ydinvoima

Su 16.05.2010 @ 10:13Iikka Vehkalahti

Köyhyys on kunnia-asia

Onni, että me dokkaristit olemme köyhiä. Silloin eili psahda sellaisia ankkoja kuin Hesarin taloussivuilla näkyi tänä aamuna. Koska, mitä merkitseekään otsikko "Edulliset shoppailureissut Jenkkeihin ovat ohi".   Sana shoppailureissut viestii sitä, että ihmisellä / artikkelin kirjoittajalla/ao sivun lukijoiden kulttuurissa shoppailu on toistuva tapahtuma. Eli kyseessä on kulutusorientoitunut ihmisryhmä.
Ma 22.03.2010 @ 15:11Martti Backman, toimittaja, MOT

Maabrändiä kytösavuista

Olen tehnyt vuosien varrella useita energia-aiheisia MOT-ohjelmia ja keskustellut niitä tehdessäni ulkomaalaisten energia-asiantuntijoiden kanssa. He eivät kykene peittämään ihailuaan ja kateuttaan järkeviä suomalaisia kohtaan: Me kun ainoina maailmassa pystyimme pitämään päämme kylmänä ja tekemään oikea-aikaisesti päätöksiä uuden ydinvoiman rakentamisesta - silloin kun toimituskapasiteettia oli vielä olemassa ja hinnat alhaalla.
Su 21.01.2007 @ 15:47Matti Virtanen

MOT-Ranska 1-0

MOT käsitteli lokakuun 23. päivän jaksossa ranskalaisen ydinenergiayhtiön Arevan uraanikaivoshankkeita Suomessa. Yhtiölle oli juuri myönnetty ensimmäiset valtaukset eli etsintäluvat Enoon ja Kontiolahdelle, ja seuraavana vuorossa piti olla useita paikkakuntia Uudellamaalla ja Lapissa.
Subscribe to RSS - ydinvoima