Kirjaudu sisään

Viimeisimmät kommentit

Paikalla

Paikalla on nyt 0 jäsentä ja 2 vierasta

Numeroshow - voi ei YLE

TVssä näytettiin eilen numeroarvonnat ja kyllä oli taas osoitus siitä että ei YLE mitään viihdettä osaa - nolottaa olla suomalainen.

-Juontajat
Voisiko YLE kertoa miksi nämä valittiin ? Luulin että kielitaidon mukaan mutta ei. Alakoululaiset osaavat paremmin kuin Jaana ja Mikko. Tangerous englantia , ranskan ääntäminen karseaa.
Miksi ei valittu kieltä luonnollisesti osaavia kuten muut maat ovat tehneet ? Onhan se eksotiikkaa kun juontaja takeltelee ja ulkoa lukee, mutta pitääkö se kaikille näyttää. Lordin englanti oli upeeaa.

-Arvonta
Luottamus kaukana kun ei lehtiarvonta ollut avoimesti näkyvissä. Tunnelma jäi järjestetyksi ja ennaltasovituksi.

-Show
Kopio Ateenan viisukavalkaadista - oliko pakko?
Rintaliivimainos tanssijoiden päällä ei ole asiaan kuuluvaa mutta Suomi siihen pystyy !Carola irvailu ala-arvoista ja nyt katsomossa 40 muuta maata joille se ei aukea. Sisäsiistiä huumoria!

-Suomi esittely
Jäi kalse kuva Suomesta varsinkin kun lukija oli englantia jäykästi puhuva esittelijä.

Yleisesti ei showta ei glamouria ei juhlantuntua. Omatekoinen . kotihuumoria ja jäykkä touhu.Väärät juontajat.

Miksi ei annettu Ruotsalaisen hoitaa suunnittelua ! Fiasko on edessä auttamatta.

Nyt masentaa kun on liput hankittu ja kun on suomalainen.

Jep

Mun mielestä ruotsin pilkkaaminen taas oli ainoa hyvä puoli koko ohjelmassa. Muuten kaikki oli enemmän tai vähemmän mautonta. Ainiin, onkohan minulla katkos sanan kiulu merkityksen ymmärtämisessä kun leppilampi sanoi sitä höyryävän kuumaksi (steaming hot)??

Mautonta huumoria?

Itse en ohjelmaa arvonnasta nähnyt, mutta on kohtuutonta että pilkan kohteeksi otetaan viisuhistorian yksi suurimmista tähdistä. Vielä kaikkien osanottajamaiden edustajien ollessa paikalla.

Vaikka en ole Carolan suuri ihailija ja itsekin irvistelin vanhalla foorumilla aika reippaasti hänen koheltamisensa kustannuksella, pidän silti YLE:n käyttäytymistä typeränä. En usko että Lordikaan piti "vitsistä". Olivathan he Ateenassa hyvää pataa ruotsalaisdiivan kanssa.

Ruotsalaiset, vaikka mielellään itsekin laskevat leikkiä ja pilkkaa Carolasta, näyttävät pahastuneen asiasta. Carola itse ei tosin tunnu asiasta paljon piittaavan. Ei sitä ainakaan näytä.

Suomen euroviisuisännyys ei kaipaa tämän kaltaista julkisuutta. Nyt YLE nolasi vain itsensä.

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1020667,00.html

Ei Ruotsi suuttunut

Ainoa joka oikeasti suuttui, oli Aftonbladetin toimittaja. Suomalaiset iltalehdet käänsivät tuon tietysti niin, että koko Ruotsi on takajaloillaan. Iltalehtien lööpit liioittelevat aina monikymmenkertaisesti (tällä kertaa liioittelun taso oli satojen tuhansien luokkaa).