YLE Teema

 

Yhteinen sävel -konsertti

Julkaistu keskiviikkona 23.12.2009 0 kommenttia 251 suositusta

Yhteinen sävel -konsertti

lauantai 1.5. klo 0.00

Ei aika mennyt koskaan palaa - paitsi entistä ehompana! Slaavilaisperäiset iskelmäklassikot soivat nyt Kerkko Koskisen uusina sovituksina.

Yhteinen sävel on soinut YLEn kanavilla kaihoisasti läpi viime syksyn. Mustat silmät, Moskovan valot, Rakastan elämää, Valkoakaasiat, Unohtumaton ilta... Iskelmät ovat punoneet Suomen ja Neuvostoliiton historiat toisiinsa. Yhteinen sävel -konsertissa kuullaan näitä rakastettuja venäläisiä klassikkoiskelmiä, jotka ovat nyt saaneet uuden elämän sovittaja-tuottaja Kerkko Koskisen käsissä. Sovitukset on julkaistu levynä Ei aika mennyt koskaan palaa - Yhteinen sävel.

Suuria sävelmiä tulkitsevat konsertissa Koskisen lisäksi yhdessä ja erikseen Paula Koivuniemi, Vuokko Hovatta, Pauli Hanhiniemi ja Tuure Kilpeläinen. Kappaleet soivat jousien, puhaltimien ja rytmisektiosta koostetun 27-henkisen orkesterin tahdissa.

"Slaavilaisen kaihon mausteina on jazzia, salaisia agentteja, elokuvallisuutta, komisario palmua, veijarimaisuutta, vodkaa ja shampanjaa." Näin luonnehtii sovituksia Juhani Kansi, Yhteinen sävel -projektissa alusta asti mukana ollut YLE Populaarimusiikin päällikkö.

Lisätietoa ohjelmasta

Tuotanto: YLE Viihde

Suosittele251 Suosittelee

Lähetä linkki

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook