YLE Teema

 

Rakkautta Berliinin muurin varjossa (12)

Julkaistu tiistaina 22.11.2011 18 kommenttia 173 suositusta

perjantai 6.6. klo 17.00

Weissensee-saaga eli sarja Rakkautta Berliinin muurin varjossa jatkuu Teemalla uusin jaksoin. Ensimmäinen uusi jakso nähdään keskiviikkona 19. helmikuuta.

Toisen kauden alkaessa on vuosi 1987. On kulunut viisi vuotta siitä, kun Julia Haussmann pidätettiin maanpetoksesta epäiltynä. Martin on välttynyt vankilalta isänsä suhteiden avulla, mutta hän ei tiedä mitään vaimonsa ja lapsensa kohtalosta.

Lisätietoa ohjelmasta

(Weissensee, Saksa 2010–2013) Pääosissa: Florian Lukas, Hannah Herzsprung, Uwe Kochkisch, Katrin Sass. Käsikirjoitus: Anette Hess. Ohjaus: Friedemann Fromm. Tuotanto: Ziegler Film GmbH & Co KG/ARD Degeto

Suosittele173 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

saksalaisten ystävä

Tämä on aivan upea sarja erityisesti lahjakkaiden saksalaisten näyttelijöiden vuoksi. Kiitos Teemalle, että otatte saksalaisiakin sarjoja ja näin uusiakin ohjelmistoon.

Anonyymi

Todella kiinnostava ja hyvin tehty sarja! Harmi vain, että alkupään jaksot jäivät näkemättä.
Eli toivomus: uusikaa koko sarja!

Anonyymi

Pidän yleensä saksalaisista ohjelmista. Tätä sarjaa tuli katsottua kaikki osat Tämähän on tavallaan historiaa ja ihan mielenkiintoinen. Harmi vaan kun sarja jäi tässä vaiheessa tauolle. Milloinkahan jatkuu,jäi pahasti kesken?

me

Miksi tällainen loistava ja mielenkiintoinen ohjelma jää tauolle - kesken kaiken? TV:stä tulee muutenkin niin vähän katsottavaa "tosi tv:n" ja muun humpuukin välissä. Kunnon ohjelmat kakaisin!!!

italiva

Hei,

sarjaan on tulossa toinen tuotantokausi. Tarkkaa lähetysajankohtaa ei
ole vielä tiedossa.

Terv.
Valentina Italiano-Rönkä
YLE Teema

Tinneli

Loistava sarja, katkesi ikävästi, lisää jatko-osia nopeasti. Oikeasti laadukkaita ja hyviä sarjoja on liian vähän. Onneksi on kuitenkin YLE!

Suru

Yhdyn edellisiin kommentteihin. Toivottavasti toinen tuotantokausi saadaan pian ruutuun. Erittäin kiinnostavalla ja mukaansatempaavalla tavalla kuvattua lähihistoriaa.

Anonyymi

Tämä on ehdottomasti paras sarja sitten emmerdalen jälkeen mitä koskaan tv;ssä on esitetty. Tietenkin tämä on vain 12 osainen, jota sitä ei suoraan voi verrata edes Emmerdaleen, mutta siis teemaltaan ja nerokkaasti keksitystä juonestaan aivan uskomattoman hieno sarja.
Varsinkin kuinka taiteilijan elämää rajoietaan ja tukahdutetaan ja se että ylipäätään ihmsiarvo riistetään mm. salakuuntelemalla heidän yksityiselämäänsä. Ja kuinka pakotetaan kaverit paljastamaan työkaverinsa kiristämällä näitä viemällä esim. lapset pois yksityiskoulutsta ym. On uskomatonta millaisessa maailmassa ihmiset ovat joutuneet elämään, ja kuitenkin kyse on Saksasta.

Anonyymi

Toinen tuotantokausi näytetty Saksassa syys-lokakuussa 2013. Kuvataan kuulemma kolmas tuotantokausi, jossa tapahtumat sijoittuvat muurin murtumisen jälkeiseen aikaan.
Koska saadaan toinrn kausi Teemalle? Ja mielellään ensimmäinen uusintana, bitte!

Aino

Kiitos sarjan uusinnasta. Pakko se oli katsoa uudelleen, niin todellinen on tarina ja hyvää tekee nykypäivänä kerrata tämäkin kauhea historian aikakausi. Näyttelijäthän ovat loistavia eli senkin vuoksi kannatti katsoa taas.

Aino

Onhan tuo toinen tuotantokausi tulossa Teemalle pikaisesti?
Sitä odotellaan kovasti jo tämän uusinnan loputtua nyt.

Anonyymi

Loistava sarja. innolla odottelen seuraavaa tuotantokautta!

Berlinin muurin murtumisesta 25v

Suuret kiitokset erittäin mielenkiintoisesta sarjasta. Todentuntuisuutta, hyviä roolihamoja, hyvää kuvausta.Jään myös odottamaan pian alkavia uusia jaksoja!
Olen pariin kertaan katsonut palkitun elokuvan " Muiden elämä", jota pidin myös loistavana kuvauksena DDR:stä, Stasista, ihmisten elämästä.

Jos tuosta 1961-89 muurista olisi mahdollisuus saada lisää leffoja, dokumentteja, niin tervetuloa vaan televisioon!

Berlinerin

Hieno sarja. Länsi-Berliinissä muurin varjossa itse eläneenä voin tuntea kaiken melko elävästi.
Mukava jos sarjaan tulee toinen osa.

Aino

Harmi, ettei tällä ole uusintaa Teemalla viikonloppuna ja Areenassakin vain viikon.

Anonyymi

Kiva että eka kausi tulee uusintana! Kerta kaikkiaan hieno juoni, henkilöt ja ajankuva.

Heinrich Pesch

Sivussa on virhe: ensimmäinen uusi jakso tulee jo maanantaina 19.5., ei keskiviikkona. Jaksot tulevat joka arkipäivä klo 18.

Monika

Olen itse kasvanut DDR ajassa ja kirjoitin anomukseni 1984, että haluan pois DDR:stä Länsiskasaan.Se onnistui vasta 1989 syyskuussa.Sarjassa kerrotaan hyvin, miten Stasin systeemin toimi ja miten pelottava he ovat oleet. Itse ajattelin aina vieläkin, että seison koko aika, kun olen odottamassa lähteä pois DDR:stä, vankilan oven jo edessä. Vaikka kokemukseni on huono, kuitenkin rakstan kotipaikani edelleen. Olen asunut Suomessa melkein 9 vuotta.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook