YLE UutisetUrheiluOhjelmaopasTietopalveluDigitv.fi
YLE Teema | Teemagallerian etusivu
YLE Teema
Etusivu
Maalari
Kuvittaja
Ateljee
Teosgalleria
Henkilöhistoria
Haastattelut
Triviat
Vieraskirja
Edelfelt-ohjelmat
Mobiilipalvelut
MMS-Kuvagalleria
Teosluettelo
Linkit
Palaute
Tekijät
Lähteet
Ohjeet
Albert Edelfelt - kohtaamisia
Leikkiviä poikia rannalla, 1884, Atenemin taidemuseo. Kuva: Kuvataiteen keskusarkisto.
Triviat

Tunnetko Edelfeltin teokset, historiaa vai elämänvaiheet? Trivioissa audio­haastatteluja, teosten kuvia ja kysymyksiä Edelfeltin elämästä, teoksista ja historiasta. Vastaukset löydät Teemagallerian sivuilta!

Henkilötrivia

Vastaa kysymyksiin Edelfeltin elämästä! Edelfelt oli pariisilaistunut maailmanmies, jonka menestys Pariisissa auttoi muita suomalaistaiteilijoita. Trivia sisältää myös haastatteluja, joiden perusteella voit vastata osaan kysymyksistä.

» Vastaa henkilötriviaan

Historiatrivia

Kuinka hyvin tunnet maamme historiaa tai Edelfeltin elämänvaiheita? Historiatrivassa kysymyksiä maalausten historiallisista hahmoista ja taustoista. Voit etsiä vastauksia myös tutkijoiden haastatteluista.

» Vastaa historiatriviaan

Teostrivia

Tunnetko jo Edelfeltin teokset? Teostriviassa kysymyksiä Edelfeltin tuotannosta, maalausten ja kuvitusten syntyvaiheista. Kuuntele myös haastattelut, joista saat vihjeitä vastauksiin.

» Vastaa teostriviaan
Lea Keskitalo

Ateneum
Teokset on suojattu tekijänoikeuslain perusteella. Teosten kopiointi kovalevylle, levykkeelle, paperille, kalvolle tai muulle materiaalille on kiellettyä. Teosten edelleen levittäminen, esittäminen ja näyttäminen yleisölle sekä muu saattaminen yleisön saataviin on kiellettyä ilman erillistä lupaa tekijänoikeuden haltijoilta. Kaikki oikeudet pidätetään.