Käyttäjän dokumentti profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Pe 02.03.2012 Dokblog
Dokumenttielokuva ja journalistinen tv-dokumentti ovat eri asioita, niin lähtökohdiltaan, toteutuksiltaan kuin budjeteiltaankin.
Ma 30.01.2012 Dokblog
Jokainen tietää, miten ratkaisevia ovat ensimmäiset minuutit erityisesti televisiossa. Mutta yhtä tärkeitä ne ovat elokuvissakin.
Ti 20.12.2011 Dokblog
Tue Steen Müller on listannut vuoden 2011 parhaat dokumenttielokuvat. Mukana on Barzhak ja Las Antipodes tulee Dokumenttiprojektissa, vuoden parhaaksi valittu Nostalgia for the Light kolmasulottuvuus,fi.ssa.Muuten moni listalla olevista jää suomalaisilta televisonkatsojilta näkemättä.Pina varmasti tulee Teemalta.
Ma 12.12.2011 Dokblog
Vuoden vaihtuessa tulee moni tekemään listoja vuoden parhasita elokuvista. Tässä Guardianin sellainen dokumenteista. Toivottavasti Ylellä tullaan näkemään ainakin Senna, Pina, Waste Land ja Project nim.
Ma 12.12.2011 Dokblog
Suomalaisten akilleen kentapäätä eli kertojan äänen käyttöä dokumentissa katsotaan keskiviikkona 14.12 Tampereella yhden päivän seminaarissa.

Sivut

Käyttäjän blogit

Iikka Vehkalahti, Tue Steen Müller, Erja Dammert, Jari Jari Sedergren ja Timo Korhonen kirjoittavat dokumenttielokuvamaailman tapahtumista Suomessa ja maailmalla