YLE Teema

 

Teemalauantai

Sohvanvaltaajat

Julkaistu perjantaina 26.11.2010 9 kommenttia 538 suositusta

Sohvanvaltaajat palaavat jouluksi ruutuun!

lauantai 24.12. klo 21.00-23.55

Televisiokomedian moderneihin klassikoihin kuuluva, kovasti kaivattu Roylen perhe palaa ruutuun kolmen Sohvanvaltaajien erikoisjakson myötä.

Saban kuningatar (2006) kertoo, mitä Roylen perheelle on tapahtunut kuudessa vuodessa sitten viime näkemän. Onkohan perhe lopettanut tupakoinnin, löhöilyn ja jaarittelun? Denisen ja Davidin nerokkaasti nimetty poikavauva David on ainakin venähtänyt pituutta ja oppinut puhumaan. Perheeseen on myös tulossa lisäystä. Norma-mummikin asuu nyt Jimin ja Barbaran kanssa, mutta kuinka kauan? Kodin runsaista laminaattipinnoista syntyy juttua, samoin kuin siitä, että naapurin Cheryl laittaa ilmoituksen Yksinäisten sydänten palstalle. Onko rakkaus sokea?

Uusi sohva (2008) sijoittuu joulupäivään kaksi vuotta myöhemmin. Patalaiska Denise on yllättänyt kaikki kutsumalla koko porukan kotiinsa ja kokkaamalla perinneruoat. Keskimääräistä suuremmat jäiseen kalkkunaan keskittyvät tuotantovaikeudet ja kuokkavieras eivät pilaa juhlatunnelmaa, ja onhan kaikkien hupina vielä uusi komea sohva, joka jopa taipuu eri asentoihin.

Kultainen munakuppi (2009) eli Sohvanvaltaajien jouluspesiaali 2009 saa ensiesityksensä Teemalla jouluna 2011. Ystävät ja sukulaiset järjestävät yllätyspirskeet hääpäiväänsä viettäville Barbaralle ja Jimille.

Lisätietoa ohjelmasta

Sohvanvaltaajat: Saban kuningatar (The Queen of Sheba, 2006).

Pääosissa: Ricky Tomlinson (Jim Royle, Dad), Sue Johnston (Barbara Royle, Mam), Caroline Aherne (Denise Best), Craig Cash (Dave Best), Ralf Little (Antony Royle), Liz Smith (Norma Speakman), Jessica Stevenson (Cheryl Carroll). Käsikirjoitus: Caroline Aherne, Craig Cash. Ohjaus: Mark Mylod. Tuotanto: A Granada Television Ltd production for BBC, Britannia 2006.

Sohvanvaltaajat: Uusi sohva (The New Sofa, 2008)

Pääosissa: Ricky Tomlinson, Sue Johnston, Caroline Aherne, Craig Cash, Tom Courtenay (David Senior), Helen Fraser (Jocelyn), Geoffrey Hughes (Twiggy). Käsikirjoitus: Craig Cash, Caroline Aherne, Phil Mealey. Tuotanto: A Jellylegs production for BBC, Britannia 2008.

Sohvanvaltaajat: Kultainen munakuppi (The Golden Eggcup)

Pääosissa: Ricky Tomlinson, Sue Johnston, Caroline Aherne, Craig Cash, Ralf Little, Jessica Hynes, Peter Martin. Käsikirjoitus: Craig Cash, Caroline Aherne, Phil Mealey. Tuotanto: A Jellylegs production for BBC, Britannia 2009.

Suosittele538 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

Fani P-Karjalasta

Sohvanvaltaajien Uusi sohva-jaksosta puuttui tekstitys. Toivottavasti ohjelma uusitaan lähiaikoina.

Kyllä

jurppi enemmän kuin laki sallii kun Sohvanvaltaajien jaksosta "Uusi sohva" puuttui tekstitys lähes koko ajalta.
Pyydän uusintaa pikaisesti.
Tämä on brittisarjojen aatelia.

hevonja

Teeman nettitoimitus vastaa:

Tekstityksen puuttuminen Uusi sohva -osassa johtui YLEn tekstityslaitteen osittaisesta rikkoutumisesta, myös useista muista ohjelmista on puuttunut tekstitys osittain tai kokonaan. Nyt 27.12. tekstityslaite on jälleen kunnossa.

Uudenvuodenaattona uusintana tulevat Sohvanvaltaajien osat nähdään tällä erää tekstityksen kera!

Myös YLE Areenassa viimeistään huomenna molemmat osat ovat nähtävissä tekstitettyinä.

Milo

Hienoa että uusinta onnistuu näin nopsaan, kun toka jakso jäi kesken tekstityksen puuttumisen takia. Mutta eka jakso oli jo aivan huippu! Enpä edes muista milloin olen viimeksi nauranut niin paljon ääneen TVn komedialle. Vielä kun saataisiin kaikki vanhat jaksotkin uusintaan teemalle!!!

Anonyymi

hevonja kirjoitti:
Teeman nettitoimitus vastaa:

Tekstityksen puuttuminen Uusi sohva -osassa johtui YLEn tekstityslaitteen osittaisesta rikkoutumisesta, myös useista muista ohjelmista on puuttunut tekstitys osittain tai kokonaan. Nyt 27.12. tekstityslaite on jälleen kunnossa.

Uudenvuodenaattona uusintana tulevat Sohvanvaltaajien osat nähdään tällä erää tekstityksen kera!

Myös YLE Areenassa viimeistään huomenna molemmat osat ovat nähtävissä tekstitettyinä.

En löytänyt niitä Areenasta. Enkö osaa etsiä?
-TAOPETRI-

hevonja

Valitettavasti Sohvanvaltaajien Areenaoikeudet rajoittuivat yhteen viikkoon ensimmäisesta esityskerrasta.

Teeman nettitoimitus

Sohvaperuna

Onkohan tätä ihanuuta tiedossa tänä jouluna?
Vaikka vaan uusintoina....

pahani julmu

Ainakin kaksi ekaa, eli saban kuningatar ja uusi sohva saisi tulla kuten viime vuonna. Löytyyhän ne youtubesta mutta mukavampi se on tekstitysten ja koko perheen kera katsoa kunnon komediaa myöhään aattoiltana.

Uutta putkeen

Vuonna 2010 on ilmestynyt Joe's Crackers ja nyt jouluna 2012 tulee uusin, Barbara's Old Ring. Koska saamme nähdä nämä Ylellä?

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook