Kirjaudu sisään

Viimeisimmät kommentit

Paikalla

Paikalla on nyt 0 jäsentä ja 1 vierailija

Oma Blogi YLE:n sivuilla

Tällä foorumilla ei näköjään enää kukaan kirjoita. Otankin tämän sivun omaksi Blogisivukseni. Vaikka täällä ei kukaan vierailisi, voin silti rupatella itseni kanssa. Ei tule ainakaan riitaa.

On hienoa hienoa kun saa pitä omaa blogia YLE:n sivuilla!

TJA:n blogi

Huomenta! Nukuitko hyvin?

F1-kisat analogisena

Kiitos kysymästä!

Oikein hyvin, paitsi että katsoin aamuyöstä Australian F1-kisat. Täällä Tukholmassa sammui maanpäällinen analoginen verkko vikko sitten, mutta kaapeliyhtiöt jatkavat edelleen analogisen signaalin lähettämistä. Ei tarvinnut hankkia minkäänlaista digiboxia, vaan perustarjonnan katselu jatkuu samanlaisena kuin ennenkin. Minulla näkyy kaapelissa 21 kanavaa analogisena. F1-kisatkin näin kaapelin kautta ilman lisämaksuja ja samalla nauhoitin yhden elokuvan DVD:lle.

Formulaa !!

Ja kaikki tämä vaikka ruåttalaisilla ei edes ole omaa kuskia mukana! Mehän ei enää kisoja suorana nähdäkään, jollei makseta siitä maikkarille..
Sori, nyt pilasin sun privaatti blogin, mutta onhan tämä hassua että forumille löytää vain ruotsinkielisten sivujen kautta. Kuppilassa tosin keskustelu on niin runsasta, että kyllä yksi palsta riittää... Hyvää yötä!

Voi hyvin

Hyvät voinnit!