YLE Teema

 

Sohvasurffaajat

Julkaistu keskiviikkona 30.05.2012 2 kommenttia 127 suositusta

Sohvasurffaajat uusitaan TV2:ssa 22.7.2013 alkaen


"Vihdoin tien päällä, hirmuinen jännitys ja täpinä...Millaisia ihmisiä kohtaisimme? Mitä kaikkea hienoa tulisimmekaan kokemaan?"

Ote Reppuselkärankaiset-blogista muistelee Lotta Kaihuan ja Pia Asikaisen Bulgarian reissua, joka aloittaa kuusiosaisen matkasarjan Mustaamerta ympäröivissä maissa.

Bulgarian lisäksi Lotta ja Pia matkaavat Romaniassa, Moldovassa, Ukrainassa, Georgiassa ja Turkissa yöpyen sarjan nimen mukaisesti tavallisten ihmisten vuodesovilla ja varapatjoilla.

Yhdessä majoittajien kanssa koetut hetket avaavat paikallista elämää ja eri kulttuureja eri tavalla kuin perinteisemmissä matkaohjelmissa.

Matkaajat todistavat tapahtumia niin suurkaupunkien lähiöissä kuin autioituvissa pikkukylissä ja näkevät asioita, joihin pakettimatkoilla ei varmasti törmää...

Sohvasurffaajien videoita YouTubessa

 

Lisää Elävässä arkistossa:

Sohvasurffaten ympäri Mustanmeren

Suosittele127 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

Kristian

Hieno ohjelma joka lähestyy erityylillä matkailuun...Lotta on hieno persoona, upea ja kaunis hymy ja silmät lumoaa heikko hermoisen sekunneissa. Kiitos YLE!

En liikaa kiittelisi

Sattumalta löysin ohjelman areenasta, harmi että jaksot ovat näkyvissä niin vähän aikaa. Missasin mielenkiintoiset maat, kun en ehtinyt joka päivä katsoa. Olisi ollut kiva katsella mutta ei sitten. Enään neljä jaksoa jäljellä.

En oikein ymmärrä sitä että ohjelmat poistetaan niin nopeasti, eikö olisi parempi jos mahdollisimman moni ehtisi katsoa? Mitä järkeä tehdä ohjelmia jos ne heti haudataan arkistoihin ja ihmisten tavoittamattomiin?

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook