Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Voita liput Bring Me The Horizonin keikalle!

2.12.2013 klo 16:45, päivitetty 8.12.2013 klo 14:01 | YleX | Kommentit (0)

Brittibändi Bring Me The Horizon esiintyy Suomessa tällä viikolla. Uuden musiikin iltavuoro jakaa lippuja keikoille Ouluun ja Helsinkiin, kuuntele ja voita omasi!

Englannin Sheffieldistä kotoisin oleva metalcore-suosikki Bring Me The Horizon saapuu Suomeen keikoille Ouluun ja Helsinkiin. Uuden musiikin iltavuoro jakaa tällä viikolla lippuja molempien kaupunkien keikoille.

Kun kuulet bändin musiikkia Uuden musiikin iltavuoron lähetyksessä maanantaista 2.12. perjantaihin 6.12., soita YleX:n studion numeroon 09-1482822. Nopein saa itselleen ja kaverilleen liput joko Ouluun tai Helsinkiin.

Helsingissä sunnuntaina 8.12. järjestettävälle keikalle lippuja jaetaan maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Oulun lauantaina 7.12. keikalle puolestaan voi voittaa liput tiistaina ja torstaina.

YleX oli paikalla Bring Me The Horizonin keikalla Helsingin Kulttuuritalolla tammikuussa 2011 - katso kuvat ja keikkaraportti!

Lue myös: Englantilainen metalcore-suosikki Bring Me The Horizon keikoille Suomeen

Asiasanat: skaba

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä