Hae YLEstä:
Uutismixi
  Etusivu Juttuarkisto Taustajutut Viikon kysymys Tekijät Kysymykset ja Palaute  
 

LÄHETYS


torstaisin TV1
klo 10.15

UUSINNAT


torstaisin
TV1 klo 12.35
Teema klo 15
TV2 klo 15.55
YLE24 klo 16.20
tähti
Viikon uutinen
Vaikka ihminen on käynyt kuussa, keksinyt auton, tietokoneen ja monenlaisia muita vempeleitä, nälkää maailmasta ei ole pystytty poistamaan. Yli 850 miljoonaa ihmistä elää nälässä. Joka seitsemäs maailman ihminen ei siis saa tarpeeksi ruokaa. Joka päivä noin 24 000 ihmistä kuolee nälkään ja nälästä johtuviin tauteihin. Esimerkiksi monissa Afrikan maissa nälkä ei näytä helpottavan vaan pikemminkin pahentuvan.
Lue lisää

UUTISMIXI - uutisia nuorille


Kymmenen minuuttia uutisia joka torstai. Kymmenen minuuttia on tässä maailmassa lyhyt aika, mutta Uutismixi yrittää mahduttaa siihen viikon tärkeimmät tapahtumat yhteen rentoon mutta asiantuntevaan pakettiin. Juttuaiheet napataan nuorten maailmasta, mutta pyrimme myös tuomaan väriä sotajuttujen ankeuteen ja politiikan harmauteen aina kun mahdollista.

Uutismixi ei saarnaa eikä opeta, vaan kertoo maailman tapahtumista rehellisesti ja simppelisti. Vältämme turhaa jargonia aina kun mahdollista, pääasia on tehdä kivaa ja kiinnostavaa uutislähetystä. Nuorekas vaihtoehto puoli ysin uutisille siis!

Katso lähetys
Osallistu keskusteluun
Koostamo