Pe 23.05.2008 @ 09:43admin

Kansalaismediakatsaus, Viikko #21

Ruoan hintaa ja lisää vaalirahoitusta.

Palautetta, kommentteja ja blogivinkkejä otetaan aina mielellään vastaan.
Sähköposti: kansalaismedia at yle piste fi

1 kommentti

Vanhoja säätiöitä ja yhdistyksiä jotka ovat voidelleet vuosia politiikkoja ei media pöyhi eikä tule pöyhimään:)

Media on sen sijaan laitettu Kakkosen ja Sukarin perään. Syykin on selvä: He sotkivat vakiintuneita "hyviksi havaittuja" vaalirahoituskuvioita;) Se on ongelman ydin.

Kaikki olisi jatkunut ennallaan ellei halpahalliyrittäjä ja huonekalukauppias olisi tullut vakiintuneitten puolueoligarkkien hiekkalaatikolle.

Sen jälkeen yhäkkiä löytyi ongelmia vaalirahoituksesta;)

Nolointa tilanne on medialle, toimittajille, jotka eivät voi tunnustaa, että heidät on pantu pitämään huolta, että huomio pysyy poissa esim. sellaisista säätiöistä kuin Stiftelse för det tvåspråkiga Finland missä Björn Wahlroos ja pari muuta pörssiyrityksen johtajaa ohjailee poliitikoille raha-avustuksia.
Heillä on ihan oikeasti vaikustusvaltaa ja ei toimittajakaan niin tyhmä ole että sellaisten tekemisiä alkaisi pöyhiä. No siihen tarvittaisiin vähän ruotsin kielen osaamistakin, että osaa etsiä Säätiörekisteristä tietoa.

Stiftelse för det tvåspråkiga Finland antoi eräälle puolueelle jonka nimeä ei näissä yhteyksissä vaalirahoitusta 800 000 euroa. Näin on tapahtunut jo viiden vuoden ajan. Kaikki muut sen tietävät mutta ei toimittajat. Summa summarum: Jos joltain uskottavuus on mennyt niin toimittajien uskottavuus on kärsinyt eniten.

Kansalaismediakatsaus

Kansalaismediakatsaus on syksyn 2007 ajan yle.fi - kanavalla julkaistava tilattava ääniohjelma, podcast, jossa kuullaan poimintoja viikon varrelta kiinnostavista blogeista ja podcasteista. Katsauksen toimittaa Henrik Anttonen. Ohjelma kuullaan myös YLE Radio Peilissä.

Podcast/RSS: http://yle.fi/podcast/kmk/kmk.xml

Tilaa Kansalaismediakatsaus Blogilistan suosikiksi

Blogiarkisto

2008

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu