Ti 07.08.2007 @ 19:59admin

Kansalaismediakatsaus käynnistyi

Yle.fi - kanavalla on saanut alkunsa uusi tilattava ääniohjelma. Kansalaismediakatsaus poimii viikon varrelta blogeista ja indie - podcasteista kiinnostavia ajatuksia ja kerää niitä torstaisin ilmestyväksi viiden minuutin ääniohjelmaksi. Kansalaismediakatsaus etsii nasevia näkemyksiä yhteiskunnallisista aiheista - asiaa ja ajankohtaista viikon varrelta.
Ohjelman tavoitteista kertovat seuraavassa podcastin toimittaja Henrik Anttonen ja ohjelman tilaaja Yle.fi - kanavalla, kehityspäällikkö Sami Lanu YLEn uusista palveluista.

 
Ohjelmaan voi vaikuttaa lähettämällä ehdotuksia seurattaviksi blogeiksi tai linkkejä oivaltaviin yksittäisiin blogimerkintöihin osoitteella kansalaismedia miukumauku yle piste fi. Del.icio.us - palvelun sosiaalisten kirjanmerkkien avulla vinkit tulevat perille, kun ne varustaa tägillä for:kansalaismedia (esimerkki).
 
Ellei sosiaalisen kirjanmerkkipalvelun käyttö ole vielä tuttua, tässä hyvä video del.icio.us - palvelun käytöstä (via Matkalla).
 
Ohjelma jatkuu tämän vuoden loppuun ja sen kokoaa Henrik Anttonen.

Kansalaismediakatsaus

Kansalaismediakatsaus on syksyn 2007 ajan yle.fi - kanavalla julkaistava tilattava ääniohjelma, podcast, jossa kuullaan poimintoja viikon varrelta kiinnostavista blogeista ja podcasteista. Katsauksen toimittaa Henrik Anttonen. Ohjelma kuullaan myös YLE Radio Peilissä.

Podcast/RSS: http://yle.fi/podcast/kmk/kmk.xml

Tilaa Kansalaismediakatsaus Blogilistan suosikiksi

Blogiarkisto

2008

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu