eläke

Tällaista on olla eläkkeellä

Eläkeikää lähestyvä tuttava kysyi minulta pelonsekaisesti millaista on olla eläkkeellä? - Ei hassumpaa, vastasin vähän yli kahden vuoden kokemuksella ja lisäsin, että on ihan vain oma vika, jos ei keksi mitään tekemistä eläkkeellä. Näin on ainakin pääkaupunkiseudulla, jossa asun, mutta kyllä sama pätee missä muualla tahansa. Pitää itse aktiivisesti etsiä mieleistään tekemistä ja sitä kyllä on.
Ma 25.01.2010 @ 14:08Magnus Berglund

Eläkerahaa olikin liikaa

Yritysten omia eläkesäätiöitä ollaan purkamassa. Viime vuonna ainakin kahdeksan firmaa päätti luopua säätiöstään, vaikka niiden sijoitusten tuotto on ollut parempi kuin työeläkeyhtiöillä. Firmat saavat siirrossa osan eläkerahoista kassaansa, ja työeläkeyhtiöiden valta kasvaa. Mitä järkeä tässä on, kun eläkejärjestelmä muuten natisee liitoksissaan.
Pe 21.08.2009 @ 13:33Matti Laitinen

Riitasointuinen sekakuoro: nuoret ja eläkeläiset

Harvoin tapaa eläkkeeseensä tyytyväistä eläkeläistä. Nyt suorastaan lietsotaan nuoriakin olemaan tyytymättömiä tuleviin eläkkeisiinsä. Terveisiä vaan Osku Pajamäki ja nuoret toimittajat. Tämä nuorten ja vanhojen sekakuoro nyt harjoittelee eläkelaulua ja kauhealta kuulostaa. Ainakin näin hiljattain eläkkeelle jääneen korvissa. Mikään ei riitä kenellekään.
Subscribe to RSS - eläke