YLE Teema

 

Varsova-Lontoo: Onnen etsijät (12)

Julkaistu torstaina 22.11.2012 10 kommenttia 91 suositusta

Uusintapaikalla maanantaista torstaihin joka päivä klo 18

maanantai 14.4. klo 18.00

Puolalaista draamaa nähdään harvoin. Uusintana vuodelta 2013 nähtävä sarja kertoo puolalaisista onnen etsijöistä. Elämää sykkivästä Lontoosta menestystä etsivien puolalaisten nuorten aikuisten elämä on karua, jopa vaarallista. Yksi lähti Puolasta huonojen olojen tai työttömyyden vuoksi, toinen elätteli toivoa paremmasta elämästä tai etsi suurta rakkautta. Onnen saavuttamisen tiellä on esteitä, jollain kieli, jollain vieras kulttuuri tai joutuminen huonoon seuraan.

Myös Asia nousee lentokoneeseen suurin toivein. Lontoossa häntä odottaa poikaystävä, jolla on vakituinen työ rakennuksella. Tulevaisuus näyttää valoisalta. Tai näyttäisi, ellei Wojtek olisi sotkeutunut huumebisnekseen ja tehnyt tyttöystävästään kuriiria. Koneessa Asia tapaa miellyttävän maanmiehen, jolla on hyvä työ Cityssä ja suhteita. Pawel tekee Asialle tarjouksen: haluatko ansaita helppoa rahaa vain yhdellä siistillä seuralaiskeikalla? Häkeltynyt nainen kieltäytyy, mutta kun tie onneen uudessa kotikaupungissa osoittautuu pelättyäkin kivikkoisemmaksi, hänen on pakko harkita tarjousta uudelleen. Keneen tyttö voi luottaa uudessa maassa, kun seinä nousee vastaan?

Sarjaa on tehty kaksi tuotantokautta, ja Teemalla nähdään ensimmäisen kauden 13 jaksoa.

Lisätietoa ohjelmasta

Varsova-Lontoo: Onnen etsijät (Londynczycy / The Londoners), Puola 2008. Tuotanto TVP.

Suosittele91 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

Partamooses

Kiitos Teema. Teema näyttää löytävän jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia sarjoja esitettäväksi.

Vanhoja saksalaisdekkareita kun saataisiin vielä lisää uusittaviksi. Oletteko Teemalla muuten huomanneet, että Bella Blockin uusinnat keräävät Teemalle suurimpia yleisöjä katsojamäärillä mitattuna?

Puolafani

Aivan, hienoa, että näytetään, mutta saisiko tämän vielä Areenallekin?! Kiitos!

Yle Teema

Puolafanille ja muille kiinnostuneille: sarja löytyy Areenasta. Kullakin jaksolla on peräti 30 päivän nettioikeudet. Ensimmäinen jakso on tämän linkin takana:
http://areena.yle.fi/tv/1715320

Londyńczycy

Mainio sarja! Nyt vasta huomasin, että tämä tulee Teemalta. Olen katsonut kaikki jaksot Areenasta. Toivottavasti näytätte toisenkin tuotantokauden. Sarjassa on draamaa, mutta silti sopivaa kepeyttä, jotta jaksoja voi katsoa näin iltamyöhään ennen nukkumaan menoa. Ja puolalaisia sarjoja ei tosiaan usein näe.

En tiedä, pääseekö sarjaan puolestavälistä mukaan, mutta kokeilkaa muutkin kiriä kiinni Areenan kautta: http://areena.yle.fi/tv/1715321

Anonyymi

Tuleeko yle areenalta myös toinen tuotantokausi? Sitä kaivattaisi!

BAJM

Huippusarja, toivon myös toista kautta! Meille Puola-faneille voisi näyttää myös uusintana dokumentin 'Puolalainen maitobaari'( http://yle.fi/ohjelmat/771306 )

Czesc

Mainio sarja. Toivottavasti toinen kausi saadaan ylelle.

Piasek

Kiitos todella hyvästä sarjasta. Tämä on todellisuutta Lontoossa asuville puolalaisille..... kuitenkin siitä paremmasta päästä. Lisää samanlaista Teemalle. Tiedän, että sarja pyörii edelleen Puolan tv:ssä, toivottavasti seuraavat kaudet hankitaan myös Suomeen.

Melkein polakki itsekin

Yhdyn kaikkiin edellisiin. Hienoa, että tällaista on saatavilla.

Henkilökohtaisesti outo kokemus, henkilöt ovat niin toista sukupolvea. Ei sitä puolaa edes ymmärrä. Pani Nina <3

Anna

Areenassa jaksojen tekstitys on ajoitettu väärin, mikä vaikeuttaa tapahtumien seuraamista jos ei osaa puolaa. Tekstitys tulee siis jostain syystä lähes lauseen jäljessä.

Toivoisin että tämä tekstitysmoka voitaisiin korjata ainakin tulevien jaksojen osalta!

Kiitos muuten hyvästä sarjasta!

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook