yle.fi

Jaksot

TommiJakso 1. Kovan aamun päivä.
Tommi Jussilan päivä Espoon poliisissa on tyly. Hän saa yllättäen puhelun Tyrisevän kunnasta, jossa kilpailu soravaroista riehuu kuumana. Olisiko syytä lähteä maalle rauhoittumaan? 
> tapahtui jaksossa 1


Jakso 2. Kaikki sitä haluaa
Tommi saapuu Tyrisevälle ja tapaa Annin sekä betonifirman johtoa. Sorabisneksessä tunteet käyvät kuumina ja yösija kuolleen romutaiteilijan talossa johtaa yllättävään löytöön.
> tapahtui jaksossa 2


Jakso 3. Kun kaikki kaatuu
Tommi huomaa olevansa kukkulan kuningas - elementtitehtaan ja soraharjun välissä. Kun sorayrittäjä Kantonen ajetaan ahtaalle, ei mies voi tehdä muuta kuin turvautua järeämpiin aseisiin.
> tapahtui jaksossa 3


Jakso 4. Jos ei tykätä ni tapetaan
Tyrjälä selvittää Tommille firmansa asemaa kunnan suurimpana työllistäjänä.Tommin yllättävä löytö Pirunharjulla sen sijaan työllistää poliisia. Huukon talolle saapuu raju häätöpartio.
> tapahtui jaksossa 4 


Jakso 5. Tapahtumien yö
Sorjonen saa yliannoksen kaipaamaansa soraa, kun Asserin mitta tulee täyteen. Tommin ja Piikun öinen suhde kuumenee rajuksi. Konstaapeli Härmälällä riittää tutkimista monen muun asian suhteen.
> tapahtui jaksossa 5


Jakso 6. Kaikki keinot käytössä
Härmälän tutkimukset tuottavat yllättäviä tuloksia. Tommi sen sijaan ottaa käyttöön perisuomalaiset ongelmanratkomisvälineet. Huukon kuolemaa selvitellään Pirunharjun huipulla.
> tapahtui jaksossa 6

Lähetä linkki

Esitysaika

Uusia Pirunpelto-jaksoja kuvataan syksyllä 2009.

YLE Areena

YLE Areena


Ohjelma on nähtävissä Areenassa 30 vrk ajan tv-esityksen jälkeen. (1. jakso 7 vrk)
> Areenaan

Elävä arkisto


Katso näytteitä Heikki Luoman aiemmista maalaiskomedioista
> Peräkamaripojat
> Vain muutaman huijarin tähden

Teksti-tv