yle.fi

Robin Hood

Tunnetaan myös nimillä Locksleyn Robin ja Huntingdonin jaarli.

Robin on nokkela, idealistinen, vaatimaton ja epäitsekäs sankari, jolla on kuiva huumorintaju. Tämä akrobaattisia temppuja harrastava komea mies on hiukan kyllästynyt maailmaan ja sen taisteluihin. Hän ei pelkää auktoriteetteja ja onkin joskus uskomattoman röyhkeä – muistaen kuitenkin aina periaatteensa.

Locksleyn Robin on aatelismies, joka lähti taistelemaan kuninkaan rinnalla Pyhällä maalla. Siellä hänelle kehittyi uusia käsityksiä oikeudenmukaisuudesta ja ihmiselämän arvosta.

Robin huomaa taisteluista palattuaan, että Englanti ja etenkin Nottingham ovat muuttuneet. Ahneus on saastuttanut kaupungin, verot ovat lamauttaneet kaiken elämän ja asukkaat ovat köyhtyneet. Uusi sheriffi tiukentaa otettaan koko ajan. Robinin on mukauduttava sheriffin komentoon, jos mielii palata aatelisneuvostoon, saada maansa takaisin hallintaansa ja pysyä Locksleyn herrana. Hänen ystävänsä ja palvelijansa Much on liiankin tyytyväinen päästessään kotiin viiden vuoden jälkeen eikä näe asiassa mitään ongelmaa. Robin joutuu kuitenkin heti valitsemaan puolensa, sillä sheriffi panee hänet välittömästi koetukselle. Robin joutuu päättämään, suvaitseeko hirmuhallintoa vai menettääkö maansa, ja ryhtyy lainsuojattomaksi.
 
Lempiase: vastakaarijousi
Lähetä linkki

Esitysaika

Toinen tuotantokausi uusitaan sunnuntaisin 4.7. alk. klo 15.10.

YLE Areena

YLE Areena

Ohjelma ei ole Areenassa.
> Katsele muita ohjelmia