#119870 - 29-08-2007 14:08 Re: Jaksopeli 2
Jäsen

Rekisteröitynyt: 14-08-2006
Viestejä: 1488
Loc: Hyvinkää
Nyt puhut vain sisäpelistä. Tahko pelasi todella tiukkaa ulkopeliä joka esti Nurmon juoksut - tilanteitahan Nurmolla oli paljon. Nurmo oli ensimmäisellä jaksolla hyvä. Toisella jaksolla ei - eikä supervuorossa. Tahko oli huono ekalla jaksolla sisällä ja ulkona. Mutta terästä ulkona toisella jaksolla ja superissa. Tahko ei voittanut millään onnenkantamoisella vaan Nurmon ulkokenttään suunnatulla hermopallolla (pää ei kestänyt?) ja omalla tiiviillä ulkopelillä. Miten katsotaan ulkopelin olevan vähempi arvoista kuin sisäpelin?
Alkuun
#119871 - 29-08-2007 14:54 Re: Jaksopeli 2
Nicekim Poissa.
Member

Rekisteröitynyt: 30-07-2007
Viestejä: 185
Pistemenetyksiä runkosarjassa johtuen jaksojärjestelmästä (+ <- saanut tuon ansiosta, - <- menettänyt):

Loc: Joensuu
Etenkin kun tällai on pelattu jo vuosikaudet!

Lienee toisaalta hyvä, että tällainenkin topicci on olemassa kiukunpurkauksia varten..

Alkuun
#119873 - 29-08-2007 16:35 Re: Jaksopeli 2
Kaptah-I Poissa.
Jäsen

Rekisteröitynyt: 25-07-2006
Viestejä: 5862
"Lievästikin sanoen pistää huvittamaan tän tyyppinen keskustelu, jossa pelitapaa (jaksopeliä) selitellään tappion syyksi."

Kuka on selitellyt jaksopeliä Nurmon tappion syyksi? Kuka?

Viestejä: 3488
ruupertti kirjoitti :"Onko siis mahdollista, että pohjalaisten menestymättömyys jaksopelin aikakaudella voisi johtua yksinkertaisesti pohjalaisten tyhmyydestä?"

Pohjalaisetko tyhmiä, nyt en ymmärrä ;-)
Me olemme täydellisiä, ainoa mikä meiltä puuttuu on heikkoudet!
Pohjalainen on kaukaa viisas ja läheltä komea

Alkuun
#119875 - 29-08-2007 17:34 Re: Jaksopeli 2
Jäsen

Kaptahi, jos luet topicin kommentteja ****yyttisesti, niin taitaa väkisinkin paistaa muutamien tekstien läpi toi väite, mistä kirjoitin. Kirjoitettinpa sitten asiasta tosissaan tai ykskuudesosa tosissaan..
Enkä näköjään ole ainoa, joka on saanut em käsityksen asiasta.

Vai eikö mielestäsi ?

..sana: a-n-a-l-y-y-t-t-i-n-e-n näköjään bannassa ..

[Edited]

Alkuun
#119876 - 29-08-2007 18:02 Re: Jaksopeli 2
Member

Jatkosarjassa ainoa jaksopelijärjestelmän johdosta enemmän pisteitä saanut joukkue oli mikäs muukaan kuin Nurmo. Mitään muutoksia tosin nuo eivät olisi aiheuttaneet
Alkuun
#119877 - 29-08-2007 18:05 Re: Jaksopeli 2
Jäsen

Ketkä nurmolaiset ovat tähän kirjoitelleet ja purnanneet tulosta?

madizin. Pelitapaa ei ole kukaan nurmolainen ole hakenut tappion syyksi. Totta on kuitenkin, että enemmän juoksuja lyöneen Nurmon tappiota on käytetty hyväksi tässä ikuisuuskeskustelussa jaksopeliä vastaan. Aika kaukaa haettu on väite, että juuri nurmolaiset ovat jaksopelin vastustajia. Muistetaan vielä pesismiähen tokaisun loppu: "... mutta kyllä hyvinkää voittonsa ansaitsi."

Alkuun
#119878 - 29-08-2007 18:18 Re: Jaksopeli 2
Jäsen

Kaptah-I, miksi itse sekoitat Nurmolaiset tähän. Neljä nimimerkkiä kirjoittaa ekalla sivulla vääryydestä jonka Nurmo eilen koki, selittävät tappiota jaksopelillä. Vääryys on tapahtunut

Ensin lainaus sinulta: "Kuka on selitellyt jaksopeliä Nurmon tappion syyksi? Kuka?"

..... Ja poimintoja

"Nurmo-Hyvinkää juoksut 4-2 ja Hyvinkäälle silti voitto.."

"Ensimmäistä kertaa tänään nurmo- pelissä todellakin V.i.t.u.t.t.i tämä jaksosääntö "

"Kyllä tämän illan NJ-Tahko-pelissä jaksopeli oikein oksettaa. Olematta yhtään kummankaan puolella niin kyllä yhden vuoroparin voittaminen (supervuoro) ja samalla pelin voittaminen on todella täydellistä arvontaa"

"Vastustaja (Tahko) oli parempi juoksuin 3-4.
Ihan selvä juttu."

"Nurmo oli paremmassa vireessä kuin Tahko. Se heräsi otteluun heti alusta alkaen. Tahkon juoksut sattuivat tällä kertaa jakautumaan lopputuloksen kannalta onnekkaasti! PAREMPI HÄVISI, mutta tämähän on vaan peliä...
"

Alkuun
#119879 - 29-08-2007 18:47 Re: Jaksopeli 2
Jäsen

"Kaptah-I, miksi itse sekoitat Nurmolaiset tähän."

En minä, vaan TimoR: "Kyllä minullekkin tästä kakkososasta on tullut mielikuva että kovasti nurmolaiset ovat tähän kirjoitelleet ja purnanneet tulosta ja jaksosääntöä vastaan."

Jos väitetään, että nurmolaiset ovat jotenkin erityisesti jaksosääntöä vastaan, niin jotakin perusteluita kaipaisin.

Tästä jätit tarkoitushakuisesti oleellisen lopun pois. Laitetaan nyt pesismiähen lause kokonaisuudessaan:

"Ensimmäistä kertaa tänään nurmo- pelissä todellakin V.i.t.u.t.t.i tämä jaksosääntö mutta kyllä hyvinkää voittonsa ansaitsi."

Minun mielestä nurmolaiset eivät ole selitelleet tappiotaan jaksosäännöllä. Sen sijaan jaksosäännön vastustajat ovat tähän "epäoikeudenmukaisuuteen" tarttuneet. Minun käsitykseni jaksosäännöstä varmaan tiedätkin.

Alkuun
#119880 - 29-08-2007 18:49 Re: Jaksopeli 2
Murre Poissa.
Jäsen

Viestejä: 320
Loc: JYVÄSKYLÄ
Ei taida ihan kaikki seurahörhöt erottaa asian ydintä, vaan vöyhkäävät jonkun joukkueen kannattamisesta. Olisin tuon saman väittämän, supervuoro on arvontaa, kirjoittanut, vaikka vastakkain olisivat olleet HöPS ja HyPS.

Miksi supervuoro on arvontaa ?

Pesäpallopelissä tehdään juoksuja keskimäärin vain joka kol*****ssa sisävuorossa. Siksi kahdella sisävuorolla arvokkaan voiton ratkaisu on arvontaa.

Seuraavassa supervuoron tulokset vuosina 1996-2007.
Sarakkeet; joukkue, ottelut, voitot, tasapelit, häviöt, juoksut, voittoprosentti, joukkueen mitalit 96-06)

Vaikka tämä on sarkaimien puuttuessa vähän hankalasti luettavaa, niin kiinnittäkää huomiota prosenttisarakkeeseen. Voisiko puhua arvonnasta, kun menestyneetkään joukkueet eivät erotu edukseen ?

Kaikkiaan supervuoroon menneistä peleistä 64% ratkeaa supervuorossa.

Jäsen

Kysymys, mistä lukija tietää onko kirjoittaja Nurmolainen vai jaksopelivastustaja? Minä ainoastaan vastasin sinun kysymykseen: "Kuka on selitellyt jaksopeliä Nurmon tappion syyksi? Kuka?" Tähän vastasin. En syytä ketään, mutta erheellisesti olen tulkinnut tiettyjä nimimerkkejä Nurmon kannattajiksi, koska nyt niin kärjistetysti tämä peli otettu esimerkiksi.

Ja eikä, en jättänyt loppua tarkoituksella pois kirjoituksesta. Koska alku oli se pointti mitä hain jo aiemmin. Jaksopeli ei haittaa silloin kun se on oman joukkueen eduksi, silloin ei ole kirjoitettu, että v.i.t.u.t.t.a.a kun oma joukkue voitti jaksopelin ansiosta.

Loc: -
Voi hyvänen aika minkälainen vättely tästäkin saatiin kun piti tulla toteamaan että ensimmäistä kertaa vit. jne. HYVINKÄÄ ANSAITSI VOITTONSA JA SILLÄ SIPULI! Hyvinkää oli parempi joukkue. Joko riittää.
Alkuun
#119883 - 29-08-2007 19:11 Re: Jaksopeli 2
Jäsen

"Ja eikä, en jättänyt loppua tarkoituksella pois kirjoituksesta."

Sinä jätit sen tarkoituksella pois tai se jäi vahingossa pois. Siis kumpi?

On kai aivan selvää, että jos sen lauseen lukee kokonaan, niin siinä ei kaadeta tappiota jaksopelin syyksi. Jos siitä lainaa vain alkuosan, sen merkitys aivan toinen. Eikö totta?

Minä tosin en tiedä, ketkä kaikki täällä ovat Jymyn kannattajia (asiasta voisi avata ketjun, jossa nimimerkit tunnustavat oman joukkueensa), mutta edelleen olen sitä mieltä, että tappion selittäminen jaksopelillä ei ole mikään nurmolainen ilmiö.

Alkuun
#119884 - 29-08-2007 19:28 Re: Jaksopeli 2
Jäsen

"mutta edelleen olen sitä mieltä, että tappion selittäminen jaksopelillä ei ole mikään nurmolainen ilmiö."

Ja minä en ole niin väittänytkään.

Ja se loppu ei ollut oleellinen minun pointille, mutta sinun jutulle taas oli. Joten tarkoituksella jätin lopun pois, mutta en niillä motiiveilla mitä sinä vihjaat, päästäisiinkö nyt yhteisymmärrykseen?

Ja pesismiäs, sinun teksti tuli jo aiemmin minulle selväksi enkä millään asteella provosoitunut sinun jaksopeli tekstistä vaikka esimerkiksi otinkin. Tyhmää on iteltäkin jatkaa tätä ikuisuuksia kestävää jaksopeli keskustelua. Otti vaan sydämestä, kun hyvä nousu suosta laitetaan arpaonnen ja väärien sääntöjen syyksi.