Thaimaasta Vietnamiin

La 10.07.2010 @ 00:09Matti Rämö

Kohti Jäämerta, viikko lähtöön

Enää reilu viikko lähtöön ja viisumi on noutamatta, kartat ja tilpehöörit hankkimatta, enkä ole oikeastaan edes aloittanut kotikaappien arkeologisia kaivauksiakaan. Mutta pyörä on lähes lähtövalmis, heijastintarratuunaus puuttuu vielä. Alan valmistautua henkisesti puskatelttailun iloihin ja vaivoihin. Reissusivustot ovat jo valmiina Teksti-TV:ssä ja netissä.
Su 04.07.2010 @ 01:37Matti Rämö

Kohti Jäämerta, kaksi viikkoa lähtöön

Vain kaksi viikkoa enää ja lähdön tekeminen on vielä pahasti levällään. Kuin Mooseksen kivitauluihin hakattuna joka ainut lähtö on tässä suhteessa samanlainen. Matkapyöräkään ei ole vielä lähtövalmis. Lisäksi täytyy käydä mm. karttakaupassa, halpatavaratalossa ja apteekissa, ja mansikatkin pitää saada pakkaseen. Eikä kotikaappien kaaokseen tehtävä pieni tutkimusmatkakaan ole ihan helppo rasti.

Maailmaa kylässä inhimillisyyden puolesta

Maailma kylässä -festivaali rönsyää joka suuntaan raikasta, mieltä virkistävää moniarvoisuutta. Myös suvaitsemattomuutta suvaitaan. Notkun kirjakaupan tiskillä saarnaamassa pyöräilyterapian parantavista voimista ja kuuntelemassa elämäntarinoita. Missä muualla olisinkaan voinut tavata Intian Masulipatnamissa eläneen suomalaisnaisen?

Sivut

Subscribe to RSS - Thaimaasta Vietnamiin