkult

Julkaistu maanantaina 28.09.2009 0 kommenttia 412 suositusta

Popkult

maanantai 30.5. klo 22.00

Popkultissa puhuvat kaikki oikeat tyypit populaarikulttuurin ytimestä. Skarppi Popkult ei luettele hittilistoja vaan astuu rohkeasti rokkiestradien takahuoneisiin ja televisio-ohjelmien lavasteiden taakse ja uskaltaa kysyä vaikeitakin kysymyksiä.

Silvia Modigin juontama Popkult palaa ruutuun kesäkuun ajaksi viidellä uudella jaksolla, jotka nähdään maanantaisin ja uusintoina torstaisin 30.5. alkaen.

Jaksot:

30.5. Verkostot. Pop-piireissä tärkeää ei ole mitä osaat vaan kenet tunnet. Paleface ja Kaisa Pylkkänen studiossa. Markus Selin paljastaa, saako kusipää elokuva-alalta töitä. Mukana myös Axl Smith ja pr-moguli Sanna Rantanen.

6.6. Retro. Raptorin Izmo ja Arman Alizad pohtivat, onko retro nostalgiaa vai laatukysymys. Basso-lehden Miika Särmäkarin mukaan retro on kapinaa ilman kapinaa. Lasse Kurki ja Pekka Laine lisäävät retrosuosikkinsa peliin.

13.6. Vallankumous. Koivuniemen herrojen Shaka ja Rosa Meriläinen henkilökohtaisen ja yhteiskunnallisen vallankumouksen äärellä. TOP-teokset esittelee Katja Kettu, Popkult esittelee kehittämänsä analogisen Facebookin.

20.6. Greizibailaaminen. Marja Hintikka ja Joona Kortesmäki etsivät Silvia Modigin johdolla studiossa oikeaa biletysmielentilaa. Mukana myös Suho Superstar, karaoken SM-semifinalisti Carita ja DJ Proteus.

27.6. Yleisradio. YLE on populaarikulttuurissa tärkeä tekijä. Tuottaja Jarkko Hentula ja Ylioppilaslehden päätoimittaja Maria Pettersson aiheen kimpussa. TOP-listan esittelee Arvi Lind, Kimmo Wilskakin vilahtaa pulloineen.

Suosittele412 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Louis Theroux'n dokumentit syksyllä 2011

Kriittinen brittijournalisti Louis Theroux on kuvannut outoja alakulttuureja jo reilun vuosikymmenen. Syksyllä 2011 Theroux tapaa muun muassa uusnatseja ja äärisionisteja sekä käy kauneuskirugilla ja ilotalossa.

Kesän rockdokumentit sukeltavat 80-luvulle

Rock-kesä on omistettu 1980-luvulle - Duran Duranin, olkatoppausten, housen, uusromantiikan, futurismin ja syntsapopin vuosikymmenelle. Dokumentit kesämaanantaisin klo 21.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook