Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Nenäpäivän kiekkomatsissa huikeat maalijuhlat – YleX:n Viki tehokkaana

6.11.2014 klo 09:39 | YleX | Lähde: Yle Uutiset | Kommentit (0)

5. marraskuuta pelatussa Nenäpäivän hyväntekeväisyysottelussa kentällä nähtiin muun muassa tunnettuja artisteja, entisiä ammattipelaajia sekä Ylen toimittajia.

Hämeenlinnan Ritari-areenalla nähtiin suomalaista urheilujuhlaa. Katsomoon oli kokoontunut kosolti väkeä ottamaan ennakkoa Nenäpäivään hyväntekeväisyysmatsin merkeissä. Jääkiekko-ottelu oli suoranaista maalijuhlaa, sillä jatkoerän jälkeen tilanne oli 10–10. Voittajaksi ylsi lopulta Yle Puhe All Stars voittomaalikisan jälkeen, lopputuloksella 11–13.

Ottelun seuratuin pelaaja oli numerolla 26 pelannut Isac Elliot. Muita tunnettuja osallistujia oli muun muassa Samu Haber, Samae Koskinen, Lieminen, Reino Nordin, Signmark, Katja Ståhl, Koop Arponen, Noora Räty, Mikko Peltola ja Piia Pasanen. Mukana oli myös YleX Jälki-istunnon Viki, joka jääkiekkopiireissa tunnetaan myös nimellä Meri-Lapin Messier. Vikin peli sujuikin melkoisen mukavasti.

Jäällä nähtiin myös nenäpäivämaskotti, joka sai itseoikeutetusti kunnian luovuttaa ottelun päätteeksi voittopokaalin Yle Puhe All Stars -joukkueen kapteenille Ali Jahangirille. Ottelun aikana vapaaehtoiset keräsivät varoja lipaskeräyksellä Nenäpäivän hyväksi.

Katso alta tunnelmia ottelusta!

Lue myös:

YleX:n Viki pelaa lätkää erikoisottelussa – mukana mm. Isac Elliot

Kaikki Bailumaratonista!

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä