yle.fi

Juoni

1. Vastakierre
Hanna Takalan päivä pieneläinklinikalla päättyy yllättävästi. Hän joutuu etsimään elämälleen uutta suuntaa ja palaa kotikuntaansa hoitamaan kunnaneläinlääkärin sijaisuutta EU-Suomessa.
> Lue lisää


2. Musta hevonen 
Työ on paras lääke Hannan suruun. Lohtua tuo myös uudelleen lämmennyt nuoruuden suhde. Salaisuuksia ja salarakkaita paljastuu monen läheisen elämästä. 
> Lue lisää


3. Villisiat
Maanviljelys ei tuo Markulle onnea eikä sikatalous Väkeväisille. Hanna saa kylänmiesten ihailun osakseen paljastaessaan vakuutuspetoksen ja hevoshuijauksen.
> Lue lisää


4. Veren perintö
Perunkirjoitukseen saapuu musta hevonen ja Sutelaan kesärenki. Hannan toimenkuva laajenee - eläinten lisäksi hän joutuu pelastamaan myös ihmisiä.
> Lue lisää


5. Vikapisto
Jaana saa ikävän muistutuksen Vapun vietosta. Hanna onnistuu laukaisemaan ähkyn Valden tallilla, mutta tapahtumat saavat yllättävän käänteen.
> Lue lisää 


6. Korvamerkit
Pankinjohtaja tyrmää Väkeväisten rahoitussuunnitelman, mutta Hannaan hän suhtautuu lämmöllä. Rippijuhlaa Sutelassa varjostaa vanhempien aviokriisi.
> Lue lisää


7. Viimeinen matka
Lehmän vuosi-sarjan uusien osien aloitusjaksossa vietetään hautajaisia. Pidettyä ja arvostettua eläinlääkäriä ja Hannan kummisetää Paavoa on saattamassa suuri joukko kuntalaisia ja ystäviä, joukossa myös yllätysvieras.
> Lue lisää


8. Hakuaika
Väkeväisten vanhimman veljen kuolema saa ryhtiä nuorempiin ja näiden tilan hoitoon, sen vauraus yllättää myös Pertin perunkirjoituksessa. Ketkä hakevat Paavon virkaa?
> Lue lisää

 
9. Yllätyslahjat
Martta kaatuu ja Jaanan oireillut väsymys purkautuu jouluvalmisteluissa, molemmat joutuvat sairaalaan. Orvoiksi jääneet kissat päätyvät joululahjoiksi Villen ja Janin avustuksella.
> Lue lisää


10. Pitkä kierros
Hanna opastaa Lassea virantoimituksessa ja samalla purkaa sydäntään. Lasse saa viran, mutta samantien luopuu siitä ulkomaan tarjouksen vuoksi.
> Lue lisää


11. Linnut
Naakat ja niiden suojelija aiheuttavat ongelmia. Päivi saa yllättäviä rahalahjoituksia ja Minna tekee uusia työsuunnitelmia. Pertti saa yllätysvieraan.
> Lue lisää


12. Varsanjalka
Sutelan rantatontista kiinnostuu toinenkin ostaja. Lasse selvittää salmonellan alkuperän ja tallilla riemuitaan uudesta varsasta.
> Lue lisää3. Tuotantokausi

Osa 1. Susi lammasten vaatteissa
Koko kylä tuntuu olevan sekaisin erilaisista ihmissuhdekuvioista. Pankinjohtajan paluu petaa kylälle uusia tulevaisuuden näkymiä.
> Lue lisää


Osa 2. Mullin mallin
Paula nousee tuhkasta. Rakkautta on ilmassa, mutta ymmärtääkö Hanna omaa osaansa ? Petteri joutuu pulaan ja tarvitsee koko kylän avukseen.
> Lue lisää


Osa 3. Kestävää kehitystä
Hanna joutuu mediakohun keskelle. Palvelutalolle saapuu vikkelä virus. Onneksi oikein mikään ei ole sitä miltä aluksi näyttää.
> Lue lisää


Osa 4. Hirvi vai ei
Yksi jos toinen jolkottelee väärillä teillä. Tähtäimessä kaikilla on saalis, mutta millainen?
> Lue lisää


Osa 5. Kaukainen ystävä
Hannalla on vihdoin miesonnea, mutta onko sitä nyt jo liikaa? taisto ottaa vastuun itsestään, koko kylän riesaksi.
> Lue lisää


Osa 6. Hääyllätyksiä
Mikään ei pilaa näitä häitä. Kun hääsuunnitelmat eivät toteudu, jää jäljelle paljon hauskoja muistoja.
> Lue lisää

Lähetä linkki

Esitysaika

YLE TV2 keskiviikoisin klo 21.00

Lehmän vuosi Areenassa

YLE Areena

Ohjelma katsottavissa YLE Areenassa 7 vuorokauden ajan.
> YLE Areena 

Lehmän vuosi teksti-tv:ssä