yle.fi

Viikon muutos

19.11.

Suomalaisenharmaa rivitalon saunaosasto muuttuu afrikanruskeaksi kotikylpyläksi, kun Tiia ja Jani Rantanen heittäytyvät sisustusarkkitehti Leena Carelsen kanssa sisustamisen maailmankansalaisiksi. Suomesta hankitaan sisustukseen vain laattoja ja metalliromua.

> Lue lisää

Aikaisemmat lähetykset

12.11.

Kun Irja Vacker ja Jarmo Smura vaihtoivat seinänaapuruuden yhteisasumiseksi, kaikkea oli yhtäkkiä kaksin kappalein. Sisustussuunnittelija Ilse Juola saa päättää, kumman vispilä pääsee esille yhteisessä keittiössä, mutta pakastimen paikan päättää Irja itse.

> Lue lisää

5.11.

Harri Puolakka haaveilee autotallinsa muuttamisesta korttipeliluolaksi. Tilassa täytyy olla hieno pelipöytä, upea valaistus ja linnamainen tunnelma. Kun suunnittelija Leena Carelse saa sisustuspokerin jaossa pataässän, on pelilinnan onnistuminen taattu.

> Lue lisää

29.10.

Voiko sähkönsininen olla makuukammarin väri? Tekeekö tummansininen takaseinä tilasta mustan mökin? Ylöjärvellä Anne ja Harri Huittinen saavat omaa rauhaa perheen hulinoilta, kun talon yläkertaan rakennetaan ylellinen makuukammari sinisen sävyillä.

> Lue lisää

22.10.

Sisustussuunnittelija Ilse Juola polkaisee kauan kaivatun remonttivaihteen päälle Helena ja Pentti Luukkosen vierashuoneessa. Helenan kirjat pääsevät vaatehuoneesta kirjahyllylle, ja Pentti saa unelmiensa löhötuolin. Nallekin on iloinen, kun seinillä ei ole enää kukkakuvioista boordia.

> Lue lisää

15.10.

Elina Kulmala ja Antti Pennanen ovat puhkaisseet keittiön seinään oviaukon. He haluavat keittiön viereen ruokailuhuoneen. Sisustusarkkitehti Leena Carelse loihtii kaksi tunnelmaltaan erilaista tilaa, joissa molemmissa aistii vanhan talon hengen. Upea sisustus syntyy luovuudella ja luottamuksella.

> Lue lisää

8.10.

Irma ja Heikki Inkinen ovat rakentaneet unelmiensa talon melkein valmiiksi, mutta alakerran takkahuoneen kohdalla ovat sisustusideat loppuneet. Sisustusarkkitehti Leena Carelse tulee apuun, mutta hänen ideoissaan onkin yllättävän paljon sulattelemista.

> Lue lisää

1.10.

Kotkalaisen Matildan haave on toteutunut, kun äiti on ostanut hänelle yksiön Helsingin Töölöstä ja lupautunut maksamaan vielä sisustusremontinkin. Muuttohaukantien sisustaja Ilse Juola auttaa Matildaa luomaan kodin, joka hehkuu 50-luvun glamouria.

> Lue lisää

24.9.

Juli Kekki, Sasu Hovi ja vuoden vanha Saaga-tyttö kulkevat kahden maan välillä. Toinen on koti on Tampereella, toinen Slovakiassa, Bratislavassa. Nyt perhe on ostanut ensimmäisen yhteisen kotinsa, josta on tarkoitus tehdä tärkeä rauhoittumispaikka.

> Lue lisää

17.9.

Salon kaupungin Ylönkylässä asuvat Sirkka-Liisa Ollikainen ja Paavo Heinonen keskellä mainiota maalaisidylliä. Kolme poikaa on jo lähtenyt maailmalle ja kahden pojan pikkuruiset huoneet yhdistetään Sirkka-Liisalle ensimmäiseksi omaksi huoneeksi. Paavo on taitava käsistään ja siksi mitään uusia huonekaluja ei hankita. Leena Carelse kokoaa Sirkka-Liisan ja Paavon toiveet ja laulajatar saa ilmavan harjoitushuoneen.

> Lue lisää

3.9.

Nokialla asuva Titta Partanen haluaa kotiinsa kultaa ja kimallusta eli siis ylellistä glamouria. Alakerta on sisustettu valkoista valkoiselle -tyylillä. Yläkerrassa 16-vuotiaan Lindan ja 13-vuotiaan Jessen huoneet ovat saaneet omistajiensa näköisen sisustuksen, mutta Titan oma makuuhuone on kolkko ja autio.

> Lue lisää

27.8.

Tunnelmaa uuden omakotitalon yläkertaan

Pursilan perhe on asunut vuoden upouudessa kodissaan Tampereen Kalkussa. Talo rakennettiin itse kymmenessä kuukaudessa. Terveyskeskuslääkäri Tuula Angervuori-Pursila ja kenttämyyntipäällikkö Mika Pursila huhkivat rakennuksella ja jaloissa pyörivät 8-vuotias Samuel ja 4-vuotias Daniel.

> Lue lisää

29.12.

Mustaa ja valkoista muttei musta-valkoista

Helsinkiläisen Veli-Matti Santavuoren näkö on niin heikko, että omassa kodissakin liikkuminen on vaikeaa. Leena Carelse suunnittelee hänelle olohuoneen, jossa yhdistyvät estetiikka ja esteettömyys.

> Lue lisää

22.12.

Ylellinen ajanvietehuone mummolan kellariin

Jaakkolat Nokialta haluavat talonsa kellariin lisää asuintilaa. Sisustaja Leena Carelsen avulla muuttuu kylmä ja ankea varasto tunnelmalliseksi kakkosolohuoneeksi.

> Lue lisää

15.12.

Rauhan ja harmonian olohuone

Terhi ja Juhani Mäki haluavat, että heidän uusi olohuoneensa huokuu rauhaa ja levollisuutta. Muuttohaukantien sisustaja Ilse Juola täyttää perheen toiveet melkoisen kaaoksen keskellä.

> Lue lisää

8.12.

Pikku prinsessa saa satulinnan

Mia Kauhanen on ostellut Mona-vauvalleen kaapit ja hyllyt täyteen tavaraa, mutta lastenhuoneen sisustuksen punainen lanka puuttuu. Sisustaja Ilse Juola tuo järjestyksen kaaokseen ja luo pienelle prinsessalle todellisen satumaailman.

> Lue lisää

1.12.

Ankeasta saunasta ylellinen suihkuluola

Camilla ja Jere Kalevo luopuvat saunasta ja saavat tilalle ylellisen suihkuhuoneen. Sisustusarkkitehti Leena Carelse osoittaa, että tumma ei välttämättä pienennä.

> Lue lisää

24.11.

Musta-valko-punainen poikienhuone

Vihersalon viisihenkinen perhe on asunut kymmenen vuotta yksitasoisessa paritalossa Espoossa. Perheeseen kuuluu kolme poikaa; Jyri 18v, Heikki 13v ja Ville 7v. Kaikki lapset harrastavat musiikkia. Kaksi vanhempaa soittaa kitaraa ja nuorin rumpuja ja viulua.

> Lue lisää

17.11.

Ylellinen olohuone nollasta

Muuttohaukantien sisustusarkkitehti Leena Carelse ja keravalainen Juha Leppänen ovat tyytyväisiä yhteistyönsä tuloksiin. Juhan uudessa olohuoneessa selkeän tyylikästä kokonaisuutta maustavat hauskat pienet yksityiskohdat.

> Lue lisää

10.11. 

Hynttyyt yhteen Pyynikillä

Sari Korpela ja Marko Hautakangas ovat seurustelleet muutaman vuoden ja ovat nyt päättäneet muuttaa yhteen. Molemmilla on ihastuttavat kodit Tampereen Pyynikillä. Ongelmia aiheuttaa kahden erilaisen kodin yhdistäminen. Markon sisustus ja kalusteet ovat tummia, Sarin vaaleita. Molemmilla on ruokapöytä, tuolit, mattoja, valaisimia, työpöytä jne. Kaikkea on siis kaksin verroin.. Nyt tarvitaan erotuomari, joka päättää, mitä kummaltakin uuteen kotiin huolitaan.

> Lue lisää

3.11.

Kultaa ja designia olohuoneeseen

Tuire Ruuska asuu poikiensa Rasmuksen ja Roopen kanssa Tampereen Turtolassa. Kerrostalokolmion olohuone kaipaa kohennusta, sillä 14-vuotiaan Roopen rippijuhlat ovat aivan tuota pikaa. Olohuone on täynnä tavaraa ja nyt tarvitaan karsintaa, jotta juhlat voidaan järjestää.

> Lue lisää

 
27.10.2008

Struktuuripinnoitteilla kuvio olohuoneen seinään

Pohojanmaalainen Pekka Syrjälä muutti Jurvasta Hyvinkäälle kolmisen vuotta sitten. Hän on ollut onnellinen oman asunnon omistaja jo vuoden, mutta vieläkään eivät taulut ole seinillä. Pekan Hyvinkään keskustassa sijaitsevan 42 neliöisen kaksion pintamateriaalit ovat edellisen asukkaan hempeää kädenjälkeä, eivätkä oikein sovi Pekan miehiseen. makuun.

> Lue lisää

20.10.2008

Käänteitä, kyyneleitä ja odottamaton lopputulos

Kolmihenkinen Metsähalmeen perhe ostaa talon Huittisista ja haikailee muutosta märkiin tiloihin. Luvassa on kuitenkin ikävä yllätys, joka on vesittää kaikki haaveet.

> Lue lisää

13.10.2008

Oliivinvihreä olohuone-keittiö

Tamperelaiset Johanna Ketolainen ja Mikko Lehtonen luulivat ostaneensa unelmiensa kodin jo edellisen asunnon kohdalla, mutta parissa vuodessa he huomasivat asunnon jäävän pieneksi. Uusi koti löytyi Olkahisista, muutaman sadan metrin päästä vanhasta asunnosta.

> Lue lisää 


21.1.2008

Kuusimetriä korkea olohuone

Minna ja Jouni Korpela ovat olleet puolitoista vuotta perhekotivanhempina Seinäjoella. Käytännössä se on tarkoittanut sitä, että he ovat asuneet työpaikallaan kymmenen lastensuojelunuoren kanssa. 

> Lue lisää


14.1.2008

Keittiöunelmasta totta

Perheen äidin pitkäaikainen unelma toteutuu, kun Muuttohaukantien sisustussuunnittelija laittaa uuden kodin keittiön kokonaan uusiksi.

> Lue lisää

7.1.2008

Versailles'n loistoa Tampereella

Roope on rohkea nuori sisustaja; runsautta, kultaa ja koristelistoja ei voi koskaan olla liikaa! Sisustaja Ilse Juola pääsee vauhtiin ja yhteinen sävel on kaukana skandinaavisesta selkeydestä. 

> Lue lisää


17.12.2007

Ruotsalaistyylinen lastenhuone
Mitä keksii sisustaja Leena Carelse pienelle tytölle, jonka ensimmäinen oma huone sisustetaan "ei lapsellisesti"? Tytön nimi on Peppi. 

> Lue lisää 


10.12.2007

Tummaa tunnelmaa maailmalta makuuhuoneeseen

Anu ja Tommi Siforoff haluavat ensimmäisestä ikiomasta makuuhuoneestaan tumman ja tunnelmallisen pienellä rahalla. Sisustussuunnittelija Ilse Juola täyttää toiveet kekseliäästi. 

> Lue lisää

3.12.2007

Moderni olohuone

Parikymmentä vuotta kimpassa - ja nyt yhteinen oma talo. Yksilölliselle tontille rakennus- ja sisustusarkkitehti Leena Carelse suunnittelee talon ja sisustaa olohuone-takkatilan.
 
> Lue lisää


26.11.2007

Monipuolista lelusäilytystä lastenhuoneessa

Energinen Markus, 6v, saa oikean kokoisen huoneen - kahdesta pikkuhuoneesta. Sisustaja Ilse Juola ideoi ja Markus pääsee toteuttamaan toimivaa sisustusta.

 > Lue lisää

 

19.11.2007

Kahvilan henkeä ruokailutilaan

Vantaalaisen nuorenparin uuden kodin oleskelutilaan on mahduttava monta toimintoa. Sisustussuunnittelija Ilse Juola heittää vanhat tilanjakajat menemään ja erottaa olohuoneen ja ruokailutilan toisistaan kokonaan uudella tavalla.

> Lue lisää 


12.11.2007 

Olohuone siirtomaatyyliin

Janette ja Veli-Matti Vepsäläinen haluavat sisustaa uuden talonsa olohuoneen ilman riitelyä. He kutsuvat paikalle sisustusarkkitehti Leena Carelsen, joka tuo isoon ja korkeaan tilaan siirtomaahenkeä. 

> Lue lisää 


5.11.2007

Sisustus taideteoksen ehdoilla

Alle tuhat euroa ja Unensieppaaja-maalaus antavat raamit sisustaja Ilse Juolalle. 

> Lue lisää

  

29.10.2007

Kaikki vanha vaihtoon

Petra ja Juuso tahtovat hillittyä skandinaavisuutta. Sisustussuunnittelija suuntaa intialaiseen kauppaan.

> Lue lisää
 

22.10.2007

Sinkkumiehen tyylikäs kotiteatteri

>Sisaren jaloista omaan kotiin. Nuorenmiehen luovuutta ja sisustusintoa koettelee ideanikkari Leena Carelse.

> Lue lisää
 

15.10.2007

Koripallo-teemahuone
Koripallo on kova sana, kun koko perheen intohimo tehdään näkyväksi. Nelivuotias Miio saa harrastuksensa mukaisen huoneen. Leena Carelse ideoi.

> Lue lisää
 

8.10.2007  

Kiinalainen makuuhuone
Julia ja Petri Paanasen makuuhuoneeseen luodaan puna-musta maailma. Lähtökohtana on päiväpeitto, joka on tuotu maapallon toiselta puolelta. Sisustajana Leena Carelse.

> Lue lisää

Lähetä linkki

Esitysaika

Torstaisin klo 19:20 YLE TV2

YLE Areena

YLE Areena

Muuttohaukantien jaksot näkyvät YLE Areenassa seitsemän vuorokauden ajan ohjelman tv-lähetyksen jälkeen.
> YLE Areena