yle.fi

Tarina jatkuu

BBC/ YLE Kuvapalvelu

 Sherwoodin metsä raikaa jälleen, sillä Robin Hood joukkoineen on täällä taas. Toinen tuotantokausi kiristää vasemman jalan tahtia ja heittää Robinille joukon uusia vaarallisia haasteita.

Nottinghamin despoottisheriffi himoitsee entistäkin kiihkeämmin Kuningas Richardin päätä vadille, ja kuninkaan selän takana vehkeillään salaliittoa, jonka huippuhetket ovat pian käsillä. Yhtä mielellään sheriffi näkisi Robin Hoodin killumassa hirsipuussa, ja virittää hänelle uuden ovelan ansan.

Robinin ja Lady Marianin lempi on leimahtanut. Jokohan nuoret ovat vihdoinkin saamassa toisensa? Ovela Marian on valinnut puolensa, niin lemmessä kuin lojaliteetissakin, mutta hän joutuu olemaan erossa Robinista hyvän asian vuoksi. Marian ja hänen isänsä ovat poissaolevan kuninkaan korvat ja silmät, mutta pettynyt kosija Guy Gisbourne koventaa otteitaan. Vankeudessakin Marian jatkaa päättymätöntä taisteluaan oikeuden puolesta.

Robinia kohtaa uusi uhka myös sisältä päin, sillä sheriffi on käännyttänyt yhden hänen uskollisista miehistään vehkeilemään Robinia vastaan. Kuka on Nottinghamin sheriffin kätyri, ja onnistuuko hän tuhoamaan Robinilta mahdollisuuden onneen?

Lähetä linkki

Esitysaika

Toinen tuotantokausi uusitaan sunnuntaisin 4.7. alk. klo 15.10.

YLE Areena

YLE Areena

Ohjelma ei ole Areenassa.
> Katsele muita ohjelmia