YLE Teema

 

You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

Suuret kiitokset sarjan Ilman kavaluutta uusimisesta! Se on vieläkin aivan yhtä loistava kuin tuoreena, aivan parhaita suomalaisia sarjoja kautta aikojen! Myös 17-vuotias tyttäreni on myyty. Kaikki toimii: tarina, kuvaus, ohjaus, näyttelijät. Hienoa!

Julkaistu perjantaina 29.01.2010 1 kommenttia 118 suositusta

Suosittele118 Suosittelee

Lähetä linkki

Anonyymi

SAttui ja upposi-vuonna 2010:kin!

Itse exäni takauslainoja 90-luvulla maksaneena ja edelleen sen ajan myötä kasautuneiden ongelmien traumatisoimana (47 v.työkyvyttömyyseläkelläisenä ja köyhänä) työkyvyttömänä tiedän, että tuo kaikki oli ja on sairaan totta!

En voinut kun itkeä ja nauraa-tosin vasta viimeisessä osassa-sillä niin terapisoiva oli sarja!

Tiedän, että kova oli maailma ja arvot silloin, mutta kovempi se on nyt:ei armoa tunneta ja kaveri jää yksin, sillä kukapa köyhä tahtoisi olla?!

Paitsi ehkä joku toimittaja, joka tahtoo kokeilla, riittääkö 500 ekeä kk elämiseen-kuten pari huisin rohkeeta pääkaupunkiseutulaista (tyhjän)toimittajaa teki. Unohtaen sen, että kylläpä sitä satunnaisesti jaksaa venytellä-rahaakin!

Mutta tämä petetyksi/huijatuksi jääminen traumoineen ja mitä siitä seurasikaan ja millaisin vaikutuiksin, jopa perillisetkin joutuvat uhriksi: kiitos rötösherrojen rouvineen, miten ihmeessä nukutte öisin kun tyyny ei ole puhdas ja pehmeä-omatunto paatunut lie!

Vaikka arvomaailmani ei hyväksy vääryyttä, koin kuitenkin sanomattoman mielihyvän ja helpotuksen tunteen, kun lopulta paha sai palkkansa, ikäänkuin itse myös sain hyvitystä ja rohkaisua jaksaa-vielä minunkin huijarit joutuvat tilille ja silloin....

Katsokaa ja oppikaa muistaen ihmisarvon ja elämisen mielekkyyden välttämättömyyden: sitä ei rahalla saa, eikä hevosella pääse!

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.