YLE Teema

 

Suosittelu lisätty!
Kino Into

Raikas tuuli ja kirkas kuu (K15)

Julkaistu torstaina 03.06.2010 0 kommenttia 193 suositusta

maanantai 16.8. klo 23.30

Kino Into -ohjelmapaikalla nähdään loppuvuodesta aasialaisia elokuvia. Ennen japanilaisten elokuvien sarjaa vuoron saa kaksi miekkaeeposta: ensin vuorossa on korealainen Raikas tuuli ja kirkas kuu, sitten nähdään hongkongilainen klassikko Taistelu kultaisesta sutrasta.

Raikas tuuli ja kirkas kuu (Sword in the Moon, Korea 2003) on tarina kahdesta eliittisotilaasta Ji-Hwanista ja Gyu-yupista. Huipputaitavat miekkamiehet ovat läheisiä ystäviä, kunnes vallankaappauksen myötä Gyu-yup pakotetaan tappamaan vanha mestarinsa sekä Ji-Hwan.

Tehtävän suorittamisen myötä mies saa ilkeän upseerin maineen ja liikanimen Teurastaja. Viisi vuotta myöhemmin salamurhaaja kuitenkin alkaa riehua alueella tappaen vallankaappauksen osallisia. Gyu-yup on varma, että asialla on hänen kauan kadoksissa ollut ystävänsä.

Lisätietoa ohjelmasta

Raikas tuuli ja kirkas kuu (Sword in the Moon, Korea 2003) Ohjaus: Kim Eui-seok. Pääosissa: Choi Min-shik, Cho Jae-hyun. Kesto 98 min.

Löydä lisää:

Korea
Suosittele193 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Taistelu kultaisesta sutrasta (K15)

Munkit käyvät valtataistelua King Hun ohjaamassa sensuellissa, voimakkaita toimintakohtauksia sisältävässä seikkailuelokuvassa.

Dyynien daami (K15)

Tokion vilinää autiolle hiekkadyynille paennut hyönteistutkija kohtaa hiekkaa lapioivan naisen. Japanilaista mielenmaisemaa ja elämän turhuutta kuvaava psykoseksuaalinen draama.


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook