Käyttäjän iirist profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Su 31.05.2015 Brysselin kone
Kesäkuussa ja heinäkuun alussa uusintana asiaa EU:sta.
Ke 27.05.2015 Brysselin kone
Yhteinen valuutta, on vähän niin kuin yhteinen pankkitili. Keskinäisiä sääntöjä tarvitaan sen hoitamiseen.
Ke 20.05.2015 Brysselin kone
Onko nimenomaan roomalaisen oikeuden perinne se, joka viime kädessä yhdistää meitä eurooppalaisia
Ke 13.05.2015 Brysselin kone
Työttömyyden hinta on Eurooppalaisille nuorille kova. Silti ja siksi nuoret liikkuvat EU:ssa enemmän kuin muut ikäryhmät.
Ti 05.05.2015 Brysselin kone
Yhteiskuntatieteiden tohtori Risto Volanen oli aikoinaan kriittinen EU:hun liittymisen suhteen. Nykyään kannata eroa EU:sta, mutta käykö niin, että tulevaisuus on vahvemmin itsenäisten valtioiden EU.

Sivut

Käyttäjän blogit

Tule mukaan kommentoimaan ja vaikuttamaan siihen, mistä puhumme, kun puhumme EU:sta. Kuka voittaa ja kuka häviää kun Brysselin kone jyskyttää? Brysselin kone keskiviikkoisin klo 10.05 Yle Radio 1.